- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
syckaloz
aktív tag
válasz
sajtosqkac #31070 üzenetére
http://www.overclock.net/ati/297476-tired-atikmdag-crash-look-no-further.html itt le van írva mit kell csinálnod
/google.com/
-
syckaloz
aktív tag
válasz
sajtosqkac #31070 üzenetére
Mennyin megy a kari (gpu/mem?)
-
FeRRaR1
őstag
válasz
sajtosqkac #29314 üzenetére
tudom miről beszélsz, nálam is csinálta a GRID nél, az 1.1 es patch et tedd fel utána nálam jó lett, ill ha OC a karid akkor vedd vissza 825 Mhz re a GPU kat, mert a túlhajtás miatt xarakodik, pl nekem OC alapból a VGAm és most 1.1 el megy rendesen, de 1.0 val nem ment, fél kör és jött a hiba amit említesz, szal patch, ill 8.5 ös drivert használj, ill nemsokára itt a 8.6 os azzal val szinüleg végleg meg szűnik a GRID probléma, ha ezek után is fent álna még
Raki
Igen a HD 4870 ről beszéltem, minden tekintetben nagy előre lépés lesz és a tulajdonságai alapján 1 maga fogja hozni az X2 es sebességét, és mivel 1 GPU lesz rajta többe se fog kerülni.... ill stabilabban fogja nyújtani a nagy teljesítményt....
és 80 E be bőven beleférnél
Tudom milyen várni, én is mindig át élem újj cucc előtt, de hidd el sokkal de sokkal jobban járnál ha várnál 1-2 hetet és azt látod h tied a leg űber f@szább VGA mint h azt lásd h olcsóbban veri a HD 3870 X2 őt és keserű száj izzel bele törődsz....
Én azt mondom h várj, de a HD 3870 X2 ő is egy nagyon jó kis VGA
-
- = Zk = -
félisten
válasz
sajtosqkac #29314 üzenetére
hali.
Ati driver?GRID patch?..nekem segitett.+20-30FPS-t nyertem
Z.:
mekkora oltások vannak benne....
szerk.szerk:ventid felpörög?
-
katt777
félisten
válasz
sajtosqkac #27654 üzenetére
Minél jobban igénybe van véve a GPU, annál gyengébb processzor elég, hogy ellássa adattal. Tehát ha nagy felbontású monitort, és magas grafikai összetettséget használsz, az kellően lelassítja a VGA-t a processzorodhoz. Egy 3DMark06 default beállításhoz 4 GHz is kevés lenne X2-höz, míg 1600 fölött, 8XAA 16XAF VSync beállítással nagyjából elég. Nekem alap VGA-n volt elég CF-höz 3.2 (AMD) GHz mindent fullra téve, VGA tuninggal (860/1200) már kevés volt, oda inkább 3.4GHz kellett volna. Itt megnézheted bővebben.
Tomboy: Semmi gond, mint írtam, nem ért felkészületlenül.
-
katt777
félisten
válasz
sajtosqkac #27651 üzenetére
Táp OK, proci csak 1600-as felbontás fölött, és minden grafikus szűrőt maximumra rakva, főleg, hogy OC. Tudom, CF-rel teszteltem 3.2-n 6000--t. Ha egy játék nem tud mindent (márpedig nem tudnak), akkor máris proci limites leszel, bár csak akkor, ha az adott game egyáltalán képes normálisan kezelni 2 GPU-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest