- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
csiktor #23406 üzenetére
Igen
A "varázs" dolgokat próbáltam. Teljes reinstall után vagyok. A szűz windows is hibásnak jelzi.
De mostmár kíváncsi lennék, hogy egy HP gépben beindulna e. Szomszédnál voltam, az ő HP notijában hozzá sem lehet férni a wifi kártyához, csak ha atomjaira szeded a gépet. -
NTonee
veterán
válasz
csiktor #23385 üzenetére
Nem ez a baj. A driver felmegy rendesen és illeszkedik az eszközhöz. A driver verziója megjelenik a kártya tulajdonságai között, így ott minden rendben van. Amúgy természetesen manuálisan is megpróbáltam.
Nekem inkább az a gyanúm, hogy egy HP/IBM/Lenovo gépből származó kártyát sikerült vennem. Itt is van sajnos a két típus. Az univerzális, ami minden gépben működik (kivéve fent említett) és a "HP/IBM/Lenovo only". De akkor miért megy Ubuntu alatt? -
válasz
csiktor #19092 üzenetére
Tobb fenyes kijelzos gep van, mint matt. Es nem veletlen: otthoni felhasznalasra jobb a fenyes, hiszen szebb kepet ad. A mattnak akkor van jeletosege, ha pl rossz fenyviszonyok kozott hasznalod a gepet pl.: mozgo hatter, tukrozodo fenyforras...
Szoval nem csak mattot szabad venni -
Bull Boss
őstag
válasz
csiktor #18882 üzenetére
nincsenek meg a lemezek, kéztől vettem.
Everest szerint: ATI Radeon Xpress 1150M, AMD Hammer (ATi RS485M)
CPU-Z szerint: ATi Xpress 200 (RS 480)nem tudok rajta kiigazodni
egyéb eszközöknél, van egy ismeretlen eszköz az eszközkezelőben.. valami megoldás csak van rá, hogy tudjam 2.0ban használni az usbmet
küldjek esetleg egy everest riportot?
-
demars
addikt
válasz
csiktor #18848 üzenetére
Vidéken javítottam ( akartam). Mivel nem jött össze, szépen összeraktam az egészet, nehogy elvesszen belőle valami...
Addig nem akartam nekiállni, míg nem kaptam infot!
Sajna neten sem találtam most hirtelen képet. Amugy a DC csatlakozót szeretném cserélni...csak a kijelző vezetékei miatt nem tudom szét szedni a gépet annyira, hogy hozzáférjek!
Már az is megfordult a fejemben, hogy szépen elvágom őket, s utána azokat is összeforrasztom... -
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
csiktor #17285 üzenetére
Igen, ebben mxm-es van. Nem szervizben javittattam a vga-t. Nem zártam rövidre (szerintem) semmit. A csatit kimértem, az nem kap delejt. Ha nincs benne a videokari, akkor sincs fesz alatt.
Amúgy hűtés nélkül bekapcsoltam, persze figyeltem h mennyire melegszik, nem láttam csikozást, igaz a driver még nem volt fenn.
Amúgy kb. ugyanaddig tart kicserélni, mint az asztali gépeken, annyi h le kell venni a közös hűtőt, és alatta egy külön foglalatba van a vga kártya. Amúgy már tettem fel róla képet.
kép
A jobb oldali alu hűtő alatt van a vga. -
NovaBlue
aktív tag
válasz
csiktor #17281 üzenetére
terméstzetesen minden be van állitva, ráadásul van ilyen f12-es lehetőség hogy válasszam ki miről bootoljon és ott is be van állitva a DVD/HDD de meg sem nyikkan.
Ha nincs bennt a HDD akkor bebootol gond nélküla dvd-ről ezt nem értem én .
A hdd-t betettem másik gépbe ( asztali ) és ott fel is tudtam rá tenni egy xp-t tehát a vinyó is jónak tűnik
-
bszabi89
csendes tag
válasz
csiktor #17212 üzenetére
a szervizet megjártam,4000 ft ellenében 1 honap várakozás ellenében elküldtek szotyizni,mondván,a gép rendben van :S
esetleg,a ventiszabályozással nem lehet vmit kezdeni?mert régen ismerösömnek játék közben mindig fullon ment a venti,nekem viszont nem sürün pörög maxon...
meg hövezetö pasztát csak szervizben lehet tetetni a borda alá? mert ami azt illeti nem akarok erre ismét 1 honapot várni a szervizben,mivel cseregépet ugye nem adnak:S -
bszabi89
csendes tag
válasz
csiktor #17210 üzenetére
az az igazság h a gépet nem rég vettem 1 ismerösömtöl,neki régen semmi gondja nem volt a géppel,ezért is gondoltamh nekem tökéletes lesz...
mielött eladta nekem elvitette garival szervizbe,ahonnan komplett alaplapcserével jött ki...
ezután rögtön hozzámkerült,és innentöl van gond vele...
a venti megy rendesen,szabályosan okádja a meleget! jah azt elfelejtettem hozzátenni h ezt ugy produkálta h alatta van 1 3 ventis noti coolerpad :S
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest