- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
Levin01 #43805 üzenetére
3870 cseréjével tényleg várj márciusig ha kitudod bírni. A te kártyádhoz mérten én nem gondolkodnék a 4xxx sorozatban 4890 alatt, és az 5xxx-nél sem adnám 5770-nél lejebb. Márciusban meg tényleg jó áraknak kell már lennie, főleg, hogy akkora már nv-nek is kéne valamit az asztalra tennie, és ez is nyomná lefele az árakat. Viszont akkor meg már csak az 5xxx szériával számolnák.
-
MZsoltee
veterán
válasz
Levin01 #43800 üzenetére
Hát nem tudom, az 5770 ugye kb egálban van a 4870 1Gbal, ami ugye az 5000es széria megjelenése előtt picivel 30k fölött volt, szerintem (nekem) kevés az hogy ugyanazt a teljesítményt adják, csak kisebb fogyasztással és DX11el, amit ugye még nem sok mindenre lehet használni. Szeritnem akkor lesz jó vétel, ha 25k vagy az alá süllyed az 5750 meg akkor ha a 4670 heylére kerül, lehet erre még jócskán kell várnom, de ez van.
-
adorjant
őstag
válasz
Levin01 #43789 üzenetére
3870 véleményem szerint még bőven használható kategória. (nekem is egy ilyen kártyám van most)
jövő év elejéig-tavaszig nem gondolkodnék cserén,addig nagy valószínűséggel árcsökkenés is lesz az új hardvereknél.
az általad megjelölt utódok közül egyértelműen az 5770 a legjobb választás,de jelenleg picit túl van árazva szerintem...tuning lutri,de ha van olyan játék,aminél szükséges lehet,érdemes próbálkozni
-
Bundás22
őstag
válasz
Levin01 #7710 üzenetére
jah az élet 1,5X drágább(ezt egyébként nem lehet így kijelenteni valami olcsóbb valami drágább, szal attól függ mit vásárolsz), a fizu meg 4X
de mint tudjuk a 3870 pl ott sokkal olcsóbbegyébként mikor hazajöttem azt hittem legalább tök sok kaját vehetek megböbbenve tapasztaltam hogy itt 1kg sültkrumpli 500Ft, ott 2Kg 79penny, ott 1 zacsis leves 8 penny, itt 195Ft
, 1 pizza 1,5 font, itt 450Ft, és ott nagyobbat adtak
, szemét egy ország
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest