- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
csiga997 #3146 üzenetére
Nah, végre valami konkrétum az elméletek helyett
VALAMI ezek szerint mégis károsodhat benne.
"...white blur effect..." -> talán valami bevonat, vagy éppen az infra szűrő károsodik? Műanyagok szoktak elhomályosodni hő hatására.
ottkar: persze, a világon semmi értelme. Van azonban kompaktoknál (és csakis kompaktoknál) egy bibi: a szenzort az exponálási időn kívül sem fedi semmi. Ebbe csak most gondoltam bele. Szóval ha az obi a Nap felé néz, akkor kapja a fényt a szenzor. Akkor is, ha nem fotózol.
csiga997: milyen gép leírásában volt ez? Kompakt? (az "extended period" számomra nem egy sima hosszú záridőre utal, de a fene tudja)
-
ócskás
aktív tag
-
bdtom
csendes tag
válasz
csiga997 #2836 üzenetére
Köszi mégegyszer ! Leméretezés előtt is sajna homály az egész, nem írtam volna be segítséget kérni, esetleges optikai problémára gondolva. Úgy tudtam ,hogy a méret nem befolyásolva a kép minőséget ?! Hiányos a tudásom de úgy gondolom mindegy, hogy 8 vagy 5 megapixelre állítom. Egyébként mindkettőt kipóbáltam és az eredmény ua. A felbontást szuperfinomra tettem.
-
niti
aktív tag
válasz
csiga997 #2824 üzenetére
Hydra: tényleg csak egy foglalat van!
Csiga: köszi, mi is gondolkodtunk mindenféle alternatívákon, de végül a párom kioperálta, egy k*vanagy rántással. Nem tudom, hogy milyen úton sikerült így behelyeznie, igazából nem is gondoltam rá. hogy többféleképp is lehet, persze azt leszámítva, hogy fordítvaDe ez nem úgy volt.
Mindegy, kivette, másikat tettünk bele, most jó. De akkor sem értem -
-
muci
tag
válasz
csiga997 #2213 üzenetére
Az ERVA fotoban személyesen voltam, kb. hónapok óta nincs náluk, az összes FUJIFILM Magyaro-on létező boltjait felhivtam, az AXICO ( Dohány u-i bolt ) Olympus viszonteladót is személyesen kerestem meg, az Olympus Hungária Csillaghegy-i nagyraktárában is voltam, a legutolsó info az, hogy 1 éve már nem forgalmazzák,tehát a viszonteladói hálozatban sincs, esetleg valahol 1-1 fellelhető. Én erre a lehetőségre gondoltam és nem ajándékra.
-
-
j.bravo
addikt
válasz
csiga997 #1607 üzenetére
Milyen fényerejű az az obi? Ha pontos típust (az összes ráírt betűt-számot) be tudnád írni
Nem valószínű hogy egy kihagyhatatlan darab lenne, de hátha mégis.
csiga997: ha az ember, akinek mondjuk egy d50 az első slr gépe, csak úgy a fíling kedvéért szeretne egy kisfilmes Nikon vázat megfizethető áron (mondjuk max. 20k, tekintve hogy ritkán kerülne elő a táskából), melyiket lenne érdemes? -
Chili7
őstag
-
j.bravo
addikt
válasz
csiga997 #1315 üzenetére
No de Mester, tőled azért komolyabb hsz-t vártam
(mellesleg van olyan h teleszkópos partvisnyél?teleszkópos zuhanyfüggöny-karnis van itthon, de partvisnyél speciel nincs
)
A többieknek (is) köszönöm!
A hasfájásom az, hogy - mivel legtöbbször portré állásban kéne tartanom a gépet, valami fej muszáj rá - ha a meglevő Manfrotto 352#RC gömbfejet átszerelem, azzal normálisan használható lesz, vagy csak kínlódni fogok és muszáj lesz szerezni egy monopodra való fejet/csuklót? -
-
xtmod
senior tag
válasz
csiga997 #998 üzenetére
kösz, van cd tálcám, majd kipróbálom a néróban is, ha működik az amit leírtál.. lehet, hogy nem voltam elég figyelmes. a néróban, ha cd nyomtatásról van szó, van egy nagy lista nyomtatókból, azt gondoltam, hogy cd-re nyomtatáshoz, a pontos típust is ismernie kell, és nem voltam elég kitartó, ami a próbálkozásokat illeti.
üdv. -
delta9
senior tag
válasz
csiga997 #993 üzenetére
igen, van abban igazság, amit mondasz, de ha úgy nézem, hogy felteszek 15k forintot porosodni a polcra, akkor inkább eladnám... bár valóban igaz, hogy 15k ezért a gépért nyilván nem túl jó üzlet (nekem), de ha meg azt nézem, hogy pl egy canon eos 350d cca 160k, akkor durván a 10%-a megvan...hmm... nehéz kérdés ez. mindenesetre, ha tudtok valakit, akit érdekelne a yashica, ne tartsátok magatokban
köszönöm a válaszokat.
szegény unokáim, lehet, hogy azt sem fogják tuni, h mi az a 35mm-es film meg előhívó folyadék -
biggamer
veterán
válasz
csiga997 #797 üzenetére
Ismerőseim és én is ezt a programot használjuk : [link]
Nagyon szeretem, már sok 1000 képet hozott vissza az enyészetből.
Viszont úgy vettem észre, ha ráveszel a letörölt képekre, akkor már nem tudja visszavarázsolni azokat.
Csak azon képeket bírja visszahozni, amelyekre nem történt utólag felvétel. -
Dtomi
őstag
-
Dtomi
őstag
válasz
csiga997 #684 üzenetére
Már megint okoskodsz?? Osztod az észt
???
És mivan ha nem 400D-t akar venni?? Azt nem írta, hogy mit. egy nikon D50 nél 14e a különbség 277es deviza mellett egy nikon D200 esetén már 25e EOS 5D-nél 53e a különbség JA ÉS EOS 400D-t 648 Euróért már lehet venni Ausztriába akárhogyis nézem még ha kocsiba ül és kimegy is minimum 20ezret spórolt. De azért köszönjük a hozzászólásod!!! Nézz körül itt www.idealo.at[link]
-
drkbl
őstag
válasz
csiga997 #402 üzenetére
Na igen, de a második világháborúról volt szó
Az egyetlen infra, ami rémlik, az 1945-ös Párduc éjjellátó berendezése. Amúgy infrán közeli infrát értesz? A videokamerákból gondolom, hogy a CCD érzékeny lehet arra a hullámhosszra is -> képből ki kell szűrni, amikor a színeket komponálja.
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
-
biggamer
veterán
Akkor színtelen ?
Ha az öltönyboltban azt mondom, hogy fekete színű öltönyt kérek temetésre, akkor
nem szolgálnak ki, mert nem tudják milyen az a fekete szín ?
Vagy ha az autókereskedésbe bemegyek autót vásárolni, és megkérdezik, hogy milyen színű legyen, és én azt mondom, hogy fekete, akkor azt mondják, hogy ''
az nem szín, ezért olyat nem tudunk adni '' ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest