- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Van nekem egy Asus 1005PE típusú netbookom. Szeretem a billentyűzetét, a hordozhatóságát, az akkuidejét, stb, de néha fel tud idegesíteni, hogy milyen tetű lassú.
Win 7 starterről Xp-re váltottam, és bővítettem 2gb ramra. Egy fokkal jobb lett a szitu.SetFsb-vel feltuningoltam a procit, jelenleg 1933-on használom, de 2ghz-en is stabil. Az lenne az első kérdésem, hogy megoldható-e valahogy, hogy a szorzó akkus használat mellett felugorjon 6-ról 10x-esre, ugyanúgy, mint hálózati áramellátás esetén?
A másik kérdés, hogy egy ssd mennyit dob a teljesítményen? Leteszteltem a 250-es hdd-t és baromi lassúnak tűnik. Mik a tapasztalatok, mire képes egy ssd ezzel a chipsettel? Egy Vertex Plus 60gb-osat néztem ki, ami nem egy villám, de olcsó. Esetleg egy Vertex 2-nek is lenne létjogosultsága ebben a gépben?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Win 7 starterről Xp-re váltottam, és bővítettem 2gb ramra. Egy fokkal jobb lett a szitu.