- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
po1son
addikt
válasz
shootme2 #34022 üzenetére
Az a vicc, hogy hiába állítom be nem működik.
Ilyenkor mi van?
2x is flasheltem azokat a beállításokat, amiket szeretnék... A flash biztos sikerült, mert amikor megnéztem a beállításokat editor-al másodszorra, akkor már azok a fan beállítások voltak, amiket én adtam meg. Köszi az előző segítséget is. -
po1son
addikt
A napokban beszereztem egy xfx 6870 referencia kártyát. A problémám az, hogy a ventilátor 20%-on (1100 rpm) megy alapon, de akkor is csak 20%-on megy, amikor éppen játszok és már 80-90 fokos a kártya...Amikor meg eléri a 100 fokot, akkor elkezd 1000el menni a venti, hogy hűtse a kártyát...
Persze játék előtt manuálisan betudom állítani amd katiba, hogy 40-50%-on menjen és akkor nincsen gond, de nincs erre másik megoldás? 13.9 driver fent van, ha ez számít vmit.
Egyébként már több, mint 2 éves a kártya. Van értelme újrapasztázni, mert még nem volt soha?
Várom a segítséget !:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest