- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
StephenNO1
tag
válasz
Pocok256 #35374 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. Nemrég váltottam i5 430m-ről i5 580m-re, tömörítésen és telepítésen kívül még játékban tapasztaltam egy kis ugrást, utóbbit lehet a placebó hatás miatt
.
#35375 odrif: Nem tudtam, egy pár gép típusa kategorizálva el volt nekem mentve, és google ezt dobta.
-
DigitalAngel
tag
-
eketomy
senior tag
válasz
Pocok256 #35339 üzenetére
Hát előbb ha van egy másik gép kéznél akkor én úgy szoktam hogy megkeresek előre minden létező szoftvert meg drivert és ha találok (márpedig én addig keresek amig meg nem találok mindent) akkor utána nyugodt szívvel törlöm a recovery részt, tudom hogy egyes notik esetében nehézkes szoftvert találni hozzá, de semmi nem lehetetlen!
-
eketomy
senior tag
válasz
Pocok256 #35333 üzenetére
Hmmm, érdekes hááát lehet hogy az a baja lehet hogy nem, én igazából abszolut nem vagyok a recovery partíció híve, ha lehet akkor nálam azaz első hogy törlöm (saját ill. ismerős laptopjánál már volt ilyen jópárszor)
Én jobban szeretem saját kezűleg megcsinálni a rendszeremet, ha meg annyira elromlik akkor újra telepítem előről. Na de talán majd más aki többet használja a recovery részt az majd megmondja a tutit, hogy miért van ez hogy nem megy a recovery nálad! -
eketomy
senior tag
válasz
Pocok256 #35324 üzenetére
Sztem szedj le egy gyári nem buherált msdns windows 7-et olyat amilyet most használsz és azzal telepítsd újra a gépet és akkor el fogja fogadni a laptop alján lévő kódot is és u.úgy eredetiként fogod tudni használni. S akkor le tudod törölni a felesleges partíciókat ill. létre tudsz hozni kisebb partíciót is akár a C meghajtónak.
Egyébként sajna nem tudom, hogy miért nem megy a recovery rész, amikor a zsugorítást csináltad nem tiltottál vagy nem töröltél le valamit? mert ennek meg kellene jelenni a boot képernyőn ha minden jól lenne beállítva, ha nem jelenik meg akkor sztem marad ez a verzió.
Vagy:
start menü, vezérlőpult, rendszer, speciális rendszerbeállítások, indítás és helyreállítás, és ott a legördülő menüben nézd meg hogy ott van -e a recovery rész a win 7 mellett, ha ott van akkor indítsd arról a boot-ot! (ha nincs semmi ott akkor marad a fenti megoldás)
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest