- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
GaborGh
őstag
válasz
Sandrew #29892 üzenetére
Találtam egyet a Telenornál is, érdemes megnézni ezt is: option gt express
-
padra
aktív tag
-
padra
aktív tag
válasz
Sandrew #29887 üzenetére
Lehet én értelmeztem félre valamit.Tehát,adott egy németből behozott noti amiben van 3G-s modem,felrakod neki a drivert,és onnantól kezdve szerintem kell hogy menjen vele a Telenoros mobilnet kártyád.Általában szoktak adni hozzá progit amin keresztül fel tudsz csatlakozni a netre(pl.Mobile Broadband Manager).Én arra céloztam,ha nincs hozzá ilyen program,win7 alól fel tudsz csatlakozni akkor is.
-
-
szeszab
tag
válasz
Sandrew #26662 üzenetére
Én nem tudom mitől halt meg? Minden legális rajta, frissített és tessék! Ez előtt 2 évig egy Vistas Acerem volt és ott sem volt soha baj a frissítésekkel. Most meg egy hét sem telt el és kampó. Ezek után minden frissítés után gyomorgörccsel fogom végig ülni a rebootokat. Vagy tényleg nem engedek neki többet frissíteni.
Lehet ahhoz köze,hogy 64bites a Win7?
-
szeszab
tag
válasz
Sandrew #26656 üzenetére
A hátlap nincs lematricázva. Azért szeretném kivenni,mert mint írtam úgy néz ki,hogy megadta magát a windowsom, és máshogy nem tudom lementeni az adataimat a winchesterről. Nem nagyon látok az orvoslásra más megoldást csak az új windows telepítését. Ahogy utána olvastam lehet,hogy az SP telepítése miatt döglött meg a cucc. Többet biztos,hogy nem engedek neki frissítéseket telepíteni.
-
NTonee
veterán
válasz
Sandrew #26644 üzenetére
Mondjuk, ha tudtam volna, hogy két féle gyártótól van driver a listában, akkor ezt 2 hsz-ból megoldottuk volna. Ha az egyik nem megy rendesen, akkor ott a másik.
Acer gépnél (de máshol is) láttam már olyat, hogy a wifi vezérlőhöz 3 különböző gyártó driverét dobták fel. És mindegyik feltelepült, sőt még csatlakozni is tudott, csak épp a net nem ment. Az én BT modulomhoz is sokféle drivert fel lehet rakni. -
NTonee
veterán
válasz
Sandrew #26638 üzenetére
Hopsz...
A tiédből hiányoznak a funkció beállítások. A gombok-on kívül nekem még vagy 5 féle funkciót lehet állítani, köztük a görgetést is.
A Synaptics oldaláról szedtem le én is most a legfrissebbet, épp azért, hogy belenézzek.
Akkor próbáljunk mást. Szedj le minden touchpad drivert, és próbáld ki ezt. -
NTonee
veterán
válasz
Sandrew #26630 üzenetére
Nem feltétlenül kell régebbi driver, ezt elfelejtettem. Synaptics Scrybe néven fut a szolgáltatás, ami kezeli a multi-gesture használatát. Elvileg ezt ki is lehet kapcsolni. Nézd meg a beállítások között, vagy az automatikusan induló folyamatok közül vedd ki, ha ott van.
-
Z86
őstag
válasz
Sandrew #26608 üzenetére
Igen, már most kevesebbet bír, de nem valószínű, hogy ebben az ütemben fog folytatódni, valószínűleg itt meg is áll.
Sajátomból kiindulva az is kb. ennyire volt elhasználódva mikor új volt, és azóta is tartja azt az értéket. Mát több mint 1 éve.
szerk: ha jelentősen romlik a kapacitása, az természetesen cserére jogosít -
válasz
Sandrew #26591 üzenetére
Pedig alapértelmezetten az Intelnek kell mennie, az Nvidia csak akkor megy, ha beállítod az adott alkalmazásra a vezérlőpultjában. Biztos, hogy nem veszi vissza az órajelét? Hol csekkoltad? Nehezen tudom elképzelni, hogy 2D-ben is fullon van a kari
Még az Intel is pihen nálam 2D-ben...
-
Z86
őstag
válasz
Sandrew #25546 üzenetére
A WoW gondolom a World of Warcraft.
Eme táblázat szerint medium beállításokon elviszi a VGA. -
Z86
őstag
-
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest