Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Na egy kicsit én is gép elé tudok ülni végre, bár az év végi hajtásnak még nincs vége...
Szóval örülök, hogy bejöt a Zentyal, tényleg jó kis szerver OS. kisebb irodába nem tudnék jobbat ajánlani senkinek!
A telepítés lassúsága szerintem nem vészes, nálam a 80/25ös digivel max. 20-30perc, és szerintem inkább töltögessen így és legyen egy friss "tiszta" rendszerem, mint ahogy letöltök egy Windows-t és utána órákig is képes frissíteni, aztán nem győzöl töredezettség mentesíteni, mert felét átpakolja annak amit eredetileg felpakolt..
Akit esetleg még érdekelne a Linux, azoknak ajánlom a 2011es szabad szoftver konferencia videóit.
Van köztük a Zentyalról is egy videó (szintén Slapic-tól)Én most végre sikeresen feltettem egy p3-as elfekvő gépemre egy OpenWRT x86-ot, úgyhogy ha időm engedi a gsejtre is feldobom, hogy lássam mit tud kezdeni a hálókártyáimmal-wifivel..

Úgy néz ki, hogy első ránézésre nincs különbség a TP-Link WR1043ND routerre feltett Luci felületes verzió között használati szempontból, úgyhogy mezei "okos router"-nek lehet jó alternatíva..
Tiszta nosztalgia és erőforrásigénye tényleg nagyon alacsony (nem véletlenül fut egy pc-hez képest "extragyenge" hardveren is) rtorrent-ruTorrent is ugyanúgy települ...stb.Ugye ez az OpenWRT nem a megszokott módon lemezről bootolva települ mint egy ubuntu vagy win, hanem egy live linux cd-ről bootolva kell létrehozni a partícióját és a rendszert.
Végülis nem túl bonyolult, de nem a megszokott "next-next" telepítés az biztos...)Különben Hivatalosan is elrajtolt az új Atom azaz a mobil Cedar Trail platform!
Boldog Új évet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest