- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
RedCactus #36616 üzenetére
Még itt vagyok...
"Sajna" aut. mindig ezt a fórumot nyitom meg elsőre.
fanni2004: Ez finoman szólva butaság volt. Tényleg előtte kellett volna kérdezned. A 3870CF teszteket megtalálod a honlapomon, hasonlóra számíts. Azt persze nem írtad, milyen lapba teszed őket, de ha nem X48-asba (vagy legalább egy X38-ba), már kereshetsz is vevőt az egyikre. 790X esetleg még jó lehet, de a kihajtásukhoz AMD platformon nagy felbontás és magas összetettség kell még egy 5600+-szal is.
-
katt777
félisten
válasz
RedCactus #34368 üzenetére
A vita konkrétan előzőleg arról szólt, hogy egy 38xx-es kártyát (PCI-E) milyen processzorral lehet kihajtani. Amit az imént is írtam, tény, hogy a játékok élvezhető módon futnak egy gyengébb procival is, és amelyik játék csak 1 CPU-magot képes használni, annál pl. édes mindegy, hogy hány magos proci van alatta (de 1 mag azért legyen
). Én anno 3GHz-es P4-essel és 1650Pro-val játszottam (és ennek még csak 1.5 éve!), és jól elvoltam vele. Amúgy én is igyexem a lehető legkevesebbet költeni a gépre, de amióta volt 1x csúcskártyám (1950XT), azóta tudom, mennyivel jobb egy játékot zökkenőmentesen, és mindent felmaxolva tolni, mint "jól elfut ez így" beállításokkal. A szélesvásznú játékélmény meg összehasonlíthatatlan egy normál megjelenítővel (főleg a belátható + tér miatt), így laca000 ezirányú megjegyzése (is) marhaság, bár vsz. most is a 17"-os CRT-m lenne, ha nem hal meg, és kényszerülök lecserélni.
Miért kellett volna 200k-t költened?
30-35k-ért kapsz korszerű procit (E8x00), amely bőven kitart még 2 évig (és a 4 magosok még tényleg jószerivel fölöslegesek), 35k-ért kapsz 4850-et, 9k-ér kapsz 2GB 1066MHz-es RAM-ot, 20k-ért meg P45-ös, szintén korszerű és tartós alaplapot. Azaz 100k-ból megvagy, de akár az alatt is jóval, és ezért nem kis teljesítmény-növekedést kapsz, hanem többszöröst. Persze, ha ezt a + 75k-t nem tudod előteremteni (de inkább csak 50-55k, hiszen a régi cuccodat eladhatod), akkor nyilván az AGP-s megoldás marad, de a platformváltás mindig sokba kerül, mellesleg egy szint alá nem esnek az árak, mert kifutnak a cuccok, használtan meg mindig rizikós vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Nintendo 3DS és DS topic
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest