Hirdetés
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
Lehet kapni átalakítót ami a molexből csinál 4 tűst. Vigyázni! Két fajta 4 tűs létezik! Az egyik a 20-ast egészíti ki + 4-el, a másik külön helyre dugható (már ahol) az két sárga két fekete madzagos a másik fekete piros sárga rózsaszín madzagos.
Azt a külön 4 tűs csatit ezen a lapon ne keresd! Nincs! Ma raktam össze az enyémet.
A 20-as csatit csak egy féleképpen fogod tudni betenni. Persze, ha nagyon erős vagy biztos be megy akár hogy is.

Nekem most az a bánatom, hogy az USB-s ODD-ot nem akarja felismerni. Pedig arról telepítettem a rendszert. Valahol a frissítések utánn kezdődött a rosszalkodás és a végén nem működött. Az átalakító jó mert HDD gond nélkül megy vele és a gép is felismeri. Az ODD is jó! Másik gépbe próbálva.
Frissítettem az alaplapi drivert, az-az csak az USB részt frissítette, mert azt töröltettem eltávolításkor. De nem oldotta meg a problémát.
Kicsit szokatlan a sebessége a D201GLY utánn és feltűnően jobb a kép.
A bios teszt lefutásakor az egy csippet kirakja a hangfalakra és zavaró. Sehol nem találtam hozzá állítási lehetőséget. Erre valami ötlet?
Volt egy szívásom is! Kétszer kellett a Win 7-et telepíteni. Ugyanis a biosba mikor beállítottam a dátumot, csak a hónapra és napra figyeltem az év maradt 2009. Windowz frissítés után fekete képernyő és közli, nem legális a Win. Hiába tettem rendet, szépen kezdtek nem működni a dolgok. Kezdte a vezérlőpult tiltásával és szépen sorba ment el minden, sajátgép, explorernél feladtam és csináltam egy új tiszta telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- AliExpress tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- OLED TV topic
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest