- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
-
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
Hoffer #26714 üzenetére
Mérd le a régit, az a legegyszerűbb módja. Ez jónak tűnik, legalább marad következőre is tartalék
De a méretekre figyelj.
Amúgy mielőtt megnézed, azt is megnézheted, hogy mennyire melegszik a borda, mert ha a borda is full forró, akkor cserélni se kell, de ártani akkor se fog egy csere. -
NTonee
veterán
válasz
Hoffer #26653 üzenetére
32/64bites eltèrès esetén már lehet kompatibilitás gond a driverek telepítésével. Olyat is láttam már, hogy külön driver volt home premium és ultimate verziókhoz. Ha meg mèg esetleg buherált win7 is, akkor főleg lehetnek gondok.
Ezzel nem a hozzáértésedet akarom megkérdőjelezni, csak szimplán el is lehet nézni apróbb dolgokat. Múltkor kezembe került egy netbookokhoz készült mini win7. Semmit sem tudtam frissíteni, egyik driver sem volt hajlandó települni, ilyen hibára hivatkozva. -
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
Hoffer #26628 üzenetére
A vga elképzelés nekem eleve nem tetszett ezzel kapcsolatban.
Véletlenül sem hibernációra van állítva? A hibernáció a BIOS posztolásától indítja a gépet, de a merevlemezre mentett állapotból állítja vissza a folyamatot. Hasonlít az alvásra.
Alvó állapot esetében a memória továbbra is kap áramot és oda menti le az épp futó folyamatokat. Innen lényegesen gyorsabban tud visszaállni. Ha az alvó állapotból újraindítással indul be a gép, az általában memória hibára utal, mivel a mentett folyamatokat onnan akarja visszatölteni. Ha ez nem sikerül, akkor vagy lefagy a gép, vagy kék halál, vagy simán újraindul. -
Krike
aktív tag
válasz
Hoffer #26253 üzenetére
Szerintem, ha még garis, akkor gyorsan küld el pontos hibaleírással a szervizbe, esetleg próbáld meg az itthoni hivatalos acer szervizt ([link], lehet, ők is tudnak segíteni neked. Drivert nem hiszem hogy találnál külön a dvd meghajtóhoz, azt vagy az oprendszer valamely generic drivere hajtja meg, esetleg belecsomagolták a chipset driverébe.
-
Rick4
félisten
várj csak, te itt másról beszéltél:
mondták h nem fog működni lehet alacsony sebességen
egy 400as ram mehet 266on, elvileg nincs gond vele, de alacsonyabb feszt semmi sem szereti. a 266osnak mennyi az alapfesze? a so-dimm 266osnak 2.5Volt, a 400asnak is ugyanennyinek kellene lennie, csak attól 400as, hogy jobb chipek vannak rajta, a szabvány az szabvány, ráadásul visszafelé gond nélkül kell mennie, még jobb időzítést is kellene tudnia, mint a 266os modulnak...nem értem. de vidd vissza a boltba, adok egy jóembert, akinél ki lehet mindent próbálni, mielőtt megveszed, és olcsóbb is a bolti árnál minden.. -
Rick4
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest