- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #36448 üzenetére
Hát, innentől passzolom a témát..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #36444 üzenetére
Eszközökben is nézd meg az AIDA-nál, és ott van olyan, hogy egyéb, ahol meg tudod nézni a kérdőjeles eszközöket..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #36442 üzenetére
Ha aida is azt mondja a chip-re, hogy atheros, és nem megy, akkor Én passzolom a témát, más ötletem, tippem nincs.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #36439 üzenetére
Érdekes..Töröld az egészet, távolítsd el az illesztőprogramot programokhozzáadásából, reboot, ha feltelepíti az eszközt, akkor eszközölőből töröld, úgy, hogy törölje a drivert, reboot, így elvileg ismeretlen eszköz lesz, és így nézd meg aida-val, hogy milyen a kártya típusa.. Jobb ötletem nincs..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #36437 üzenetére
Eszközökben írja a nem felismert eszközöket is, ott pedig meg lehet nézni, hogy pontosan milyen eszköz.
Asszem windows eszközök->egyéb eszközök vagy az eszközökben egyéb eszközök, ha nem felismert. Ezt most nem tudom pontosan. De asszem a hálózatnál ha ott van, ha rákattintasz, ott is kiírja, hogy mi a chip pontos típusa.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #36435 üzenetére
Ha van lehetéség, nézz rá AIDA-val, vagy valamivel, az megmondja, hogy milyen chip.
Ha betallózod az inf-et, sok eszköz megeszi, csak nem működik, lásd példa.
Win7 64bit driver a Lenovo oldaláról.
Ha ezzel sem megy, akkor nem Atheros van benne. Szerintem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #36432 üzenetére
Az, hogy lan atheros, az nem jelent semmit.
32/64bit? Ha a win felismeri alapból, akkor miért nem jó az úgy?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #36430 üzenetére
Ha már feltetted, távolítsd el, v ha nem eltávolítható programok hozzáadásából, akkor töröld az eszközt úgy, hogy távolítsa el az illesztőprogramot, majd reboot.
Biztos attheros kell? Melyik OS-hez kell?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #36428 üzenetére
Ha auto detect-et adsz neki, akkor nem tölti le a megfelelő driver-t?
De ha elmész a gépedig, kiválasztod a megfelelő OS-t, és letöltöd az atheros wifi driver-t, azzal sem megy?
Ofkorsz előtte töröld, amit feltettél, vagy eszközkezelőből távolítsd el az eszközt, reboot, és úgy telepítsd.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #36426 üzenetére
Innen próbáld meg a driver letöltését. Hátha sikerül.
-
Z86
őstag
válasz
Szabikaa20 #23848 üzenetére
Nah... bocsi, nem akartam a lelkedbe gázolni
Az állandó villogásra találtam ezt, van benne néhány tipp, talán segít. -
NTonee
veterán
válasz
Szabikaa20 #23849 üzenetére
A visszaállító partíció sem működik ezek szerint?
Ha a progit el tudod indítani, akkor az rendbe tenné a gépet. Ha a hibaüzenetre (err 105#) guglizol, akkor látni fogod, hogy sok helyen a Partition Magic-es piszkálás után lép fel ez a hiba és restore után okés lesz. -
NTonee
veterán
válasz
Szabikaa20 #23844 üzenetére
Így van a HD Sentinel megmondja a tutit. A hibás szektor egy notebook winchesternél nem óvatos kezelés kérdése sajnos. Nagyon sérülékenyek, ez van.
Nekem a 2 éves 7200rpm-es WD-n 11 rossz szektor van és HD Sentinel szerint 92%-os, pedig simogatva kezelem a gépet. Ezzel szemben a régi 3,5"-os vinyóim hibátlanok, pedig a legfiatalabb is vagy 6 éves és azokat is hurcolom.
Én nem zárom ki a hardveres hibát, abban az esetben, ha a Partition Magicben csak a hiba észlelése után kezdtél piszkálni (én így értelmeztem).
Amúgy ha garancia van a gépen, akkor tessék visszavinni! Rossz hír, hogy az Acer-nek nincs itthoni szervize, így nem 2 nap lesz.
Van rendszer visszaállító partíció? Megérne egy próbát, aztán lehet formázni, vagy win-ből Partition Magic-el újra megpiszkálni a hiányzó részt. Elveszett adatokat pedig R Studio segítségével esetleg visszakaphatod. -
Z86
őstag
válasz
Szabikaa20 #23844 üzenetére
Hát így első körben én feltennék egy hdsentinelt, és megnézném, hogy talál-e valami hibát.
Szerintem nem hardveres természetű a dolog, írtad, hogy a partition magic használata közben tűntek el a meghajtóid, szerintem az okozta a galibát.
A HDD ledje meg nálam is össze vissza villog, éppen van-e feladata vagy sem
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest