Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim-boo
csendes tag
válasz
Hydra SR #2857 üzenetére
Semmi gond! Azthiszem. A visszatükröződő fényeket szűri ki..mivel nincs napsütés így nincs is mit kiszűrni
csakhát nekem most volt lehetőségem, h 4 ezresért megvegyem és erővel kiakarom próbálni mit tesz.Ez csupán az én türelmetlenségem. Valójában a tartó játszotta a fő szerepet mert az előzző gép úgy lelte halálát, h bekapcsolt állapotban ráesett az objektívre. És most fóbiám van
-
bim-boo
csendes tag
válasz
Hydra SR #2855 üzenetére
Köszi!
Sikerült szereznem pici pénzért egy C-PL szőrőt de úgy őszntén nem tudok vele mit kezdeni. Nekem megérte már a lencse tartója miatt is. Kb 2 hete vettem egy s3-ast lecserélve az A510esemet, és most tanulgatok csak sajnos ezzel a polárszűrővel nem tudok zöld ágra vergődniMivel szűrő nélkül jobb képek készülnek...persze nincs verőfényes napsütés!
-
bim-boo
csendes tag
Megtudná vki mondani, h mi a külömbség a Polarizing és a Circular Polarizing között? Mert ami a dobozka aljára van írva az nekem édes kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest