- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
attila206
tag
Sziasztok!
Van egy acer 5830tg típusú laptopom és egy olyan hibára lettem figyelmes, hogyha a gépnek a lanjában nincs bedugva kábel, akkor a játékok játékmenete kb 0.5 másodperces időközönként gyorsul és lassul (hiába megvan a 40-es fps), ami teljesen élvezhetetlenné teszi a játékot. Ha be van dugva a a laptop lanja akár egy routerbe, vagy egy másik gépbe ezek a váltások eltűnnek és minden tökéletesen megy (az összes feltelepített játéknál előfordul ez a hiba). Valaki tudja, hogy ez miért van?
-
attila206
tag
-
attila206
tag
válasz
Karee11 #26571 üzenetére
A hivatalos oldalról feltettem az összes drivert, segédprogramot, hőmérséklet érzékelős dolga nem is volt fent neten. Everestel néztem a hőmérsékleteket, minden optimális max 50fokon ment. Valami más ötleted lenne? Ez az omega driver amúgy mit is jelent pontosan? Valamilyen hack?
Amúgy most nézem, hogy nvidából nincs is olyan, amit a win7-t támogatná.
-
attila206
tag
Sziasztok!
Lenne egy igen csak érdekes kérdésem, amivel még nem találkoztam. Van egy acer 5830tg típusú laptopom gt 540m-es vga-val és már a 2. autós játéknál is észrevettem, hogy a játékmenet 1 másodperces váltásokkal hol gyorsul, hol lassul, mintha ugrálna egy kicsit folyamatosan a gyorsabb és a lassabb játékmenet közt. Nagyon zavaró és szinte játszhatatlanná válik így a gép. A frapot felraktam és kb 30-40fps-t mutatott, tehát nem azzal van a gond. Valakinek lenne ötletem, hogy hogyan lehetne ezt megszüntetni?
Update: VGA drivert nem tudok frissíteni, mert csak az aceres honlapról leszedett illesztőprogramot eszi meg
-
attila206
tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémám van egy nemrég vásárolt asus-k52je sorozatbeli géppel. Mostanában egyre gyakrabban (pl játékok közben új pálya töltésnél, filmnézésnél tekerés közben, avagy játék és windows betöltésnél) úgy fagy le a gépem 1-2 percre, hogy csak az egeret tudom mozgatni, a hdd-nek a ledje folyamatosan szünet nélkül világít és az ég világon semmi mást nem tudok csinálni, mintha arra az 1-2 percre megfagyna az egész gép (egy Seagate Momentus 320GB 8MB 5400rpm SATA2 ST9320325AS van benne). Mi lehet ennek az oka, hogyan lehetne ezt a dolgot megszüntetni? Elég idegesítő, amikor 2 perceket kell várni
Régebben az egyik szervízben bent voltam, ott azt javasolták, hogy a rendszer visszaállítást kapcsoljam ki, de az sem segített a dolgon.
Ja és még valami. Feltelepítettem a HS Sentinelt és a következőt írja ki:
"A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 584 alkalommal."
(a kondíciója 100%)Valamikor már újra is indult a gépem csak úgy, akkor úgymond megállt a vinyó szerintem, mert a következő hibaüzenet fogadott és ki kellett kapcsolnom a gépet, hogy menjen:
"Reboot and Select proper Boot device or insert Boot Media in selected Boot device and pressa key"Valakinek van valami ötlete
-
attila206
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. A notebookommal távoli wifi hálózatot használok, és ha egy nagyobb fájlt szeretnék letölteni, akkor hurcolgatni kell a laptopot az albérletemben, hogy minél jobb legyen a jel, de nem tudom pontosan, hol a legjobb. Tudnátok valami olyan programot mondani, ami méri a különböző wifis routerek jelerősségét? A network stumbler 0.4.0-t raktam fel a gépemre, de azt írja, hogy nem támogatja a gépemben lévő wifi-t (Atheros AR928X Wireless Network Adapter) ezért egy másik hasonlóan jó programra lenne szükségem, ami windows 7-en elmenne. Előre is köszönöm szépen mindent
-
attila206
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy kivitelezhető-e az, hogy BIOS-ban átírják azt a hőfokot, amikor a gép túlmelegedése miatt lefagy, nem engedi magát használni? Teszem fel mondjuk, hogy 90 fokon kellene megfagynia és használhatatlannak lennie a gépnek úgy, hogy kikapcsolást követően vissza se tudjam kapcsolni (fekete háttér, csak elindul a gép), csak akkor ha lehűlt. Régebben használattól függően, akár olyan 5-10perc alatt megfagyott a gépem úgy, hogy visszakapcsolásnál tök fekete háttér fogadott, a bios sem indult, majd csak olyan 3-4 óra állva hagyás után. Bevittem szervizbe, 2 hétig ott volt, erre azt írták a lapjára, hogy semmi baja, és nem tapasztaltak semmit sem a leírtakból. Bios frissítés, portalanítás után gyönyörűen megy. Everesttel néztem a hőfokokat használat közben, tehát szerintem nem melegedett túl. Van valami ötletetek?
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest