- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
TTomax #30166 üzenetére
Kicsit nem voltam, de ha már felhívtátok rá a figyelmemet, akkor tudatom veletek, hogy nVidia esetében nem szoktam újrarakni a drivert, de ügyelek rá, hogy a legújabb legyen fent. ATI-nál tapasztaltam, hogy két tök egyforma 9550-es kártya sem futott el driverpucolás és újratelepítés nélkül. Mióta nVidia kártyáim vannak, még nem volt gondom abból, hogy kártyát cseréltem és nem pucoltam le a drivert, kivétel ez a 8500GT. Természetesen ha ATI kártyát veszek, akkor biztos ami biztos alapon újra fogom rakni a Vista-t is. Köszi az eddigi segítséget. Megvárom, hogy hogyan alakulnak a gépek idehaza, aztán majd megint bekérdezek, hogy az általam választott konkrét kártyák közül melyiket ajánlanátok.
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Vettem egy MSI K9AGM4 lapot, az alaplapi videókártya egy X1250-es. Nem ezzel használom, hanem egy 7300GT-vel, de az a gyanúm, hogy ATI kártyával jobb lenne. Próbáltam 8500GT-vel is és játéknál megfagyott, ezért következtetek. Teljes konfig a profilom alatt. Mit ajánlanátok, ami nem túl drága, de jobb a 7300GT-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest