- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
Vettem egy Nikkor Z 40mm f/2 optikát és az érintkezőkön látható csíkok voltak. Ezek szerint ez már egy használt darab lehetett? -
Aaron14
őstag
Öhm, ez azért nem a klasszikus portré kategória.
Én egy sminkiskolában fotóztam beauty anyagokat. Ott tanultam meg, hogy minden tényezőnek spot-on-nak kell lennie egy jó képhez. Jó model, smink, fény és optika kell a szép végeredményhez.
Na meg persze a gyakorlat, hogy te is és a model is kényelmesen érezze magát a fotózás alatt, mert nincs annál kiábrándítóbb, mikor jó anyag is lehetett volna, de a befeszült arckifejezés totál tönkreteszi az egészet. -
Aaron14
őstag
Portrézok, így ott mindenre is van idő. De értem a hiányosságait. Gondolkoztam Canon gépen, mert használtam már Canon gépet és tetszett, de nem mertem meglépni a váltást.
Mondjuk MILC-ből még egyet se próbáltam. Ezt a Z6 II-őt is ajánlás alapján rendeltem. Remélem nem fogok csalódni.
-
Aaron14
őstag
Nikon Z6 II 550.000 HUF most sok helyen. Ez jó ár érte? Holnap Joy napok, hátha lesz még valami extra akció. Már megrendelném.
-
Aaron14
őstag
Köszi mindenkinek!
Most kicsit bajban vagyok. Jelenleg ott tartok hogy Z6 II vennék, kellene hozzá portrémarkolat is, illetze FTZ adapter, hogy tudjam használni a jelenlegi optikáimat.
Ez már bőven meghaladja a keretemet újonnan. Használtan meg lutri és nincs garancia.
Főleg portrékat fotózok, studioban, kültéren. Tudom, hogy erre egy D600 is tökéletesen elég lenne, de nem akarok már a DSLR-be úgy beleszállni, hogy pár év múlva majd nem fogom tudni eladni és vágyódom majd a MILC felé. Tehát ugyanott leszek, mint most. -
Aaron14
őstag
13 év APS-C után Full Frame-re váltanék. Jelenleg Nikon D90 van és Nikon D600 vagy Z5-ön gondolkozom. Obi parkom nem túl nagy. Nikkor 50mm f1.8 D és 85mm f1.8 G. Z5-höz kell átalakító, ezt tudom.
Portrékat fotózok studioban és kültéren egyaránt. Jelenleg azon gondolkozom, hogy használtan D600 és majd később váltok MILC-re. Kérdés a D600-at el tudnám-e adni később. Már ígyis elég olcsó.
Valamiért nem vonz a MILC, de győzzetek meg, miért érdemes inkább azt választanom?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
Canon 5D MarkIII és MacBook Pro M1 Pro 14" nem kommunikál egymással. Letöltöttem a hivatalos Canon Utilities programot, azzal sem. Hol a bibi?
Nikon D90-emet automatikus felismeri. -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
60cmx80cm-es képhez szerintetek elég a 2552 × 3402 felbontás? A kép egy kávézó menu board-ján lesz.
-
Aaron14
őstag
Fényképezőgépem már több, mint 3 éves, kb. 21.500-as exposzámmal. Mikor lenne érdemes elvinnem egy karbantartásra? Szeretném még sokáig használni. :-)
-
Aaron14
őstag
Sok esetben tapasztalom, hogy az internetre feltöltött képeim sokkal fakóbbak, mintha rengeteg színt vesztenének. Más fotóinál ezt nem tapasztalom. Mi okozhatja?
-
Aaron14
őstag
Jogi kérdéssel fordulok Hozzátok.
3 héttel ezelőtt fotóztam egy 16 éves lányt. Ez az anyag kifejezetten webes felületre készült. A fotózás alatt a lány olyan ruhát is viselt, mely kissé átlátszó, így a mellei annyira látszódnak, mint egy mélyebb dekoltázsnál és a mellbimbók szélei is látszódnak valamennyire.
Kérdésem az lenne, ha ott a modell ráutaló magatartást tanúsított és így engedte magát fotóztatni, azonban később mást állít és nem engedi publikálni az anyagot se Ő se az Édesanyja, akkor mit tehetek?
-
Aaron14
őstag
Nikon D90-hez milyen portrémarkolatot tudtok ajánlani? ☺️
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek lenne szüksége olyan szettre, mellyel megfelelő minôségű képeket tud készíteni 60-70 méter magasságban lévő objektumokról (ipari alpinista a srác, a melóit akarja befotózni). Véleményetek szerint milyen szettel úszná meg a legolcsóbban?
-
Aaron14
őstag
Fu, fogalmam sincs mit kéne vele csinalnom. :-D Nem akarom még jobban tönkretenni.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy Lastolite derítőt, 180x120-as méretben, és olyan, mintha lenne benne egy nyolcas (mármint a vázában), valamint mintha nem feszítené ki eléggé a hozzá adott fehér/zebra, arany/ezüst felületeket.
Ez mitől lehet?
-
-
Aaron14
őstag
Hi! Fényképnyomtatóval nyomtatott fényképet ami tintasugaras hogyan lehet vízállóvá tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest