Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurczy
őstag
válasz
katt777 #34523 üzenetére
Először csak bedobtam a karit, letoltam a két tesztet. Aztán mivel a CCC nem akart megnyílni újratelepítettem a driverrel együtt. Most már van CCC, ahol CrossfireX menüpont alatt írta, hogy error, és örülne, ha mindkét CF hidat feltenném a kártyára. Ennek csak azt a szépséghibája, hogy az X2-n csak egynek van a nyákon helye, szemben a 3870-el, amin valóban kettő van...
Szerk: Jelenleg a Vista látja a három kártyát, a CCC nem, és GPU-Z azt írja, hogy CF disabled, szemben a kezdeti 3 GPU-s detektálással...
-
gyurczy
őstag
Szeretnék egy 3870X2-t és egy 3870-et működésre bírni egy P35-ös lapban. A kép felemás, Vantage-ban kb 1,5x pontszám, de iszonyat textúra hibák, az első teszt gyakorlatilag nézhetetlen, 3DM06-ban pedig 7-800 pont a többlet, de képileg minden rendben van. Egyenlőre alap órajelen minden, gondolom nem hátrány, ha mindhárom GPU azonos órajelen ketyeg.
-
gyurczy
őstag
válasz
MarioAna #31176 üzenetére
Maga a szó valóban baromság, anyám hajtott ki minket a tévé elől gyerekkoromban az udvarra játszani, de itt kicsit másról van szó.
A lényeg, hogy ha nincs elegendően erős processzorod, akkor hiába cserélsz erősebb videokártyára, nem lesz olyan mértékű a grafikai teljesítmény javulása, mint a vga upgrade indokolná.
-
gyurczy
őstag
Jóestét!
Tudom, hogy vissza kéne olvassak, de nem sok dolgot sikerált kihámozzak a topicból, úgyhogy krédezek: 3870X2 mivel monitorozható, és mivel húzható? ATT-ből mindkettő lehetőség hibádzik, CCC meg vagy nem tud olyat, vagy én vagyok béna és nem találtam meg.
Üdv,
-
gyurczy
őstag
válasz
r3v0Lut10n #12750 üzenetére
Itt a PH!-n is van Powercolor gyárilag tuning hűtőve lszerelt cucc 51K-ért, hétfőre lesz is belőle... keresgélj kicsit apróhirdetések között, megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem nyílnak a Foldok?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest