Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
a 3870 időtállóbb a 9600gtnél véleményt továbbra is fenntartom.
hm, ez a Fridge tök olyan, mint a Thermalright T-Rad2, csak kevesebb hőcsővel és ritkább lamellákkal. meg gondolom olcsóbb is (lesz, ha utóbbit lehet majd kapni)
nekem most jön egy Thermalright HR03GT a karira, viszont azért eléggé extrém hűtés van a házikómban (7x12es ház szellőzés miatt, 2x12es a procin, táp lezárva külön ágon, vidkari egyenlőre kifelé fúj... 1000m3/h+ megural
) kíváncsi vagyok passzívban mire lesz képes. illetve egy 120x25ös ventivel, hamár lúd, legyen kövér alapon
és az ára is rendben volt (az alap tizenXezret túlzásnak tartottam volna).
a referencia kétslotos egyébként tényleg jó vétel, idleben le kell húzni 30%ra, és úgy már nem igazán van neki hangja. olyan 80% fölött már eléggé hangos (értsd, ambient szobában kvázi elviselhetetlenül). azt hozzá kell tenni, hogy a gyári megoldás max 20m3/ht tud kitolni, szóval azért korántsem annyira vészes a dolog.
-
TeeBee73
veterán
Üdv!
Én most cseréltem le a gyári hűtést egy Auras Fridge-re. Teljesen passzív, még egy nyolcas ventit sem raktam rá, mert még így is jobban teljesít, mint a gyári porszívó.
Szerintem, érdemes egy retail kártyát beszerezni, és lecserélni a hűtést. Árban jobban jössz ki, mint egy gyári "csodahűtéssel".Szvsz.
-
katt777
félisten
-
szumo
senior tag
Tudom, hogy nem igazán összehasonlítási alap, de ugyanabban a lapban volt ideiglenesen egy 3850 ddr3 míg a 3870 ddr4 -emet garizták, és én éreztem a különbséget, bár az az 50-70 különbségére is fogható, de volt megjelenítési sebesség különbség, ami nem játékban volt, hanem képszerkesztőben nagyon sok layer macerálásánál, nagy felbontás, és színmélységnél.
Szóval szerintem van azért különbség, csak nem mindegy, hogy mivel figyeled meg a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest