- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
Ha szoftveresen nem találtál problémát, akkor dugj be egy jack-et a fülhallgató aljzatba és kicsit mozgasd meg feszítve körkörösen. Persze érzéssel
Nehogy így járj:Ha változik akkor szerviz (én) ha nem akkor szerviz (én) ha rendbe jött akkor a virágokat az öltözőmbe kérem
-
Szia!
Ha szoftveres:
Valami program kilöki a VGA illesztőt a memóriából (feltételezem a Chrome az)
CCleaner-el csinálj egy tisztítást, túl nagyra hízott a cache-e a böngészőnek (és a memóriában indexeli)Ha hardveres:
Cseréld meg a RAM modulokat.
Vagy 32 bit-es oprendszered van 4GB memóriával és kínlódik a címzéssel a VGA illesztőprogramja. -
Vasinger!
nagyúr
Elvileg pont tőle fogok venni, bár ez még eléggé képlékeny, lehet, hogy philo lesz belőle, de nincs pofám úgy elmenni és rabolni más idejét, hogy előre tudom, hogy nem veszem meg.
Azért reménykedek, hogy hátha látott valaki ilyen notit kiállítva, Pest eléggé nagy és valahol ilyen notit is árulnak, mert van rá célközönség bőven.
-
runner 125
nagyúr
Megpróbálom majd, viszont csak egy olyan külső HDD-m van, ami dupla USB-s, most hirtelen csak olyat tudok kérni, ami külön tápos + USB-s.
Első sorban nekünk 3.0-ás pendrive-hoz kellene, és sima USB funkciókhoz, mint pl. nyomtatók, egér, telefontöltés, fényképezőgép kommunikáció.
Talán 1 héten belül megjön, meglátjuk.
-
Dell XPS
veterán
Én is erre a kővetkeztetésre jutottam, különösen hogy elolvastam utána 1-2 fórumot. Annyit sikerült kihámoznom, hogy bizonyos utility programok (energiagazdálkodás) ütköznek a wireless, bluetooth, driver-kel. Erre találtam szintén én is a BIOS reflash megoldást ajánlva. Ahogy Neked is bejött, úgy másoknak is azonnal helyre állt a wireless. Nem gondolnám, hogy a webcam megadta magát, de Zoli elég jól beletalált a RAM kérdésébe, pedig Nálad nagy odafigyelés van a gépekre, el nem tudom képzelni hogy mozdulhatott ki.
-
Zoli0726
aktív tag
-
Kbali
nagyúr
Bios-ban mi van állítva alapértelmezettnek bekapcsoláskor? Ha le van tiltva, akkor lehet, hogy nem megy.
HP QLB biztosan kell, meg mellé, amit írtam.
Az is lehet persze, hogy a gomb romlott el. Egyáltalán nem világít, vagy sárgán folyamatosan, de a wifi kapcsolható, működik is a kapcsolat? -
mindthecrap
aktív tag
ez nálam is van hónapok óta, csak sajnos ennél hosszabb, 30-60 mp-es kiakadások. ha pl Indavideón nyitok meg egy hosszabb videót akkor 10-ből 5-ször ezt csinálja, youtubenál jobb az arány, 10/1, illetve újabban a winamp is csinálja.
régebben néha volt ilyen "tádamm" hang utána mint amikor kihúzol egy usb eszközt, és kiírta, hogy a vga illesztő összeomlott, és sikeresen újraindította magát. de egy ideje ezt sem írja, csak megy tovább mintha mi sem történt volna. (mindig a legújabb catalyst van fent).
-
eketomy
senior tag
Kérd f27 kolléga segítségét, Ő profi -e téren!
itt a weboldala is: f27szerviz.hu
Azt nem tudom, hogy a bevizsgálásért mennyit szokott elkérni ill. hogy van-e bevizsgálási díj, de a bga újragolyózás az ált. 10ezer ft (jah és sajna pesti)
Egyébként meg asszem a 8400m vga cserélhető, nézd meg csavarozd le a noti hátulját és látni fogod, ha cserélhető, akkor elég bele szerezni egy mxm2 foglalatú másik vga-t hogy leteszteld tényleg az-e a hiba és akkor addig még szervízbe sem kell vinni!
Mellesleg f27 mxm-es vga-t is javít -
eketomy
senior tag
Hmmm, akkor sanszos a VGA hiba! Milyen VGA van a notiban egyébként? (cserélhető vagy alaplapi)
Végülis lehet javítani az alaplapi vga-t is, valszeg újragolyózás segíteni fog, olyan 10.000ft környékén csinálják, ha kell adok elérhetőséget, hogy hol érdemes bevizsgáltatni ill. csináltatni! -
eketomy
senior tag
Ha sípol a gép, akkor alaplap hibás elméletileg nem lehet, ez mindenesetre jó jel! Sztem vagy VGA vagy valamelyik memória esetleg a memória foglalalt rakoncátlankodik.
VGA-t külső monitorra kellene kötni megnézni, hogy van -e kép, a ramokat meg egyesével kell kipróbálni külön slotokba! Ha kipróbáltad írj, és adjuk a további instrukciókat! -
-
-
spyduck
nagyúr
Erre egy ISO szabvány van amit nem a gyártó határoz meg. A garanciális csere függ a kijelző felbobtásátol ami egyenesen arányos a hibás pixelek számával. Vannak beragadt ill halott pixelek. Egy 1366x768-as kijelző esetén 3 halott pixelnek vagy 6 beragadt pixelnek kell lennie, h cseréljék.
Eddigi tapasztalataim szerint a hibás pixel visszatér egy idő után -
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Revolut
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest