- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
-
Zhivago
csendes tag
Szia! Nem egyszerű eset, nekem pl. HP Pavilion dv7-be kellett volna + vinyó beépítés miatt, és kiderült, hogy elvileg van, de a drága jó HP az egész EU-ban nem forgalmazza. Annak függvényében, mihez kell konkrétan, vannak beépítő keretek pl. vaterán, meg egyéb hirdetési felületeken, be kell írni a googliba, aztán az hozza, ami elérhető. A dv7-sbe is elérhető az USA-ból, csak többe kerül, mint maga a winchester.
-
Zhivago
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP dv7 2090eh noti, amibe be akartam építeni a 2. vinyót, mivel van benne hely. Aztán kiderült, hogy kell hozzá egy beépítő keret, meg kábel, amit viszont a HP nem forgalmaz EU-ban sem, így itthon sem. USA-ban meg 65 dollár. Van e valakinek ilyen bontott HD beépítő kit-je, vagy új, esetleg. a HP sparpart száma:517639-001. Ez csak dv7-esekben van a HP szerint.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest