- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
Bandee2
tag
válasz
FeRRaR1 #30416 üzenetére
lesz 14k is.. de ennyi erővel 88gtx is lesz 20k alatt.. csak pár év múlva..
viszont én már karácsony óta akartam új vga-t, többet nem várok.. akkor még a 96gt volt a nyerő, ahhoz képest 3850-esem lesz ugyanannyiért.. csak megérte várni fél évet..
azt a linket megnézem, bár én annyira nem szeretem az olyan xp-ket, amikbe belepiszkáltak.. instabil lesz tőle a rendszer.. -
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #30405 üzenetére
eme szent embernek köszönhetően az X2 karim 825/900(1800)as órajelekről átállt 900/950(1100)ra...bios moddolással...a technika és az ész mire képes!
köszönöm neki...
szerk:ennek köszönhetően 3dm06 ban kerek 13005pont jött össze(alap11-12k)nemnagy eredmény,de nekem nagy előrelépés....hamarosan proci tuning lesz...de eza max...tehát kb 100-200MHzet tudok márcsak emelni....
több mint a semmi! -
Pala
veterán
válasz
FeRRaR1 #30387 üzenetére
Érdekes módon a Grid az nekem is jól fut, pedig elvileg ugyanaz az engine van alatta, mint a Dirt alatt. Valszeg optimalizáltak rajta.
Dirt 1280x1024-ben ultra grafikán szűrők nélkül akadozott (time trialban még csak-csak elfutott, de amikor verseny volt és többen mozogtak egyszerre a pályán, akkor K.O.), Grid meg ugyanilyen felbontásban csont maxon se esik 30fps alá, pedig ki sincs hajtva teljesen a vga-m.Crysisnél a hirtelen fordulásoknál "látszik" a 256 mega, főként ha rámozdulok egy nagy nyílt területre, akkor beremeg; hirtelen lezuhan az fps, majd azon nyomban vissza is ugrik, de azért kicsit zavaró. Ezelőtt 512 megás X1950Pro-m volt, ami ugyan jóval lassabb kártya, mégse voltak ilyen gondok a fordulásnál.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #30346 üzenetére
nem tuningoltam.(de a képek már fentvannak a tárhelyemen,előkészítve.a szöveg hiányzik csak)...Vistával szenvedek mostanság....vagyis leginkább a DX10-zel!
meg azis lehet,hogy nem lesz proci tuning(kéne vki aki megint szájbarágósan elmagyarázza)
2.:lehet cserélek Phenomra!ink azt nyüstölöm...
VGA-tuningon is filóztam...de nincs jó progi hozzákevés van ami kezeli az X2-es VGA-kat.....
egyelőre ezek vannak drága országos nőkedvelő virrasztó cimborám -
-
- = Zk = -
félisten
-
p3rgam3nt
tag
válasz
FeRRaR1 #29731 üzenetére
Na , ez a baj a mai világgal!
Anno mikor vettem a gépemhez a cuccokat , kellett egy normális cpu hűtő (me a gyári hát nem épp jó) , venni akartam egy zalman 7000alcu-t , és hát az egyik "szakboltban" ráakart beszélni egy nemtomilyen márkájú hűtőre 9500 ft-ért míg a zalman 7200 volt.Mondtam h inkább a z kell , de még okoskodott meg h vissza kell hozni mert xar lesz a z , stbstbstb.
Z megvesz , hazahegyek , rakom össze a gépet , kibontom a procit , és mit látok?Ua a hűtőt mint amit a csávó rám akart sózni! A gép azóta is megy (2.5 éve) , a proci csak 38 fok nyáron , mikor kint 35 fok van és videót kódolok v játék után!Ua boltban uezt eljátszotta egy volt kollegámmal a srác , ő belement , mikor mondta (másnap) h milyen jól járt és h milyen rendes a gyerek , én elmondtam h átbaxta , még aznap elmentünk a boltba és át lett rántva a srác a pulton (kollegám 120kg és 190 magas nem nap barnított gyúros , amatör boxoló) , két füles után hűtő kicserél és még ajándékba kapott egy dvd írót és egy 80gb vinyót a kellemetlenségekért.
Na így lett nekem 2db dvd írómSajnos vannak ilyen "szakemberek"!!!
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #29715 üzenetére
Ez egy kicsit elfogult volt...Akinek játékra, 3D teljesítményre kell, az azért talál jó nV karit jó áron, ha éppen azt favorizálja.
Múlkor egyébként (2 hete) pont egy PC szaküzletben hallottam, amikor a vevő házimozira alkalmas VGA-t keresett, amelyen azért lehet játszani is, hogy arra a legtökéletesebb egy nV8500GT, 28k-ért. És ahogy a jól ismert reklám mondja: számítógépet csak szaküzletből!
-
DarthZolee
csendes tag
-
zkiss0
tag
válasz
FeRRaR1 #29577 üzenetére
HI!
Kösz a gyors reagálást! Raidmax ares ház van elöl lő be egy 12-es vent, meg oldalt egy 8-as, valamint hátul húz ki 2db 8-as. A proci is kapott egy gyárinál izmosabbat és nem fét odá már egy fing sem élére állítva...
Szóval csak azért kérdezem...Egyetlen megoldás (amennyiben muszáj): oldalára még egy lik, még egy 8 centis be...
???
Nemtom
-
zozoz1
aktív tag
válasz
FeRRaR1 #29549 üzenetére
Cső
Nekem ez a Thermaltake van és porszűrős. Oly annyira, hogy pont egy éve van meg, és csillog a belseje. Alig vesz le a venti teljesítményéből. Az előlap festett aluminium, de olyan finom rácsos, mint egy szúnyogháló. Semmi zajt nem termel, még a 12Cm-es fanoknál sem.... Amúgy a gyári szűrő egy 3mm lapos (szivacs). Ha jól emlékszem láttam is hasonlót az obiban? Tök jól bevált, 100x jobb a filcféle szűrőknél.TomBoy1986 Majd hogy nem a "duplája". Ez már kövér..
Na ezt kellene hozni a 3870 CF-nek is. De csak 30% pluszt hoz sok esetben az 1karihoz képes. vagy se...
-
DigitXT
félisten
válasz
FeRRaR1 #29549 üzenetére
A porszűrő csökkentené a zajt, mert csökkentené az átvitt levegőmennyiséget. Az más kérdés, hogy ezt fordulatszámszabályozással is elérheted, de akkor a por maradna...
(Nekem mondjuk nincs most porszűrőm, de befelé fújó ventiket is csak ritkán járatok - 2 db 9,2-es van a ház bal oldalán, csak 5V-ra kapcsolom őket, játék esetén. Bár azt is mondják, hogy ez így még "attól rosszabb", hiszen ha a kifelé fújó ventik vannak többségben, a por mindenhonnan be fog szűrődni, ellenben ha befelé fújunk, a ventinél lehet izolálni a jelenséget.
)
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #29486 üzenetére
Amikor én Philips CD-t használtam (bő egy évezreddel ezelőtt
), még gyártott, akkor még fejlesztett is (a tapasztalataim és a mai "címkézős" megoldást ismerve eredménytelenül). Monitorok is még CRT-s történetek, de ezek után miért feltételezném, hogy ma jókat gyárt/forgalmaz?
X7 is "multitüzes".Csak vezetékes. Biztos van vez. nélküli is, csak drágán. Most már körbeszigszalagoztam 5 cm-t az egér csatlakozásától, remélem, ez tartós lesz. Jó kis házi tuning.
Amúgy 6k volt.
Haverom mindig visz magával engem vásárolni. Mindig én választok, ő meg vesz egy onnan lehetőleg minél távolabbit. Így ő mindig hibátlan terméket kap. Nálam sajna mindegy, mert ha én fogok egyet, amely a választottól messzebb esik, akkor az lesz a rossz. Ilyen csillagzat alá születni kell! -
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #29458 üzenetére
Tudtam!
Én is kíváncsi leszek, mi lesz a véleményem, ha majd tudunk valamit a 4870-ról teljesítményben. De hogy a 4850 8%-kal lemarad a tuningolt 8800GT-mtől (és mivel sokkal kevésbé tuningolható, max picit képes lehagyni meghúzva), a GT280X meg elkalapálta az X2-t (nem kicsit), nem várok sokat a 4870-től. Tény, hogy ha egy X2-t megver, akkor már jó lesz, de még mindig gyenge egy új nV-hoz képest. És attól még, hogy modernebb egy architektúra, nem fogsz jobb játékélményt kapni, ahhoz izom kell. De hát én is a 3870 mellett maradtam, nem a 8800GT-nél! -
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #29450 üzenetére
Nem lehet nagyobb, ha csak 1 slotos a hűtése. Coolinknek (Chilla) nagy biznisz.
4870-et várom, mit tud a GT280X-hez, vagy a kistesójához képest. Félek, nem sokat.gbors: Olvastam, egyetértek. Én pl. nem szívesen építgetek gépet pár havonta, hosszú távon az nekem még mindig többe volt. BP-n könnyebb az élet.
-
-
Falya
csendes tag
válasz
FeRRaR1 #29441 üzenetére
Hali kompromisszumot kellet kötnöm lap ügyében Agp- s karim volt és nem gondoltam hogy ilyen hama tok venni egy jó kártyát. Lelkesnek lelkes vagyok csak nagyon amatűr ezért a trükkök elkerülik a figyelmem, de megteszek minden tőlem telhetőt (nem adom fel)
a segítséget kössz.
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #29368 üzenetére
Sajnos nem tudtam venni egyiket sem. Dubmastertől egyébként.
Azt mondjuk nem tudom, miért itt kérdezgetik csomóan, hogy van-e, meg mikor lesz új Catalyst, amikor csak egyszer kéne elmenteni az ATI/AMD letöltőoldalát, és egy kattintással látható, van-e.
body007: Akkor az a bajod, hogy ATT meg RT is van fönt. Esetleg CCC is? Én CoD4-et is ATT-szal nyomtam, és semmi baja nem volt vele. A legjobb egyébként egy HIS IceQ bios-t feltenni (persze hűtést módosítani). Egyébként a bios moddolás/flash-selés is le van írva az oldalamon, sokaknak segített már.
De a legeslegjobb egy Coolink Chilla. Megy vele a tuning, hűvös a kari, és még csöndes is.
-
AtiGef
senior tag
válasz
FeRRaR1 #29359 üzenetére
A Vf900CU hűtési teljesítménye megegyezik a VF700CU-val. Az ok nagyon egyszerű a VF900CU-n túl sűrűre sikerültek a lamellák és ezért a levegő lassabban tud áttörni rajta.
Amúgy én is az S1-re szavazok. Nekem alapból volt a VGA-n VF700ALCU de ezzel GPU CAPS Viewerel 71-72 fokig felszökik. (750/930-as órajeleken)
2D-be 38C körül mozog.ll-kobe: Nem kérdés. Kötelező felraknod rá.
-
Bluegene
addikt
válasz
FeRRaR1 #29359 üzenetére
Az A4 tech egérbe nekem be vált nagyon! és a Sony Ericsson is
nem is vennék más telót v még nokiát esetleg a többi nem teló....
a Samsung, Iphone akkor mi? elárulom neked h a samsung technikailag fejlettebb a nokiánál meg a sony-nál is és minóségben is
a Samsung már akkor 7mpixeles telefont csinált mikor a nokiánál 3.2 mpixel volt a csúcs, van bankkártya vékonyságú és méretű színes kijelzős telójuk Koreában a tégla nokiák a közelébe se szagolnak
mind1 ez off volt -
ricsy888
senior tag
válasz
FeRRaR1 #29345 üzenetére
Igazából nekem csak a TF2 a lényeges. De nem szeretnék reklamálni mert a dobozra "dual slot" van írva tehát a gyáró baszhatta el.
Na mindegy. Most nézem a Steamon, hogy 3,8k lenne áfával együtt. Csak nem tudom mennyire biztonságos az ilyen vásárlás hiszen meg kell adni a bankártya pinkódját. -
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #29173 üzenetére
Vigyázz, az a HIS driver 3750-hez van! Az mondjuk érdekes, hogy nincs ilyen VGA-juk, viszont tudtommal 3870-eken nem ment. Amúgy nekem 6 órát írt ki letöltési időre, szóval én maradtam a ref. 8.5-nél (de ExtremeG is jó).
Mindig mondom: Saját gyártó driver-ét tegyük föl, még ha az késik is, mert ők tudják, mibe nyúltak bele hardveresen és szoftveresen (valamibe biztosan), ezért ha nem is feltétlenül gyorsabb, de mindenképpen stabilabb lesz a saját driver-rel. ASUS 1950XT-m pl. hűbösebb volt vele, és amikor mindenki sírt, hogy elakad a Crysis meg a többi játék, nálam sehol nem volt gondja. -
butcher eu
senior tag
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #28545 üzenetére
És nekem mikor jön a Chilla + a Noctuák?
Nem jeleztek semmit, elküldtem Red Towert anyjukba, erre felhívnak tegnap, hogy már pénteken postázták. Ehhez képest még mindig semmi.
Turok nekem tetszik.
F1-ben meg kénytelen vagyok azt az idióta palikot hallgatni, az F1 mo-i tótumfaktumát, ahogy a fókuszban fogalmaztak. Hát, fetrengtem pár percig a röhögéstől. -
TTomax
félisten
válasz
FeRRaR1 #28509 üzenetére
Épp most léptem ki,minden nézetben fagy,csak a belsőben nem...csak úgy nem megy a vezetés...szerintem vedd vissza 776ra a teljesítmény még úgy is elég lesz,ez sima driverbug... amikor csak 1 játék fagyogat.Ilyenkor látszik az NV elönye az ATI mindig csak a játékok után szalad a driverekkel...én azért akkor is szeretem az ATI-t
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #28447 üzenetére
Nem linkelted, csak írtad, hogy Aerocool, és akkor azt hittem, 8cm-es, mert arról volt szó. Csodálkoztam is, hogy ilyen nagy a légszállítása.
De most tiszta. Mindenesetre akkor nem bánom az 51m3/h-s 8cm Noctuákat. Azok sem világítanak, ráadásul valami vérlázítóan elcseszett színük van, viszont az sem zavar, és jól hűtenek.
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #28443 üzenetére
Már jön a Chilla, az a verhetetlen (árban ott vagyok, ahol az S1 +12cm venti, csak kisebb helyen elfér). Legalábbis megnézem majd a 2 Noctua ventivel. Kár, hogy Red Tower-éknél akkor kezdtek el dolgozni, amikor elküldtem őket az anyjukba (merthogy másutt ált. van rendeléskövetés pl.). Akkor hirtelen: "hát, a kolléga elfelejtett e-mailt küldeni", "hát önnel beszéltem telefonon" - hát nem, stb. De legalább jönnek a cuccok. Elméletileg, mert ide még nem ért. Futárt kértem, de postán küldik, állítólag futárdíjjal, szerződéssel. Hát, majd meglátom. Ha valami istentelen postaköltséggel hozzák, én át nem veszem az tuti.
Milyen 12cm-es ventivel nézted az S1-et? 83 m3/h-s halk Noctuával?
-
Tibord
senior tag
válasz
FeRRaR1 #28365 üzenetére
Hát igen
először is a legfontosabb ok hogy zalman, mert nincs több hely a gépbe. a Zalman 3cm magas mig az általad javasolt összeállítás legalább 6. Ez a gép jelenlegi zsufoltságát tekintve sem megengedhető nemhogy ha még mellé akarok tenni még egy 3870-es kártyát.
Amellett igen tervezem a plexis oldalt is.
Persze hogy jobban hűt az AC S1 12cm-es ventivel mint a zalman a maga 9cm-es hűtőjével.
A passzívot csak kiváncsiságból kérdezem mivel, ha építek hozzá szabályozót akkor (elötte lepróbálni hgy mennyire melegszik) akármit beállíthatok neki.Hirtelen ennyi.
Természetesen nem kötöszködni akarok veled(veletek) mert teljességgel igazatok van.
Jobban hűt az AC ez biztos. De ezért cserébe elfoglal a házból 2,5szer akkora teret. Ez nekem nem lehetséges.
(Ja igen. Ha esetleg tudtok olyan hűtöt amire nem rá kell szerelni a ventit hanem mondjuk ki van neki alakítva a hely, (vagyis a magassága max 35mm-er) Az érdekelne)
-
Tibord
senior tag
válasz
FeRRaR1 #28361 üzenetére
Köszi a linket.
Igy legalább végleg a zalman mellett döntöttem.
Egyébként a hangértékek nem rosszak. Már csak az érdekelne hogy terheletlenül passzívan mit visz.
A gyári hűtőm 2%-os fordulattal tartja a magot 51-fokon 26fokos szobába. ennél szerintem a VF1000-res csak jobb lehet. -
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #28172 üzenetére
Nem temetem én, aki kihívást keres, nosza, rajta!
Csak 1 valami: ha akár egyetlen hardveren nem működik, amelyen elméletileg kéne, akkor szar. Ennyi.
Nem mellékesen 580X (2x16XPCI-E!), X38, 790X, és P35 lapokban is hozta a formáját, azaz 2 karival 1-nél gyengébb teljesítmény 8.3-as Catalyst óta. És hidd el, nem annyi volt a teszt, hogy összerakta valaki, és nem működött. -
Speed®
titán
válasz
FeRRaR1 #28181 üzenetére
Nem'tom hogy jön ide a "pártiság". Csak a CFet szidtam, a két\többkaris megoldásokat. Nincs semmi baj Intellel, csak az, hogy áll a fejlődés mikor vezető pozícióba kerül. De AMDt sem kell félteni, emlékezz mi volt mikor az X2kkel a kezdetekben gyalázta a D szériás Inteleket. Kezdő 2magos (X2 3800+) 100k..
Ár\érték arányt kell nézni és semmi mást, csak ez számít. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest