- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
A 10600S az Apple gépekbe való.
Ez ilyen gyártói izé.. h×lyeség. Lehúzás.Ha 10600S-es ramot veszel, akkor az tutira kompatibilis MAC gépekkel.
De ha nem S-ra végződő modult szerzel hozzá, valószínűleg akkor is menni fog.Olyan meg nincs, h a lábak kiosztása más lenne.
Akkor van ilyen, ha a DDR3-at, és a DDR2-t fel akarnád cserélni.
Na azt nem szabad.
Egyébként ez a különbség köztük: -
miért ne derülne ki? a szabvány, az szabvány!
a lábak kiosztása a kategóriákon belül adott; so-dimm ddr, ddr2, ddr3 - az pedig a noti leírásából megállapítható, hogy ezekből milyen kell bele, aki pedig eltérőt erőszakol bele, az meg is érdemli a gari elvesztését!
mint korábban is írtam, olyan persze előfordulhat, hogy egy notiba például ddr3 modul kell - de lehetne írni ddr2...stb is, mert ott is igaz -, és 10 típusból csak a felével megy, mert számít a sebesség, időzítés...stb, de ezért is szokás javasolni, hogy memóriát csak próba/konkrét tapasztalat esetén szabad vásárolni, vagy a gyártó által javasoltat, amivel ők már tesztelték!
néha hazabeszélnek kicsit a szervizesek - tisztelet a kivételnek -, pláne ha üzlet is van a dologban számukra, és esetleg még azt is látják, hogy az ügyfél nincs kellően képben... -
-
keszo
őstag
-
fazr
senior tag
már nem fértem bele a szerkesztésbe
Az jutott még eszembe, hogy mikor kibontottam a notit az akksi teljesen le volt merülve, valamint eddig inkább hálózatról használtam és eközben az akksi töltöttsége pár nap alatt 92%-ra csökkent. Ugye nem töltődik folyamatosan az akksi, így elvileg kímélődik, de akkor is gyorsnak vélem ezt a merülést hálózati használat mellett.
-
-
APONE
tag
Igen tudna dualba működni de nekem sem jött össze a dual.!! Acer laptopba vettem 2x1GB DDR2 ramot de még is Singlebe futnak.. pedig direkt úgy kértem az üzletbe hogy dual chaneles ramokat adjonak..beleraktam.és single..ír ki az everest.. ennyit a dualról..
De sokan írták már nekem hogy max: 10% lenne gyorsabb dualba..szóval nem vesztettem semmit..nem sokat ér a dual!!
-
NTonee
veterán
Itt van egy nagyon jó teszt a gépről, ahol szinte mindent megtudhatsz róla. Itt írják, hogy 2.0-ás 54-es expressz kártya foglalata van. Ezért írtam, hogy a 34-es kártya is elvileg jó lesz, legfeljebb kicsit lötyögni fog. "ExpressCard34 cards also fit in the slot."
Nem találtam sehol az általad linkelt kártyának a méretét. Kérdezd meg mielőtt megvennéd. Bár a cardbus-os verziónak nem sok értelme lenne, mivel az nem tudja az USB3.0 sebességét, csak az 2.0-ás ExpressCard 54/34.
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest