- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
válasz
mindfreak #34319 üzenetére
Én is magabiztosan mentem bé a bótba, de olyan maflán néztek rám, hogy csak na, mondtam s939 no akkor már kezdett derengeni nekik valami, hogy nem teljesen őskövüklet a gép, de nem tudtak mondani semmit. köszi a gyors választ. rákarcolták a kari dobozára hogy 450W-os tápnál kisebbel ne is próbálkozzon a user. erről vmi vélemény? 360W fsp tápom van...
-
Kelvin
őstag
-
Bundás22
őstag
válasz
mindfreak #23341 üzenetére
nézd sztem hülyeség baszkurálni egy ilyen kártyát, a gyéárban be lett állítva le lett tesztelve szvsz nem lehet baja
nincs kedvem a garival szenvedni
ha tunningolod az más, az nem a gyári értékein fut(a gyártó nem garantálja az üzembiztos működést), akkor van joga tönkremenni, de ha csak úgy használod akkor nem fog -
Bundás22
őstag
válasz
mindfreak #23261 üzenetére
jah minimálisan ...
800-810 mhz-et ki lehet sajtolni a gpu-ból ha több feszt adok neki
a cpu-t is lehet húzni talán 3.6 ghz-ig talán kiderült h ez egy tunningos darab lehet(E2000 topic), azért mondom ha a végletekig kihúzom a gépet talán meglesz a 11K de inkább kevesebb olyan 10900 -
leviske
veterán
válasz
mindfreak #21095 üzenetére
A te rendszered nincs húzva...nem csodálkozom rajta, hogy csak ugy ment rendesen....
(#21097) HarryPotter: sapphire jó márka, ha ref. hűtés van rajta, akkor fogjuk rá hűtése van. Cserélni felesleges, max, ha zavar a hangja... de pár apróbb beállítással el lehet csendesíteni.
(#21096) 19870820: nekem ugy tűnik, hogy ref. kártya, tehát valószinűleg az alap HD3870 órajelekkel bír, de erre ott van ám a gugli is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Prime Video
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest