Hirdetés

Aktív témák

  • NTonee

    veterán

    válasz #49553920 #29529 üzenetére

    Az utóbbi linken, a táblázat jobb oldalán felsorolt procik a legerősebbek, családonkénti bontásban.
    Itt találsz benchmark listát, szűréssel tudsz hasonlítgatni. A PassMark-nak is van ilyen oldala. Hogy melyik proci a legjobb, arról én nem tudok mit írni. Egyrészt mert az amd-s noti vonallal nem foglalkoztam, inteles vagyok. Másrészt nem mindegy, hogy 2/3/4 magos processzorra van szükséged. Az azonos TDP-s quad-core amd jóval alacsonyabb frekvencián üzemel, mint pl a dual-core phenom.

    Kereshetsz eladó darabokat például hardveraprón is, de én nem láttam ilyeneket, guglizz. Egyébként nem épp olcsó játék notiban processzort cserélni.

    A korábbi cpu world linken olvasható:
    A Danube platformban az a jó, hogy kevesebb mint egy év alatt kidobta a processzorokat az amd, így az alaplapok nagy többsége támogatja a teljes cpu listát S1g4 foglalathoz.
    100% biztos? Nem, csak 95! :) Ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor a hp saját support fórumán kérdezhetsz, esetleg telefonos support is működhet. A PH! fórumon is van egy ezzel foglalkozó általános topic:
    Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD), illetve a hp-s közösség itt tudhat többet. Valamint, ha úgyis szakihoz viszed, akkor ő biztos nem fog bele rosszat rakni, mert az feltűnő lesz. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák