Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
-
Bali27
addikt
Pont ez az.. Ha pl tul meleg a VGAd akkor is csinálhat ilyeneket..
Nyomasd bele a légkondi a gép belsejébe, ha ugy is villogni fog akkor nem a meleg
Ha nem a meleg akkor viszont passzolom. Nekem minden megy rendesen.
Esetleg Catalyst AI, vagy a teytúra részletesség stb-n próbáltál már állítani?
Mert állitólag ha CF van a gépbe akkor az AIt ki kell kapcsolni.. Mivel nekem sima 3870em van, nem tudom hogyX2 nél ez érvényes-e? -
smithbandi
csendes tag
580 as tapnal?hm...amugy csak az van rajta....
mar gondoltam melegedesre is de a gep mar elso indulasnal a windows betoltesenel allt befagy....meglall...
irtak toltsek le hotfixet es jo lesz de nem lett jobb...
en amugy driver hibara gondolok...vagy a videokari biosa kuszkodik...azt nemlehet resetelni?..
vagy nem leht a gepem gyenge hoza?proc regi alaplap regi mem csak 512 ddr1....
a tap valoban markas es 17k volt.. -
FeRRaR1
őstag
Igazad van mert a 9800 GTX 1 át b@szás, és nem ér annyit amennyi az ára, de ha pár (1-2 hetet) várnál, 1 valószinűleg kb 2x gyorsabb VGA t kapnál a pénzedért, nem le beszélni akarlak a HD 3870 X2 ről ,mert az is jó, de kapnál jobbat, ami ki szolgálna még több mint 1-2 évig bőven sztem.... (ha lehet ilyet mondani
)
Semmi gáz nem lenne az 1.1 és 2.0 tökéletesen kompatibilis 1 mással, tápot meg ígyis úgyis kéne rá dugnod...............
-
katt777
félisten
A helyedben inkább alaposan elolvasnám azt a tesztet, amit az imént belinkeltem, mert így kissé komolytalan dolgokat írsz, hogy finoman fogalmazzak.
Guru3D-n külön kiemelik, hogy hiába jobb icipicit néha a GX2, újabb és memória-igényesebb alkalmazásoknál elbukik, ráadásul 2x512MB klón memóriája van, nem pedig 1 GB dedikált, az integrált SLI nem működik úgy (és sokkal melegebb, többet fogyaszt), mint egy 1 magos GPU, a 280X egyéb előnyeiről nem is szólva. De nem akarok itt reklámot csinálni neki, és ha 140k-ért több mint 2x gyorsabb egy 70k-s X2-nél (ami megint nem egy dupla 3870 a játékok többségében), akkor az nem rossz ár érte.
Ha ATI-t akarsz, akkor HIS, vagy sima ref Sapphire, és GFX Chilla rá. De lassú lesz, inkább várd meg a 4870-eket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest