- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Aktív témák
-
válasz
szeszab #26720 üzenetére
Aham... akkor a logikai meghajtót nem tudod bővíteni, mert a "külső" kiterjesztett partíció már le van foglalva vele. A kiterjesztett partíciót kellene bővítened, és aztán a d-t. Én amúgy sosem szarakodtam a windows meghajtó-kezelőjével, mindig valamilyen külső, professzionális progit használtam erre a célra. Bebootoltam CD-ről, aztán csókolom, minden simán ment, nem zavarta, hogy jaj fut a windows, rendszerfájlokat nem tud áthelyezni stb stb... És linux fájlrendszert is kezelik...
-
válasz
szeszab #26705 üzenetére
Igen pont ezt mondtam, hogy már 4 partíciód van, tehát tovább nem oszthatsz egy elsődlegest sem, csak a kiterjesztettet. Szerintem zsugorítsd le a c-t, és terjeszd ki a d-t. Így lesz egy nagy d-d, amit akár tovább is oszthatsz. Így működnie kell. Az OEM amúgy minek kell neked neked?
-
válasz
szeszab #26695 üzenetére
Az a baj, hogy már van egy kiterjesztett partíciód, és csak azt tudod tovább osztani logikai partíciókra. Több kiterjesztett partíciót nem csinálhatsz. Gondolom pont elválasztja a szabad helyet és a kiterjesztettet egy másik partíció... na ez is gond, mert több darabban nem lehet kiterjesztett partíció. Esetleg egy print screent tudnál feltölteni a partíciós tábládról? Mert jó lenne látni, hogy mi a helyzet...
-
válasz
szeszab #26687 üzenetére
Kicsit jobban utánanéztem, és nem teljesen úgy van, ahogy írtam.
Amit találtam: maximum 4 partíció lehet egy vinyón. Ezek közül lehet mint elsődleges, de akkor már kiterjesztett partíciót nem csinálhatsz. De lehetőséged van a 4 partícióból egyet kiterjesztett partícióként kijelölni, amit további logikai partíciókra oszthatsz. Így lehet négynél több partíciód.
Kb annyi a különbség az elsődleges és a logikai között, hogy rendszert csak elsődlegesre telepíthetsz.
Nálad szerintem az a baj, hogy egy elsődleges partíciót akarsz tovább bontogatni. Valahogy át kell szervezned a partíciós táblát... -
NTonee
veterán
válasz
szeszab #26670 üzenetére
Telepítés után az automatikus frissítést ne engedd!
Windows update programot indítsd te és ott ki is tudod választani, hogy mit akarsz telepíteni és mit nem. Mehet az összes ajánlott, csak annyi a lényeg, hogy ne a win töltse le a háttérben. Mikor befejezte a letöltést is és a telepítést is, akkor majd rákérdez, hogy újra akarod e indítani. Ha valamelyik update nyűglődött közben, akkor látni is fogod, hogy melyik az. Ha így csinálod, akkor nem lesz annyi frissítés köv. indításkor, mert már megoldotta menet közben. -
NTonee
veterán
válasz
szeszab #26665 üzenetére
A te problémádra akár az is megoldás lehet, hogy nem hagyod automatikusan frissülni telepítés után. Első indítás után winből indítsd el te a frissítést és akkor látni fogod, hogy melyik frissítéssel van gondja.
Blue Thunder:
DDR2 667MHz ramot kell venned. Hogy milyen márka, az lényegében mindegy. Persze az a legjobb, ha Hynix ramot veszel. Ez még ráadásul az olcsóbb memóriák közé is tartozik.
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest