- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
Caesarion #35292 üzenetére
Ismerősömnek is van egy Clevo (albacomp) laptopja! tök u.ez a jelenség, windows 7 alatt recseg ropog a hang, akármit játszunk le! viszont windows xp alatt tök jó! szal ez nem driver hiba egyszerűen valami más, nem kompatibilis a win7-el.
megoldás: ha van újabb bios a notihoz akkor a bios frissítés megoldja --> itt jegyzem meg hogy az ismerősöm alba-s notijához nem volt másik bios (viszont msi és asus laptopnál is volt már ilyen hiba azt megoldotta a bios frissítés, innen tudom, hogy az kellene)ha nincs bios újabb bios, akkor vagy a win7-es alap driverrel kellene megpróbálni úgy még hátha jobb lesz vagy ha nem akkor marad a pcimca-s vagy USB megoldás, azzal 100% hogy jó lesz teljesen ki lehet küszöbölni a problémát mivel akkor az alaplapi hangkari nincs használva!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Caesarion #35296 üzenetére
Ha normális hangkártyát akarsz laposhoz, akkor ajánlom Asus Xonar U1
Egy barátom decemberben vett egy HP lapost, amihez ezt szerezte be (igaz nem 5k kategória, de egyszer kell megvenni onnantól örököltethető a köv. készülékre) és teljes megelégedéssel használja. Digitális erősítője van, ami optikán tudja fogadni a jelet. Ezt is meg tudta oldani vele, mert adnak hozzá egy ki átalakítót is
-
Geller72
veterán
válasz
Caesarion #35296 üzenetére
Egyszerű lesz, mint a bot. Berakod, arról bootolsz, kiválasztod, hogy "kösz nem, csak kipróbálom és már megyek is a dizsibe" azt ennyi kb. "feláll" a rencer', azt nézed, hogy van e hang. Ha van milyen. Ha nincs, ne xarakodj vele, kakaó után sem lenne..
..
( A viccet kb egy hete hallottam, akkor épp lefordultam a fotelből miatta..
)
-
wrie
csendes tag
válasz
Hali,
én is hasonló kérdéseket firtatok, csak én a notebook hibák topicban. Én is kerestem alternatívát, és be is post-oltam ide amit találtam. Mutatom újra:
M-Tech MT704 1.0 Mini hangszóró fekete USB
Ez 1500-2000Ft, és arra amire én szánom elvileg tökéletes is lenne. Csak Semelyik bolt nem tart raktáron, és nem is ismeri senki, így nem kapok választ arra a kérdésre, hogy ez működik -e hangkártyaként.
Mondjuk nem nagy tétel, lehet hogy megpróbálkozom vele és kiderül. -
tvamos
nagyúr
válasz
Egyszer lottem az ebayen egy ilyen USB hangkartyat 5USD volt postaval. Annyit meger. (Volt 3-ert is, de az arus nem nyilatkozott, jo-je linux alatt.) Mukodott. De sokat nem hasznaltam. Marmint zenehallgatasra. (Azert vettem, mert a regi HP notiban kicsaptam a hangkartyat, es a csere sok lett volna.)
-
Geller72
veterán
válasz
Ezek az albacompos notik eléggé tré minőségű lappal lettek anno szerelve, így az audió rész előfordulhat, hogy nem driver jellegű. A "külső" megoldást mindenképpen megpróbálnám, de előtte megnézném egy linuxos boot cd-vel, hogy vajon a live linux alatt is ilyen tré e a hang, avagy sem. ez ugye kizárná a hardveres problémát, és lehetne tovább menni..
.
Üdv:
Geller -
zsigee
aktív tag
válasz
Caesarion #30889 üzenetére
"Akkuja halott, de töltőről kifogástalnul működött eddig." STB. (Talán olvasd el újra figyelmesen, bár egy vessző valóban lemaradt ez "eddig" elől.)
Nem elírtam, csak félreolvastad.
Amúgy nem kértem távgyógyítást, csak valami irányt. Nem saját, és Németországban tartózkodik a gép, illetve a tulajdonosa is.
Köszönöm, üdv. -
tompikaster
csendes tag
válasz
Caesarion #30905 üzenetére
Köszi az ötlethalmazt, de sajna ezeken valóban túl vagyok.A kábeles netet próbáltam 2 helyen, az egyezés csak a szolgáltató volt, minden más különbözött. A wifis kommunikáció megy rendesen, bár csak telefonos 3g/wifi share-el, de az oké volt.
Azt hiszem valóban csapkodás lesz hétfőn.Köszi minden hozzászólónak.
-
mutyuru
aktív tag
-
tkazmer
addikt
válasz
Caesarion #30830 üzenetére
nem, az remek, hogy fel van töltve, csak attól félek, hogy ugyan fel van töltve, csak eddig kiírta, hogy "nem töltődik", ugyanakkor most egy ideje már nem teszi, ezért attól tartok, hogy esetleg valami miatt - pl. elromlott egy szoftver, stb - most mégis tölt.
a töltésjelző led a gép elején viszont nem világít, az akku hidegebb, mint a környezete. ezek szerint megnyugodhatok, nem tölti ilyenkor az akksit? -
Vermilion69
aktív tag
válasz
Caesarion #30824 üzenetére
Köszi mindent
Viszont az avatárotok miatt sikeresen összekevertelek titeket -a sok segítség köszönet neked szólt-
Most nézegettem olyan 67ig kb... na majd akkor amint tudok elviszem szervízbe aztán majd mesélek, hogy mi volt végül is a gondTovábbi szép napot mindenkinek, és köszönöm a segítséget!
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
Caesarion #30820 üzenetére
Akkor te megértesz én is három pont közt, Párom-otthon-szüleim... nem egyszerű..
Keresek akkor majd valami jobb támaszt, mert szegény állataim gyógyszereivel dúcoltam eddig
Én is csak akkor játszom mikor Párom fent van, mert hát nem mindig tudunk miről beszélni és olyankor játszunk, és legalább mégis tudunk valamit együtt, ezért találtuk ki ezeket az mmo-katAkkor hanyagolom a játékot, úgyis elakadtam benne
(Na itt most szőkézek picit, az hogy dvd-ről futtatom, az a szó szerinti -beteszem a cd-t és arról tolom- akar lenni? Hivatalos honlapról szedtem le a játékot a rendes indítójával indítom el (bocsi ha hülyeségeket kérdezek, ha már szőke vagyok, néha megtehetem
))
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
Caesarion #30817 üzenetére
Hát, távkapcsolatom van, aztán csak neten tudunk beszélni és most a találkozó is kimarad, telefont meg nem tudom fizetni, szóval csak ezen tudunk beszélni, és egy hétig nem szeretném mellőzni a Kedvesemmel a beszédet
Tudod ez olyan mint mikor orvoshoz is úgy mész, hogy szerinted ez meg ez... húú de utáljákAkkor te mit javasolsz hűtésképpen?
Hehe, tényleg mosolyogtam
Pont ez a fura, hogy a wownak komolyabb a grafikája, és azzal soha semmi baj nem volt, ez a Forsaken World aminél mindig megadja magát, pedig annak nincs ilyen.. és csak annál az egynél, szóval rejtély, hogy miért nem szereti azt a játékot?
Köszönöm a tanácsot a mentésről, mivel nemrég kaptam még nem sok minden van rajta, régi képem meg elköltözött vidékre azon minden rajta van ami kellhet esetleg
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
Caesarion #30805 üzenetére
Köszi
Amit tudok azt igyekszem magam megoldani, egyedül lakom és hozzászoktam, hogy mindent magamnak kell megcsinálni, ahonnan tudok onnan próbálok tanulni
Felhívtam a szervízt, azt mondták 1 hét alatt csinálják meg, csak most pont nem jó az időzítés, hogy ne legyen nálam, mert Párommal sem tudok találkozni, telefonon meg kicsit drága lenne, aztán vidékre utazom oda is kéne...
Nem tudom mennyi sürgős ez így? Szóval még 2 hetet kibír, vagy inkább minél előbb? Az Everest nevű programmal mindig figyelem a hőmérsékletét, de nem tudom pontosan, hogy mennyi a normális, mert úgy olvastam, hogy a Samsungok szeretnek melegedni, ezért is akarok venni hozzá egy hűtőt, nehogy nekem tönkremenjen!
Most alá van polcolva a négy sarkán, hogy jobban szellőzzön, segítek neki amit tudok... idáig a nagyon max hőmérséklet, több órányi wow után 79-80 fok (mondjuk ez tényleg soknak tűnik
)
Mikor netezek olyan 53-60 fok között van...
Hűtőket is néztem, de nem tudom, hogy ehhez milyen lenne a legjobb, amiben több kicsi van, vagy amelyikben egy nagy? Bennetek jobban bízok mint a boltban lévőkben, mert ott szeretik az emberre a drágábbat rásózni -
Vermilion69
aktív tag
válasz
Caesarion #30795 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen a válaszodat! Meghallgattam őket, de egyik sem, nagyon magas éles sípoló hang, nem hasonlít egyikhez sem igazán..
nem olyan hangos, de eddig biztos nem produkálta, mert nagyon idegesít és akkor észrevettem volna.. de azt se szeretném, hogy szőkének nézzenek a boltban
Van rá két év garancia, úgy hogy inkább elviszem, meg hát nem tudom, hogy most a videókártyájával is probléma lehet, hogy ha elmegy a kép játék közben? Elcsíkozódik az egész
-
nightmare13
őstag
válasz
Caesarion #29764 üzenetére
A gyári partíción szereplő windowst szeretne, ehhez a három dvd, amit kiírattam a winfossal én.
Ez gondolom az eredeti alap winfost hozza vissza abban az esetben, ha valaki (lásd matyi) legyalulja a recovery partíciót.Én mindent megpróbáltam, hétfőn még egy karikát próbálok majd.
-
robertel
senior tag
válasz
Caesarion #28100 üzenetére
Uhh, ezt nem vágom sajna, meg nekem ilyen külső usb trackem sincs, szeritnem egy újratelepítéssel megpróbálkozok, ha szervízbe adom akkro legalább az adatok nem lesznek fent, meg amúgy sincs sok minden lementeni valóm.
Még annyi, hogy bootolni hogy tudok ennél a tipusnál?
Külső DVDíróval próbálo mmajd feltenni az xp-t. -
-
tevike
senior tag
válasz
Caesarion #27015 üzenetére
A processor az amit írtam,hogy M socket vagy P nem tudom hogy hol kell meg nézni,de ha segítesz ebben meg nézem 1000örömel,de én M-re gyanakszom.Mivel a proci nevénél is ott az M de nem biztos hogy ez arra utal persze
Köszönöm a linket,ez legalább kicsit segít hogy bele áshassam majd magamat ezekbe.
Meg kérdeztem a Ph-s kollégát de ő sem tudta h pontosan melyikbe jó....mondta h fórumozzakNekem csak 1 a lényeg,hogy valaki mutasson-mondjon egy olyan procit ami 100% hogy jó az én laptopomba és 1,7Ghz(1mag)-nál erősebb legyen.
De köszönöm neked is hogy ezeknek utána néztél,mert tényleg egy kicsit segített,esetleg ha még valaki ért ezekhez akkor elfogadom a segítségét és meg köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest