- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
-
TaliGa
aktív tag
válasz
katt777 #34947 üzenetére
Na, arról van szó, hogy az elmentett beállításokat nem használja a hütő, magyarul hiába írom be, hogy 70 fok felett 80 százalékon menjen a venti, még mindig a gyári beállításokon susorog.
és igen, monitoroztam a dolgot, de a fan speed vmi eszméletlen höje adatokat dobált, 0-ról indul, és alap terhelésen ott is maradt...ps. mentettem a beállításokat, újraindítás is megvolt...
-
hakos1987
őstag
válasz
katt777 #34948 üzenetére
mondjuk nem, de amúgy sincs semmi papírom az egészről....
van egy qrva érdekes gondom viszont: a hangszóróból valami német rádió szól, halkan sípolva, néha elhalkul... ha hangosítom, akkor nem szól, ha teljesen lehalkítom, akkor pedig érthetően.... mitől van? ha kihúzom gépből, akkor nem szól tovább... próbáltam bezárni minden progit amit lehet, de egyszerűen nem marad abba.... rohadt idegesítő, pl játék közben is.... vkinek ötlete?!?!?
vagy 3dmark vantage hibára ötlete valakinek?! telepítéskor c++ -os hibaüzi, aztán feltelepül, de induláskor első ablaknál megáll (valami initzializing...)
-
sentinel
aktív tag
válasz
katt777 #34936 üzenetére
már újrahúztam a windows is. Lapozófájl 1.5 és 3x értékre van beállítva. 2 giga ram. Nem tudom mást mit kellene még csinálni. Már unom. Lehet a karinak van baja. Most felraktam az új catalystot is, és mivel nekem AGP-s, azért a Sapphire oldalárül szedtem a drivert. Át kell térni Intelre
-
-
scream
veterán
válasz
katt777 #34879 üzenetére
ott engedélyezve van.letöltöttem a legujjabb drivert és a Direct X-et (2008 August-i) és még mindig nem indul és azt irja ki : "No such interface supported" nem tudom hogy ez mit takar.valaki segitsen mert igy sem a GRID-el sem a DiRT-el sem a Crysis-al nem tudok játszani.
-
Csiborbogár
őstag
válasz
katt777 #34848 üzenetére
Sajnos így van.
Megnézik az alaplap dobozát, és kiveszik belőle mindazt, ami mellett "opcional" jelző van.
Aztán ingatják a fejüket, hogy az csak opcionális. Pedig benne volt...
A maygarok ezt továbbfejlesztették, mert mindent kivesznek belőle, nem csak az opcionális tartozékot.
Megoldás, nem szabad gyári csomagolásból kibontott"új"-nak mondott alkatrészt venni.
Ha ki van bontva, ott kell hagyni. -
törölt tag
válasz
katt777 #34845 üzenetére
A gyári Vapor-X cooler 2D-ben 21%-on pörög, így tartja 40 fok körül. Ebből is látszik, hogy a hűtése brutál, és elég lenne 2D-ben egy 5-6%-os fordulat is. A legnagyobb nyári melegben nyúztam fánkos progival, 61% venti/68 fok, itt is lehetne lejjebb menni. Egyelőre nem nyúltam BIOS modhoz, mert gyárilag tuningolt kari és valahol olvastam, hogy azt jobb békén hagyni.
(#34840) beni14:
Ha nem lopták ki, akkor benne kell lennie. Mindegyik kártya tartozéka az átalakító. -
Chaser
legenda
válasz
katt777 #34809 üzenetére
Nem ismerem az EPU-t, de gyakorlati tapasztalatom van ilyen téren. Ram fogyasztását nagyon nem csökkentheti, mert eleve nem fogyaszt sokat, de 4-5W-ot ekkora órajelnél 8400-nál nem tartom valószínűnek, még ha az egyik magot ki is lövi, ha jól tudom van benne ilyen fícsőr. Meg ugye ott a táp hatásfoka, ilyen mélységekbe rájöttem hiába mennék bele, amit ezzel nyerek bukik a táp miatt, nem a proci, ram vagy más alkatrész fűti el, hanem a táp, viszont halk hűtés megoldásához kifejezetten jó. Jó lenne a te cuccodhoz is egy 80+ táp, kár hogy elég húzós árban vannak
VGA-s cikkeidnek majd nekiesek
-
Mercutio_
félisten
válasz
katt777 #34777 üzenetére
4650 szőrösfánkkal 63-nál megáll
Ha 4670 IceQ verzió 20 alatt lesz megvan a következő kártyám
-
Chaser
legenda
válasz
katt777 #34807 üzenetére
Mihez? Hát mindenhez
Majd utánaolvasok
Én azért annak a fogymérőnek nem hinnéka annyira, cel 420-am, ami ugye gyárilag 8x200, TDP-je 35W, 0.8V-on ment egy szép nagy AC bordával passzívan, 30-40 fok között, tehát olyan 20-23W lehetett a fogyija. De ott ugye 1 mag van, 0.5MB L2, hiába 65 nm, a 8400 ugyanezt az órajelet nem tudhatja alacsonyabb fogyasztáson ennyivel. Ha hiszel a 4-5W-nak kapd le menetközben a hűtőt, annyit simán eldisszipál a kupak isszerk: ha meg ugye nem 80+ a tápod, akkor is bukta a dolog, még ha annyit fogyasztana is
-
Balinov
titán
válasz
katt777 #34661 üzenetére
Nem mondanam, en inkabb az a fajta vagyok, aki utanaolvas a dolgoknak, elemez, merlegel es mikor adodik keret, akkor a jo ar/ertek aranyba beruhaz, lehetoleg kesobbi bovitest sem elzarva. Ft gyengulese, halistennek nem erint,soot, en csak orulok neki..csak a CHF ne ugorjek nagyot, mert az viszont elszomorithat.
Ollie: 34733#..lattam am...
-
twine
veterán
válasz
katt777 #34746 üzenetére
Ismét...
"Bios moddal jobban járnál, mert lehet folyamatos hűtésszabályozásra állítani, és akkor nem ugrál sávokban a zaj sem." Elgondolkodtató...
Átolvasva ismét a cikked, valami nem fér bele csoffadt kis agyamba:
ComputerBase bios editor álltalad linkelt képeit néztem, és ott ezt írod:
"Az első érték az, ahol a kártya kapcsolni kezdi a hűtőt fölfelé az alap fordulatról, a második pedig az emelés lépcsőfokait jelenti"
Mondok egy példát:
Az első opcióban beállitom hogy 60 foknál kapcsoljon alap fordulatról(nem tudom mennyi,az alap, legyen kerek 1000RPM a példa kedvéért) fölfelé!
A második opcióban beállitok mondjuk 50%-ot!
Nekem ez azt jelenti hogy mig a GPU a 60 fokot el nem éri, addig 1000-en pörög a venti, majd, ha eléri a 60 fokot, átkapcsol 1500-ra a venti! Ugyanez visszafelé....
Tehát nem skálázható a dolog? mert az igazi az lenne hogy a Hőmérséklettel arányosan emeli emeli a vemti sebességét.....Vagy pont ez utóbbit lehet beállitani a ComputerBase bios editor-ával?Azaz minden egyes hömérséklet értékhez más más %-ot lehet rendelni akár 1 fokonként?.....Nem tudom menynire érthető a kérdésem...
Még egy:
Ha a mostani kártyán lévő Bios-t lementem, akkor azt is tudom modositani, vagy ehez külön unlockolt biost kell használnom(letöltenem)?
-
twine
veterán
válasz
katt777 #34741 üzenetére
Köszi szépen!
Pont olvasgattam, mikor át-csoportositottad
Azt hiszem most már egyenesbe jövök!
Még egy kérdés:
Amik BIOS-ok a techPowerUP Kollekciójában vannak...azok gyári Sapphire Biosok?
Ha igen,,a Sapphire, vagy egyéb gyártok miért nem teszik elérhetővé őket a saját portájukon? Ugy mint pld az alaplapok Bios-ait?
Hazamegyek megnézem milyen Bios van az enyémen, aztán lehet ráheggesztem a legujabat! Feltéve hogy nem az van rajta!
Üdv
Twine -
twine
veterán
válasz
katt777 #34723 üzenetére
Szia
Köszönöm a hozzászólást de:
Pont ami engem érdekelne az van nállad is Linkelve:
"beállítás módja részletesen: Ventilátorszabályozás RivaTuner programmal)"
nagyjábol pont hasonló értékeket akartam beállitani mint amit te leirtál, de azt majd belövöm én,, nem is azzal van a baj hogy mikor mire állitsam...hanem azzal hogy
HOGYAN?
(ettől a Password-ös linktől már nagyon ki avgyok mert scak eszközkezelőben lehet kipöckölni mind Vista, mind XP alatt)
Szóval ha egy két mondatban Leirnád a HOGYAN menetét megköszönném
Üdv
twine
Ja igen egyébként átolvastam már az összes honlapodat, és Blogodat, tegnap és ma.... -
PNagy
csendes tag
válasz
katt777 #34717 üzenetére
A tápom 560-as Chieftec Super. A kábel gyári, de van egy tartalék is, majd megpróbálom azzal. A kártyán lévő mindkét DVI csatlakozóval előfordul a hiba.
A BIOS az eredeti.
Amit nem értek az az, hogy 2 óra játék alatt egyszer sem fordul elő a probléma, 2D-ben pedig rendszeresen.
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #34720 üzenetére
Igen.. Mnden össze volt dugva normálisan, és lehet tényelg az Ati Driverek a szarok.. Hallod leszedtem a 8.7es Tweakforceot, felraktam,. és NINCS Visual C++ error, meg azonnal van kép a TVn.. Tökéletesen megy.. No nekem jöhet ezután ki akármilyen driver.. Ez marad....
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #34718 üzenetére
És ha szűz rendszerre raktam fel az ATi drivert??? És nem uninstalláltam semit se? Magyarul nem maradhatott ott semmi, és ugy romlott el egy idő után magától? MErt ez volt. Valamit kibaszottul nem szbadna használnom..
3 tisztítót használok.. Vista Manager, Ccleaner, és Registry Repair Wizard (utóbbi a legjobb sztem)... Ja ha az Ati oldalára rámész és a driver letöltésnél a 3870re klikkelsz akkor is a 8.8at ajánlja. -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #34712 üzenetére
Telepitettem a Visual C++ 2008 Redistet, és a simát is.. A probléma nem szünik meg,.
Milen elavult cuccokrol beszélsz? A 3000es széria elavult? Kicsit csúnya lenne..
Szedem a 8.7es XG-t..
"Ha nem jó a Catalyst?" Neked is van hasonló probléma?
Lehet azért nem tudtam megoldást a Visualc++ hibára, met amikor ebben a fórumban kérdeztem anno 1-2 hónapja akkor még senki se tudott rá érdemleges választ adni.. Kézi telepitéssel felraktam a C++t de nem oldja meg a problémát.. Ugyan ugy hibát ir ki -
katt777
félisten
válasz
katt777 #34672 üzenetére
KMT: Tehát nem feltétlenül kapcsol le, és nem feltétlenül lát hibát a user, de vegyen olyat, és ne legyen vele semmi baja, én azt kívánom. Én továbbra sem azt mondom, hogy tuti rossz, hanem hogy hibát okozhat, és hogy az ember, ha egy csepp esze van, hát tápból túlméretez (nem feltétlenül fizikai kiterjedés tekintetében) az időtállóság, és a PC többi részének védelme érdekében. Részemről ezt a polémiát lezártam. Megj: Abban a házban amúgy vsz. úgyis előbb fől meg a cucc.
-
KMT
addikt
válasz
katt777 #34608 üzenetére
Se a proci, se a vga nem éri el egyetlen ág max terhelését sem.
De tegyük fel, hogy túlterheli a tápot. Ilyenkor ugye lecsökkennek a kimeneti feszek. No és mi történik, ha a határérték alá csökkennek? A táp, mivel nem valami hulladékról van szó, lekapcsol. Ha meg működik, akkor az egyben azt is jelenti, hogy a feszek rendben vannak. És ha az rendben van, akkor nem a tápon múlik a dolog.
Nem azt mondom, hogy ne vegyen nagyobb tápot, de a kérdésére az a válaszom, hogy elbírja. A teljes konfig eszik max kb 180 W-ot, ennél még 12 V-on is erősebb az a táp. Szóval nem gyenge a táp hozzá, ahogy állítod. -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #34660 üzenetére
Igen tudom hogy rég volt jó DNA driver.. De az ati driverekkel kezd teli lenni a faszom..
Eddig a 8.7 es TF volt ugy néz ki a legtökéletesebb.. A mai napig azt hittem hogy a 8.8as TF..
De pont most ki akartam nyomni tvre.. Ezzel is mint az összes többivel megint nincs kép aTV-n, és ujbol leőjött a Visual C++ error os rémálmom...
Lehet kiprobálom most a DNA-t.. Kénytlen leszek.. -
Chaser
legenda
válasz
katt777 #34566 üzenetére
Azon túl vagyok, de ott is csak ezt a különbséget találtam, gddr3.as 3870 gyakorlatilag akkor 3850 emelt órajellel, magyarul 3850-est kb 3870 szintjére lehet rángatni? Amit persze nem teszek, mert fontos a fogyasztás, 1ébként 4850-et vennék, mert nem sokkal drágább, de passzívban olyat még nem is láttam.
#34568 Gyufaaa :
-
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #34569 üzenetére
jó akkor ha X2-est van alatta, mondjuk 85-90%-ban ki van hajtva, tehát folyékonyan fut a játék, picit visszafogja, de bőven játszható és nem ér meg 30-40K-t hogy 100%-ig ki legyen hajtva, ezért beszéltük le (azt majd később vesz egy teljesen új gépet)
de ezt hagyhatjuk, látszik hogy jobb téma nincs
-
válasz
katt777 #34545 üzenetére
Kösz.
Csakhogy témánál maradjunk.
Tovább gondolkodtam ezen a "vga-t mi hajtja ki?" kérdésen.
A következőre jutottam. Amennyiben vga limites környezetet produkálunk (mondjuk magas felbontás és/vagy szűrők használatával), elsősorban nem a processzor teljesítménye, hanem maga a vga teljesítménye fogja meghatározni, hogy milyen eredményt kapunk. Ebből következik, hogy a processzor teljesítménye - extrém esetektől eltekintve - megközelítőleg irrelevánssá válik.
Viszont, ha a helyzet fordított, vagyis cpu limites környezetről beszélünk, akkor valóban tesztelhetjük azt a határt, ahol még több teljesítményt képes kifacsarni a vga-ból a cpu.
Mindebből következik, hogy a vga kihajtását cpu limites beállítások mellett tudjuk tesztelni.Hol a hiba az érvelésemben? Ha találsz és meg tudod indokolni, természetesen el fogom fogadni.
Ja igen, hamarosan beszerzek egy E8400-t, és akkor majd jön a tesztem E4300 vs E8400 témában (szerencsére pont ugyanaz mindkét proci szorzója).
-
szumo
senior tag
válasz
katt777 #34552 üzenetére
Ne is emlegesd a garanciát!
Most várom a 3. alaplapomat, nem rég kaptam meg a 2. vga-mat.
Szóval fogok venni egy gagyi gépet, mert ez nem állapot, hogy a felső középkategóriás cuccok mind gariba mennek 1-2 hétre, néha 4 hétre.Fogóskérdés, milyen alaplapba megy bele az E8400, amihez csak esetleg memóriát kell még vennem?
-
-
-
gyurczy
őstag
válasz
katt777 #34523 üzenetére
Először csak bedobtam a karit, letoltam a két tesztet. Aztán mivel a CCC nem akart megnyílni újratelepítettem a driverrel együtt. Most már van CCC, ahol CrossfireX menüpont alatt írta, hogy error, és örülne, ha mindkét CF hidat feltenném a kártyára. Ennek csak azt a szépséghibája, hogy az X2-n csak egynek van a nyákon helye, szemben a 3870-el, amin valóban kettő van...
Szerk: Jelenleg a Vista látja a három kártyát, a CCC nem, és GPU-Z azt írja, hogy CF disabled, szemben a kezdeti 3 GPU-s detektálással...
-
-
laca000
őstag
válasz
katt777 #34478 üzenetére
Kurvára unalmas,hogy állandóan belepofázol mindenbe,ki vagy te itt,a fórum üzemeltetője?
Mindenkinek megmondod a tutit te szerencsétlen és akkor úgy gondolod milyen nagyon okos vagy?Vagy mi?
El tudom képzelni,ilyen kis hülyegyerek lehetsz aki otthon még a nagyit is kioktatod a lekvárfőzésről.Nem pofozott még fel?
Szállj már le erről a procilimit témáról,ha olyan kva okos vagy akkor húzzál ki a Microsofthoz dolgozni!
Letojom ha bannolnak te barom,nekem nem létszükséglet ideirogatni!
Csak már nagyon unlak.Szállj le rólam kecsege-kócsag!
Nem érdekel mit gondolnak a többiek.. -
laca000
őstag
válasz
katt777 #34478 üzenetére
Na ha abbahagyod a személyeskedést tényleg beszélgethetünk de csak amikor már nem vagy elKATTanva!Nagyon unalmas egy figura vagy,kinek képzeled magad?Emlékeztetsz az egyetemi matektanáromra,az volt ilyen okostojás,azt hitte mindent tud és jóelőre megfejtette már az univerzum rejtélyeit...
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #34470 üzenetére
Nem OK, ez nem az a DX10, hanem egy régi. Ahogy CoJ-ban néztem, mintha jobb lenne a megjelenítés a DX9-nél, viszont "natív"
DX10 módban nem fut. De hát azt is írták, hogy a DX10-be tették bele a rutinokat. Nézzétek meg, ha gondoljátok DX10-es játékokkal ennek a telepítése előtt és után is, én asszem most átnézek Vista alá, hogy mi különbséget látok.
-
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #34452 üzenetére
igazából egyikőtöknek sincs teljesen igaza, asszem én mondhatom mert pont (s939) 4200+-om volt@2,64ghz, ill utána lecseréltem E2160@3,2ghz-re 3850-essel
nem különösebben érzékelhető de volt gyorsulás(olyan 10-15%), szal igaz is meg nem is, egyrészt volt gyorsulás, másrészt ha nem méred igazából nem érzékeled
szal játékélmény szempontjából tök mind1, nyugodtan rakd az amd mellé, fölösleges plussz pénzt pazarolonod
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #34450 üzenetére
Igen, valóban, Doom3 (2003), FEAR(2005) és hasonló régebbi stuffokban tényleg számít a magasabb órajel. De pl. már a TDU (2006)-ban sem 1280*1024+HDR+4xAA+0xAF mellett. Az újabbakban pedig tényleg érvényes az ajánlás, hogy 3870/8800GT-ig 3GHz-es X2 és vele ekvivalens C2D tökéletesen elég.
Amúgy még FEAR-ben is mutatok 1280*1024-ben olyan beállítást, ahol nem kapsz VGA limitet
Nekem a 3870 azzal 45FPS-t tud a benchben. Annyi az egész, hogy 4xAA, 16xAF, Soft Shadows on, és minden egyéb a legjobb minőségen. Ez 1280-ban megfekteti.
A középső bekezdésben pedig leírtad a lényeget, azaz ha ilyen CPU-t teszel egy GTX280 alá, akkor is élvezhető lesz a játék, mert legfeljebb CPU limited lesz, de nem 10-15-20 FPS-nél, hanem sokkal feljebb.
-
AtiGef
senior tag
válasz
katt777 #34444 üzenetére
HD 3870-hez elég az Athlon X2:[link]
Persze 3Ghz-en járatott de ebből jön, hogy HD3850-hez bőven elég 2,5Ghz. Vagy nem hiszel a teszteknek? Amúgy még a 9800GT is meg lehet vele hajtani. Ez után nem értem miért kéne cserélni egy HD3850-alá.Nagy hülyeség hogy X1950XT-t nem használja ki.
-
KMT
addikt
válasz
katt777 #34428 üzenetére
Ezt tudom. De forrasztgatni nem fogom a karit, mert ezt csak úgy lehet.
Próbálgattam egy két játékban, szerintem még alapon is kihajtaná. Talán assassins creed volt proci limites, de élsimítás nélkül így is kb maxon ment 1280-ban.
Erről az új játékos dologról megnéznék pár tesztet. Nem tudom elképzelni, hogy egetrengető különbségek lennének azonos órajelű E5000 és E8000 közt pl, akár egy 4850-nel.
-
KMT
addikt
válasz
katt777 #34423 üzenetére
A lapom nem tud ilyet, a c1e-t meg nem használom, ugyanis a procit jobban alulfeszelem mint ahogy az tenné.
A mostani karimhoz elég a 2,4 GHz, ezt 1,05 V-tal is viszi a proc.A kártya órajeleit is a minimumon használom 2D alatt (160/270 MHz), ez nekem alap.
Elhiszem, hogy kell a cache, ettől függetlenül szerintem nem érdemes cserélnem pár (%) fps-ért. 3870 + E2180 @ 3,3 GHz mindenre elég egy darabig, az 1MB cachel is. Aztán procit ráér még cserélni.
-
audi100td
nagyúr
válasz
katt777 #34401 üzenetére
Köszi, közben találtam választ a HD 4850 topikjában, E5200 lesz húzva.
A mostani Giga P35-DS3 lapommal beérem, most nem fogok azért P45-re váltani, mert újabb és szerintem nem olyan nagy előre lépés P35-el szemben, legalábbis amire én használom tuti nem, 400-as FSB-t visz simán és nekem még annyi se kell.
Egyébként miért nem volt értelme a kérdésnek, ekkora hülyeséget kérdeztem volna
-
RedCactus
senior tag
válasz
katt777 #34372 üzenetére
Nem vitatom, igazad van, de én csak elttiL kétségeit szerettem volna eloszlatni, hogy szvsz érdemes megvenni a 3850-es AGP kártyát, mert nekem bevált. (Persze én nem vagyok annyira maximalista és elfogadom, ha mások nem ajánlják annyira abba a konfigba) 1950xt-t meg már csak használtan tudna beszerezni, ami megint rizikós.
laca000-t meg kicsit elragadta a hév
-
válasz
katt777 #34348 üzenetére
Pedig elvégeztem a tesztet 1800, 2400 és 3000MHz-n, több játékkal. És közel annyi gyorsulást tapasztaltam FPS-ben a 2,4 és 3,0 között, mint 1,8 és 2,4 között. Nem szintetikus teszteket futtattam, hanem olyanokat mint a HL2:LC.
Ja a proci a mostani procim volt (E4200), a kártya meg egy X1950PRO. -
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #34350 üzenetére
3GHz-es X2 mellett, 1280*1024-ben, 3870(100%) vs. 4850:
ET______78__75 => 96%
RS6_____56__74 => 132%
WIC_____31__34 => 110%
GRID____50__64 => 128%
AC______34__42 => 124%
HL2_____59__95 => 161%Átlagolva, a javulás 3870-ről: 25%
És akkor még azt nem is néztük, hogy a tesztben csak 3GHz-en ment az X2, továbbá a viszonyítási alap egy 3870, nem pedig 3850.
Elhiszem, hogy a 3DMark alapján az jönne ki, amit te mondasz, csak az a gond, hogy nem a 3DMark mintájára épülnek fel a jelek szerint a játékok.
Nem tudom, hogy a 25%+ jelentős-e - illetve a fentiek miatt több.
-
wednesday
őstag
válasz
katt777 #34350 üzenetére
Majd holnap próbálkozom és nem csak 3dmarkkal. Belenézek játékokba is.
De először a procit kell belőnöm egy elfogadható értékre. Most 3.2-n csak a 06 futott le jól. Utána a 05 a legvégén kilépett.Volt egyszer egy SM3: 4204pontom (már nem tom milyen beállításnál
)
Akkor belenéztem a CCC-be és AF 4X-esen volt. Azt leszedtem és USE a. settings pipát nyomtam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest