Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• raidx

őstag

válasz Nahar #3575 üzenetére

Lehet kapni átalakítót ami a molexből csinál 4 tűst. Vigyázni! Két fajta 4 tűs létezik! Az egyik a 20-ast egészíti ki + 4-el, a másik külön helyre dugható (már ahol) az két sárga két fekete madzagos a másik fekete piros sárga rózsaszín madzagos.

Azt a külön 4 tűs csatit ezen a lapon ne keresd! Nincs! Ma raktam össze az enyémet.

A 20-as csatit csak egy féleképpen fogod tudni betenni. Persze, ha nagyon erős vagy biztos be megy akár hogy is. :D

Nekem most az a bánatom, hogy az USB-s ODD-ot nem akarja felismerni. Pedig arról telepítettem a rendszert. Valahol a frissítések utánn kezdődött a rosszalkodás és a végén nem működött. Az átalakító jó mert HDD gond nélkül megy vele és a gép is felismeri. Az ODD is jó! Másik gépbe próbálva.

Frissítettem az alaplapi drivert, az-az csak az USB részt frissítette, mert azt töröltettem eltávolításkor. De nem oldotta meg a problémát.

Kicsit szokatlan a sebessége a D201GLY utánn és feltűnően jobb a kép.

A bios teszt lefutásakor az egy csippet kirakja a hangfalakra és zavaró. Sehol nem találtam hozzá állítási lehetőséget. Erre valami ötlet?

Volt egy szívásom is! Kétszer kellett a Win 7-et telepíteni. Ugyanis a biosba mikor beállítottam a dátumot, csak a hónapra és napra figyeltem az év maradt 2009. Windowz frissítés után fekete képernyő és közli, nem legális a Win. Hiába tettem rendet, szépen kezdtek nem működni a dolgok. Kezdte a vezérlőpult tiltásával és szépen sorba ment el minden, sajátgép, explorernél feladtam és csináltam egy új tiszta telepítést.

Új hozzászólás Aktív témák