- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
válasz
- = Zk = - #33182 üzenetére
GPU CAPS VIEWER -az rendben,hogy a vga-t terheli,de ha szar a táp akkor hova terheli?Honnan kap energiát,a konnektorból vagy mi?
-
laca000
őstag
válasz
- = Zk = - #33179 üzenetére
Inkább azt szeretném,hogy "hülyének" nézzenek és ügyesebbek nálam,hidd el,mert te nem fogod megoldani a gondomat ahogy nézem!KÜLÖNBEN MEG TE KEZDTED A SZEMÉLYESKEDÉST!Olvass csak vissza okos!
-
laca000
őstag
válasz
- = Zk = - #33177 üzenetére
Háromféle Catalyst-et próbáltam eddig,két különböző Windowsban!Csak még a cd-ről nem tettem fel azt,amit adtak hozzá,de kínomban holnap reggel kipróbálom azzal is!De szerintem nem lesz jó azzal sem!Hát éppen ez az,tudom-hogy a GRID combosabb gáma,mégis megy!Ezért kattantam be!Hiszen a GRID jobban zabálja a kártyát a procit és a ramokat egyszerre!!!Napnál világosabb!Gondoltam kontakt-hibára is,hátha bekrepált valami kábel a tápon,nemtom...Vinyót is cseréltem,procihűtőt...
Az egyetlen különbség,hogy a Grid 1440-szer 900-ban 4X-es élsimítással,míg a COD 8x-ossal ment.Zökkenőmentesen-hozzáteszem amíg ki nem fagyott...
Mondom attól félek beszart a kártya,valaki Malaysia-ban szarul implantálta a magot... -
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #33177 üzenetére
"sok kis sznob rendszergazda" - szerintem ha nemtudod mi mit jelent, akkor inkább maradj csendben, egyébként nem kell ez a stílus, lehet higgadtan is beszélgetni trágár szavak nélkül
A helyedben mielőtt hülyét csinálnék magamból a szervizben, csinálnék egy win reinstallt, majd alapon - sallang programok nélkül - kitesztelném gpucapsview-rel a gépet, hogy terhelés alatt mit produkál.
- = Zk = -: kolléga, nem önnek címeztem, csak a hév..
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #33094 üzenetére
1 hete alig megy a netem, szóval sorry, ha nem tudnék valakinek hirtelen segíteni. De ahogy elnéztem, 38xx karikról úgyis elvétve volt szó az elmúlt napokban...Mellesleg, mint most látom, hogy legalább 5 kbps sebességgel megy, kijött az augusztusi DirectX 9.
-
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #33121 üzenetére
ráadásul a 3870x2-N ÉS 4870 X2-n is ugyanott vannak a furatok, a gpu, és acrossfire chip helyzete, csak utóbbinál kisebb..... ramokra vrm-re meg süni kéne, vagyis sztem kompatibilisek lesznek egymással, ha lesznek léghűtők... én most a fullcover vga blokkomat hasonlítottam 4870X2-höz... a memók helyzete csak picivel tér el, ami belefér, a crossfire chip ls GPU-k ugyanott vannak, a jobb oldali vrm is, egyedül a középen fent lévő VRM van 90 fokkal elforgatva, de elvileg azt be lehetne faragni....
egyébként azt mondom, hogy dobj fel egy hírdetést, hogy keresel 6 pin to 8 pin átalakítót, kitudja, hátha vkinek fölös, és eladja!
-
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #33119 üzenetére
nekem egy 2molex to 6 pin, és ugyebár 6 to 8 pin-t adtak, nameg fullos DiRT- öt
Sokan várják az új RivaTunert, mert 4-es széria még nem támogatott, ahogy tuningban a 3870X2 sem... csak AMD GPU clock tool-al lehet, de az meg fixre teszi, és 2D-ben is annyit megy... nehéz lesz megoldani, hogy egyszerre, de akár külön-külön is lehessen állítani a GPU órajeleket, de a 4870X2 miatt gondolom mindenképp megcsinálják!
Nem hiszem, hogy Iponba lenyúlták, korrekt cég sztem.... De aki keres, találdobj fel egy hírdetést, aztán ki tudja, hátha....
köszi az együttérzést, holnap lesz 7 (!!) hete, hogy nincs VGA-m.... siralmas... még 2-3 hét waiting... 2.5 hónap elég erős, a kari ára meg felére esett
-
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #33115 üzenetére
jah, akkor te nem tudsz overdrive-al tuningolni.... áhh
úgy emlékeztem, hogy CCC-ben te is tudtad tuningolni... mert CCC asszem 890/1100-ban maximalizálja a tuningolhatóságot, és azt vitte is! Új RT-t várom, amibe lehet majd tuningolni is (talán)!Én karimról az az új infó, hogy visszaküldtem a srácnak, aki intézte a gart, ma ő is kipróbálta (neki is volt X2-je), és nála is csak 1 mag ment, de valszeg garba, vagy már a boltba amikor kipróbálták nem vették észre, mert rendesen felismeri, csak GPU-Z nem ír 2 gpu-t, meg hát a teljesítmény...
egyébként ő futtatott 3dmark 06-ot, és 7000 pontot dobott....jah, egyébként nekem is csak 2X 6 pines csatim van, csakhogy az MSI OC-mhoz tartozék volt egy 6pin to 8 pin átalakító! Neked neM? Sztem lehet külön is szerezni!
-
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #33112 üzenetére
Boldog szülinapot VGA-társ
egyébként sztem nem éri meg váltani még X2-ről, mert crysisen kívül melyik játékot nem viszi el? főleg ha húzod! és még csak most jön Rivatuner, amivel lehet húzni, ventiprofilt csináni! Talán még gyorsulni is fog driverek miatt!
Vedd meg a vízhűtésem így szülinapodra, 25K-ért haveri alapon odaadom
Én tuti nem adom el (főleg, mert per pill nincs is mit)... majd 3 hét múlva talán már lesz RT, és akkor tuning végét is meg lehet lesni! mert elég jól megy abba, nem mint 1-2 antituning 48XX! Ha jól emléxem nálad is simán vitte CCC-ben a maxot a memó és GPU is, nem?Ez a kari még nem is ,,élhetett", nehogy eladd, mert tom hol laksz!
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #33107 üzenetére
kihozna belőle még valamennyit az tiszta sor, de 4870 ből többet, nem szabad VGA k hoz ragaszkodni, mert abból nem lesz fejlődés
én is szeretem, meg elvenném feleségül de meg áljt kell parancsolni
HD 4870 el faszán járnál hidd el, főleg 1280x ba, de még inkább magasabb felbontásba
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #33105 üzenetére
Hát mert pl a 4870 mindenhol hozza szinte a HD 3870 X2 teljesítményét, vagy többet, és jobban kihajtaná a procid az 1 magos VGA t mint a 2 magosatmeg akkor inkább nagyobb teljesítményt vegyél vizes cuccok helyett, az nem csak 1 blokk ám....
csövek, tartály, pumpa, radiátor, venti......
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #33103 üzenetére
Háááát, sztem nem érdemes vizet venni rá, akkor inkább passzold el, és vegyél HD 4870 et, v 4850 X2 est
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33101 üzenetére
Vízhűtéses variánst még nem sikerült megszemlélnem,de mindenképpen logikus megoldás,csak ugyebár a fennt említett kerti grillezéshez így korlátozott formában alkalmas csak. Fűtésrendszerbe való bekötése viszont lehet nem hülyeség...
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33094 üzenetére
Így későn hogy hazaértem a horgászatból,kezdem a legfontosabbal. BOLDOG SZÜLINAPOT ZK!!!!!!
Ha egyszer Jászberényben jársz akkor tudod,hol keress!!!
Kíváncsi leszek a 4850x2 gyakorlati hasznára,jól be lesz msot sűrítve a piac. Mondjuk inkább legyen választék mind hogy 120.000-ért lehessen használható anyadisznót venni.
-
szentiner
csendes tag
válasz
- = Zk = - #33097 üzenetére
nem smit nem bántotam feraktam a vistát uána a vga és utána a játék és enyit ,de xp alatt is ugyenezt müvelte ,vagy a vinyo megosztása nem baj?
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33077 üzenetére
Án anno a 8600gtmhez (FUUUUUUJJJJJJJJ) csináltam 2 slotos hűtést kartonpapírból. 3 venti volt a kártyán,és nyertem vele 2 fokot,meg a gari elvesztését.
Úgyhogy ha esetleg hűtő gyártáson töri valaki a fejét szoljon PÍííííííííT bácsinak,és segít elveszíteni örökre a garit.Ma sikerült újra közel kerülni a 4870hez. Kielemeztem a hűtését. 100% on Mick Jagger 28 hangjára emlékeztet. 50% os hűtés még viszonylag halk,és hatékony.
Ne szóljatok az offért, csak nekünk 38**soknak egy út van tovább természetesen a 4es széria,és ha lehet beszámolok a cimboráknak itt is.
Mostanság úgysem nagyon pörög a fórum.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33074 üzenetére
Hallod Big xD de azt mondtam magamban hogy 9600GSO
Mintha télleg full olyan lenne. BIG LOL -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #33042 üzenetére
és WesTM: Hát, erről nem igazán osztom a véleményedet, és szerintem a halott 3870-em sem. Vagy a legjobb 38xx kari a halot 38xx kari?
Semmi baj a GPU-Z-vel, főleg, ha az ember monitorozza közben a VGA hőmérsékletét.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33038 üzenetére
LEGKEDVESEBB ZK NEVŰ FÓRUMTÁRSAM
: Ollienak írtam,mert ugye eléggé meg lehet sütögetni a vga-t gcw-vel. De múltkor majdnem elfogyott a faszén,mondtam no problem, minnyá hozom a 3850et, aztán vígan sütjük rajta a muflon combot.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33036 üzenetére
ZK:
Azzal a progival vigyázz,mert ha sokáig csinálod,és esetleg nincs beállítva normális ventiprofil,kellemetlen dolgok történhetnek.
-
idegbeteg18
tag
válasz
- = Zk = - #33027 üzenetére
Találtam olyan képet ahol single-és máshol meg dual-os.
Dual-osat akarok, annyi féle fajta van, hogy már nem tudom melyik legyen. -
Robi86
senior tag
válasz
- = Zk = - #33023 üzenetére
Szerintem az is benne van, a többit meg csak mókának szántam, sry
-
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #33015 üzenetére
oks, adom a címem, küldheted a vga-d
-
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #33011 üzenetére
nem volt fenn ilyen, szűz volt a rendszer, csupán driverek, catalyst, meg 3dmark vantage, 06 a tesztelés kedvéért.... de xp-t is raktam még gariztatás előtt a gépre, és ott is ugyan ez volt... mind1, majd kiderül, ha srác viszi boltba reklamálni, csak beteszik egy gépbe, és megmutatják, hogy de pedig ez jó, meg a srác is mondta, mielőtt visszaküldi, leteszteli, neki is volt X2-je, tudja mi a helyzet az eszközkezelőben való kettős feltüntetésről, meg GPU-Z-ről... uh. szünet megin
talán mire kijön a crysis, vagy GTA IV már lesz gépem is hozzá, addig vegetálok....
-
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #33002 üzenetére
8.7-et tettem fel....
katt: az a gyanúm, hogy a srác basz*tt rá, és nem vitte gariztatni, vagy a szervízbe nem jutott el, hanem a boltba rádughatták csak a gépre, gondolták jó, aztán ennyi... egyébként 1 hétig nyúztam, tuningoltam (amennyire lehetett), teszteltem, nem volt semmi gond.... amúgy biost a te beállításaiddal használtam, úgy se, utána meg reseteltem, úgy se volt jó... másik gépbe is meg totál ua. a hibája, csak 1 mag, annyi különbséggel, hogy az eszközkezelőnél megjelenik egy " pci to pci híd " -on egy sárga felkiáltójel, a hibaüzi meg az, hogy a rendszer nem talált elég erőforrást, ezért letiltotta......" Viszont ebbe a gépbe egy 400W-os FSP van... Az én gépemen ezt nem írja mondjuk, de attól még csak 1 mag van....
mod: katt, elloptad tőlem a 33.000-dik hsz-t
-
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #32992 üzenetére
hát jah... megvettem 75k-ért... használtam 1 hetet, aztán azóta ba**hatom, a kari ára meg leesett 45K környékére.... vagyis 30 ropit buktam a semmiért.... ha nem vettem vna meg 30k-ért azt a tetves blokkot, most 4870-re váltanék, az tuti... de lehetőség nincs, szophatom a f*szt... ennyi
mod: katt, 500W-os antec féle tápom van, síri csendes, 12V-os ágon 17A-t ad le, min 80% hatásfokú.... sztem elégnek kell lennie...
egyébként az normális, hogy a (volt)lapod FSB állítása után pl. úgy indul újra, hogy előbb kikapcsol, majd pár másodperc múlva vissza? tuningba sajna szar az E8400-am....
-
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #32952 üzenetére
hát legutoljára csak egy xar progival lehetett tuningolni, ami mindig azon az órajelen járatta... van azóta változás? vmi más progi?
egyébként van egy gondom: gpu-z disabled-et ír a crossfire-re.... sztem csak 1 mag üzemel, viszont everest mind2-t írja.... windowsba eszközkezelőnél is csak 1X van a 3870X2, pedig előtte legjobb emlékeim szerint 2 volt.... vkinek 5let?
-
Bubu maci
tag
válasz
- = Zk = - #32933 üzenetére
A konfig meg beuzemeles alatt, ezert nincs adat...
-
Bubu maci
tag
válasz
- = Zk = - #32931 üzenetére
Thermal Take BACH haz, GIGA P45, E8400.... Kep nincs..
-
netezos
csendes tag
válasz
- = Zk = - #32924 üzenetére
zk: neked is köszönöm
, már utánna is néztem hol tudom a lehető legjobb áron beszerezni a cuccost! Üdv mindenkinek
...!
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #32921 üzenetére
Na lélekszakadva kerestem,de megtaláltam.
[link]Jah és én butus,nem dálááá' hanem euró.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #32908 üzenetére
Keresem,keresem, de nem találom. Tegnap előtt olvastam,de ha meglesz azonnal belinkelem. Amúgy külföldi árösszehasonlitó oldalon is 148-149 dollárért már mennek a dolgok. A 3870 ára ha jól emlékszek 80 dollár lesz. Továbbá az rv 730 sem lesz gyenge,hisz a 9800gt ellenfeléül indítják.
killer1203:Ha ott a cpu limited,tehetsz alá bármilyen vga-t nem fog többel menni.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #32891 üzenetére
Kajálok, 2pasi 1 kicsit nézek
punnyadás, a tegnapi jagerezés utánfel kéne menni Balatonra, jobb híján
Veled?
Danntora
Nem feszöl nálam, f4szán meg hajtogattam, vágni meg esetleges gar miatt nem akartam
Képed van?
-
válasz
- = Zk = - #32747 üzenetére
Mióta van hővédelem az ATI GPU-kban? Lemaradtam valamiről?
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #32747 üzenetére
sokkal hidegebb nemlett kb 5°C al de már azis valami holnap veszek normális pasztát ujrakenem, hp2600pro-m nál is kb 5-10°C minuszt jelentett az ujra pasztázás remélem ittis számit ennyit. Memóriákra meg teszek ramsünit.
MOD: ha ezeksem segitenek 75-80°C alatt tartani akkor veszek valami normális hűtést rá
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #32742 üzenetére
Nem rád értettem (kinek nem inge), de asszem te is emléxel, hogy hemzsegtek itt nemrég is a "hol van kihajtva", "milyen hűtőt", és egyéb kérdések, amelyek kb. 50x vannak már megválaszolva, és a kereső 1 mp alatt kidobja.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #32740 üzenetére
Szerintem ha 2 slotos hűtéssel jelzik, akkor cseréltetni kell arra. Ha nem, akkor úgyis GFX Chilla. A vf700-ról már rég tudott, hogy nem 38xx karikra való. Pörgetheti persze 80-90%-on, úgy még hűthet is, de hangja, az lesz.
Egyébként igen, én el szoktam olvasni az előző hsz-okat, amivel szinte egyedül állok PH-en. -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #32734 üzenetére
2.09-es RivaTunerhez ott van a driver level hűtés (2.08 a monitorozásos), az egyszerűbb (mármint a program szempontjából), mint a 2.08-as. Viszont mindegyikre igaz, hogy átviszik a beállításokat, és ha az ember monitorozza, és nem tetszik neki a hőmérséklet, akkor már könnyű csak a sávokat állítani, mint részletesen megcsinálni az egészet. Kezelési mód is a honlapomon.
És nem ugyanúgy működik a 2.08 mint a 2.09, szóval a beállítások nem csereszabatosak!killer1203: Jó az a 2.09-es, Guru3D-ről töltsd le, csak a 2.09-es hűtést applikáld bele. Az oldalamon a Segítség menü alatt találod a RivaTuner beállításait.
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #32736 üzenetére
gugli ba keresem
és amit linkeltél ( énis megtaláltam ) 2.08 nak van irva 2.09 es verzió ezis
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #32734 üzenetére
és milyen bakik fordulhatnak elő ?
2.08 as rivatunerhez nemtudsz linket mert nem találok sehol, mindenhol 2.09 van
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #32731 üzenetére
igen ilyen a kártya, holnap ujrapasztázom normális pasztával hátha segit azis kicsit
azért irdle légyszives hova kell másolnom azt a fájlt hátha segit azis kicsit hűvösebben tartani
memóriákra teszek ram süniket csak most nincs itthon egy darabse
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #32728 üzenetére
megtaláltam, tudnál segiteni hova másoljam be ?
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #32726 üzenetére
énmeg ilyen hűtéssel kaptam pedig ahol rendeltem 2slotos hűtéssel volt kiirva
, rivatunerba hogylehet állitani a hőfokhoz kapcsolodó venti fordulatot ?
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #32724 üzenetére
vf700 alcu van rajta gyárilag gyári pasztával lehet ez a gond
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #32643 üzenetére
Úgy lesz a legjobb
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #32638 üzenetére
Nem, amíg a McLaren leányvállalata gyártja az elektronikát mindenkinek a szövetség megbízásából, amelynek vezetője Ecstone, akinek a kedvenc versenyzője a bantu, és hogy-hogy nem, pont akkor füstöl el a Massa autója, amikor jóval lenyomná a bantut.
Véletlenek nincsenek.
Az egészet egy Sapphire HD3870-en néztem, mielőtt szólna valaki az OFF miatt. -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #32626 üzenetére
Nem, én nem önmagában a platform-váltáson lovagoltam. Olyankor szoktam kimondottan ezt javasolni, ha valaki nem akar megválni a kis felbontású monitorjától, vagy ha az a plusz teljesítmény kell, ami AMD procival akkor sem jön ki, ha ki van hajtva a VGA. E8400-zal pl. magasabbak a kihajtott értékeim, mint 6000+-szal voltak, holott a tesztek szerint mindkét esetben elértem a VGA maximális teljesítményét az adott konfigban. De ettől nagy felbontásban még jó egy AMD proci X2 alá is (igazából 1920-tól, mert 1600-asokban csak max szűrőkkel kapod a max teljesítményt, amit a játékok többsége nem tud), legföljebb 5-7%-kal lassabb lesz a kihajtott érték, mint újabb C2D-vel (ami a régi C2D-knél is gyorsabb), tehát lényegében E8xxx és E9xxx procikra éri meg váltani, legalábbis a teljesítményt illetően, mert ha anyagilag meg van kötve a kezed, akkor nyilván nem fogsz lapot és procit is cserélni 5% VGA gyorsulásért. Az ráér, majd ha úgyis fejlesztened kell a gépet.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #32619 üzenetére
Nekem van 1 eladó Német o ból hozott LG 17" 1280x1024 es TFT m fullos hibátlan kábelekkel, német számlával, itt pihen, olyan összegeket mondtak érte h inkább itt rohad meg
de ZK 20 E ért viheti
(85E volt)
És van akkora a képe, mint 1 sima 19" CRT nek
Jah, meg azért eladó, mert itt a 22" es LG
De mondjuk ez se rossz h van tartalég gépem + monitorom
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32619 üzenetére
Ok
A te x2-sedhez nem ártana egy jó monitor....
Azzal kitudnád hajtani.... -
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32617 üzenetére
Cső Tesóó
Ha monitort akarsz venni akkor szólj. A kapcsiaimon keresztül kicsit lefaragunk az árból. Úgy 10-20k-t..Üdv FeRRaR1 maistro...
-
Bubu maci
tag
válasz
- = Zk = - #32601 üzenetére
Uj install utan mit kellett volna leszednem?
Meg semmilyen mas driver nem volt fenn!
-
Bubu maci
tag
válasz
- = Zk = - #32599 üzenetére
Kapasbol a 8,7-el inditottam, nem kellett pucolnom...
-
Bubu maci
tag
válasz
- = Zk = - #32597 üzenetére
Masodszorra igy tettem, de nem mennt a 8,7....Gondolkodom a ccc nelkuli version is....
-
Bubu maci
tag
válasz
- = Zk = - #32595 üzenetére
Jut eszembe, uninstall elott fenn volt az SP3, akkor sem ment /persze masra gyanakodtam.../, az eredeti lemezen adott 7.11 Cat. megy rajta...
-
Bubu maci
tag
válasz
- = Zk = - #32592 üzenetére
GIGA EP45 DS3P; E8400, Sapphire HD3850
-
Bubu maci
tag
válasz
- = Zk = - #32592 üzenetére
Meg nincs frissitve ra... Szamit?
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32572 üzenetére
hümm, azt nem írhatom, hogy szívesen, mert gyakorlatilag számodra negatívumokat írtam, sajnos az a helyzet, hogy az AMD a versenyképesség (értsd. ár) érdeképen feláldozza a teljesítményt. Ráadásul most, hogy az Intel drasztikusan csökkentette az E8400/8500 árait, nagyon nehéz helyzetben van az AMD. És ott van még a brutálisan olcsó E7200, ami cache-ben a 4 magos AMD procik cache-ét tudja, tuningban és árban pedig a legerősebb AMD procit is veri.
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32558 üzenetére
amd-BŐL GYAKORLATILAG MINDEGY, HOGY 2, VAGY 4 MAGOS ( BÁR NYILVÁN A 4 MAGOS JOBBAN MEGHAJTJA)
Az INtel ezen a területen egyértelműen jóval előbbre tart, mint az AMD.
Lényeg: Játékban nem kell 4 magos Intel (egyelőre) egy jól hangolt E8200/8400/8500 kihajtja bármelyik VGA-t
Azaz én azt gondolom, hogy az Intel platform a nyerő
-
bakosgabor57
őstag
válasz
- = Zk = - #32447 üzenetére
Azt a ponthajhászást,amit egyesek teljesen értelmetlen módon művelnek.
-
horvathpeter
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32435 üzenetére
hát 8.6-os catalyst-el sem jó
én már nem tudom mi a faszom baja van:S csak akkor azt nem értem, hogy a 2600xt-vel meg ment!
-
horvathpeter
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32433 üzenetére
nem használok riva tunert! most felrakom a 8.6-os catalystet!
az még az nvida karijaimnál volt fent! mér azzal mit lehetne csinálni? -
horvathpeter
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32429 üzenetére
letöröltem driver sweeperrel most rakom fel!
amúgy a ram? hmm érdekes, de lehet
bár nem nagyon hiszem, mivel atikmdag, ezzel van gebasz! -
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #32429 üzenetére
Nekem a driver sweeper után még a Driver cleaner Platinum szokott vagy 2-3 bejegyzést találni, aztán ccleaner, meg Regystry Repair Wizard(Utóbbi alap állapotba a clceaner után talál vagy 400 hibás bejegyzést (nem csesz el semmit ha alapon használod) És utána mehet az uj drivedr.. Remélem a Driver Sweepert, + Driver cleanert csökkentett módban futtatod...
-
horvathpeter
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32426 üzenetére
csükkentett módban letöröltem mindent vezérlőpult/programok hozzáadása/eltáv.
hát vistát az uj kari óta nem raktam! -
horvathpeter
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32423 üzenetére
1. Le van törölve!
2. megcsináltam
3. király
4. eredeti?nem eredeti!
-
TomBoy1986
veterán
válasz
- = Zk = - #32419 üzenetére
Valahol az overclocker.neten van.
Oliverda linkelte, őt kérdezd. -
horvathpeter
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32416 üzenetére
Hy! Előre is kösz a segítséget!
1. fraps van fent!
2. na ezt nem értem! gondolom ez valami progi amivel le lehet szedni de nem ismerek ilyet!
3. 8.5, 8.7
4. azt hiszem ezt még tavaly kaptam azt van fent! (azóta már volt párszor format)
xp nincs mellette!
5. nem állítottam semmit sehol -
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #32350 üzenetére
Tezsvérem, megmondtam privibe is
Addig emeld, amég nem kell neki sok feszt adnod, és Prime stabil
Ameddig bírja, hiába mondom h 3,5 Ghz re ha nem megy annyit, híába mondok 3,3 at ha többet is tud...
Teszteld ki
Gyóóó nak ígérkeznek a 45 ösök
-
DigitXT
félisten
válasz
- = Zk = - #32334 üzenetére
hogyúgy nelegyen sehol limites a rendszerem!
Hehe, mókás dolog ez, hiszen ha az egekbe tudnád húzni a procit, akkor VGA-limites lenne.Azt még el tudom képzelni, hogy "ideális párosítást" akarsz, de azt meg úgy hívják, hogy vegyes limit, szóval duplán jó.
Az, hogy sehol sem limites, azt jelentené, hogy mindent "végtelen" FPS-sel futtat...
De miért érzem úgy, hogy mostanában túl sok szó esik ilyen-olyan limitekről? Játszani már senki nem játszik?
Én pl. most nyüstöltem a Crysist, 1.2-es patchel sokat gyorsult az alapjátékhoz képest: highon is játszható. Vki írta, hogy szaggatás nélkül: nos igen, részben igaz, mert az akadásokat motion-blurrel kompenzálja, így egész filmszerű tud lenni.
Szerk: és megszokás kérdése, de meglepően jól játszható 30 FPS körül. Persze csak koca-FPS-eseknek, akik nem egy-egy halálpontos egérmozdulattal irtják az ellent.
Szerk: mert ugye röcögés közben azért nehezebb célozni, meg ilyesmi. Viszont az a titka, hogy nem kell megnézni Mediumon 50-60 FPS-sel, hogy "akár így is mehetne", és akkor nincs mihez viszonyítani.
(Amúgy a képminőség miatt megéri High-on: még a végén megszeretem, csak ne nyírnának ki folyton...
Ld. a koca-FPS-es részt...
)
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #32350 üzenetére
Ennyi
Te mester előrelátó voltál,majd a 45nm es phenomok mi?
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #32339 üzenetére
Mondom: annyit érhetsz el, hogy ha sikerül tuningolni 200MHz-et, akkor tuningolva, ill a max szűrőket nem tudó játékokban nyerhetsz vele pár FPS-t.
WesTM: Elég "picit" kell azon húzni, és az a kevesebb RAM nem feltétlenül jó.
Huvi00: Ez kinek szólt?
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #32282 üzenetére
Forradalmat az a pár darab GT 200 tulaj nem fog szítani, legfeljebb egy reménytelen felkelést
-
Kzo
tag
válasz
- = Zk = - #32292 üzenetére
és azt kihasználja full szűrőket használva?
-
Kzo
tag
válasz
- = Zk = - #32290 üzenetére
512 bőven elég ugye?fölös az 1Gb
-
Kzo
tag
válasz
- = Zk = - #32288 üzenetére
na igen 20.000-ért 512-es elég vonzó ipon-nál!Főleg hogy máshol 30.000-at is elkérnek érte!Használt piacon is nevetségesen drága!
-
Kzo
tag
válasz
- = Zk = - #32286 üzenetére
na igen az ár ami annyi hogy a HIS 256Mb-s változata drágább mint a Shapphire 512-se!
-
Kzo
tag
válasz
- = Zk = - #32284 üzenetére
Mert ma akartam megrendelni és néztem a His-t ami jónak tűnik meg a Shapphire-t ami egész olcsó és ma fedeztem fel hogy van a gainward-nak is ati karija!Am a ref hűtős HIS-hez is jár a spéci csavarhúzó??
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32236 üzenetére
Csőőőőő....
Szép X2 álmokat...FeRRaR1 Ok
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #32228 üzenetére
60 hónapos hitelre vetted a karit?
És ilyenkor nem szabad eladni, vagy hogy van ez?
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #32224 üzenetére
Az lényegtelen, de full DX9
zozoz1 : Mert egy progival leeht előhozni ezeket az effekteket -
South Velen
addikt
válasz
- = Zk = - #32215 üzenetére
Remélem el is pukkan a vga, és adnak helyette egy Sapphire-t.....
Jó is lenne...
-
South Velen
addikt
válasz
- = Zk = - #32206 üzenetére
az a baj hogy a csávó a boltban nem úgy néz ki, mint aki ért hozzá, tehát biztosan felküldi a jtc-nek addig meg szereznem kell egy vga-t, ez biztos eltart egy ideig.
Gigabyte -
South Velen
addikt
válasz
- = Zk = - #32203 üzenetére
Hát az a baj nincs a közelben sem PCI-E vga... Haverok agp-vel nyomják
Úgyhogy beviszem még megjavítják legyek gép nélkül?
Egyébként ők hogy derítik ki, hogy hibás -e, vigyek nekik szőrösfánkot, vagy játékkal nézik?
mert tesztelő progikban normálisan szerepel 3d06 alatt nincs baja, mintha direkt ki akarna velem baszni. -
South Velen
addikt
válasz
- = Zk = - #32197 üzenetére
Nincs húzva, de ahogy én tudom a Gigabyte 3870-ese az nem más, mint egy 3850 OC.
hát 2 hónapos a gép, ezt 1 hónapja csinálja, egyre erőteljesebben.
-
South Velen
addikt
válasz
- = Zk = - #32193 üzenetére
phase1: kizárt.
phase2: már 50 C-osan is ezt csinálja, de Zalmantól bőven jó a 90C
phase3: nem is egyszer -
South Velen
addikt
válasz
- = Zk = - #32188 üzenetére
hát kb. 900x900 nál már erőteljesen észrevehető a jelenség.
WinXP Sp3, csinálta Vista alatt is.
Volt fenn mindenféle driver.
Hőfok alap 45, CW alatt 90.
BiosMod: nem volt. -
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #32188 üzenetére
Árulja már el valaki mi az a szőrösfánk
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #32165 üzenetére
Igen, az egy vacak ócskaság, nincs rendesen támogatva, nem is dupla sebességű, nagyon melegszik, gondok vannak a tuningolásával, szóval ne tartsd meg! Én feláldozom magam, nekem odaadhatod...
Mate315: Pipáld ki, és OK-zd le.
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #32168 üzenetére
Én is gondolkodtam benne nemrég, de amikor ilyeneket olvastam, hogy 600W-os Zalman táp nem jó hozzá...
Nagyon erőltetett lett az a kari, egyfajta kényszermegoldás az X2-re. 9800 GTX-szel is nagyon odavannak egyesek, holott 88gtx-hez képest visszalépés...
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #32165 üzenetére
Kik is hurrogják le, akiknek nv-jük van gondolom...
9800 GX2 nincs ilyen gyors, de többet zabál, jobban melegszik, és tégla, tápot is rendesen megválogatja.
Szvsz nem csak egy ideig lesz ez még jó. -
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #32162 üzenetére
Ati 4 ever and ever
Nem is szabad eladni, van ott kraft tartalék még rendesen
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #32162 üzenetére
X2 mentő
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #32160 üzenetére
Naná, hát hasít...
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #32153 üzenetére
Egyszer megpróbálom majd, de igazából esélyt nem látok rá...
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #32130 üzenetére
Nem... De a demó is szaggat...
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #32119 üzenetére
Grid patch? A játék patchekre gondolsz, vagy vmi driver? Engem érdekelne
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #32123 üzenetére
Magával szúr ki akinek nincs,akinek van az meg majd megtudja miért jó.
Na de nem offolok ennyit. Nem tudom mi van a 8.7 el de elég alap tuningtol megáll a kari, most már 790en sem stabil,pedig 810en en használtam hónapok óta. ÉRDEKKKES
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #32121 üzenetére
Hogyne
--nyugodtan kövezzen meg akinek az van
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #32066 üzenetére
Ok, de ha elhagytok, öngyilkos leszek ám
Szal inkább ne......
Alapvető h le pucoltam, hogy kérdezhetsz ilyet?
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #32053 üzenetére
Benne van a Catalyst csomagban is.
edipqe: Nagyjából sztem elfogadható. De akár húzhatod is mindegyiket.
Bali27: Fogalmam sincs, mi rossz. C++ és hasonló csomagocskák azért kellenek, mert abban írják meg a CCC-t, és a Win nem tud benne mindent. RAM-hibád is lehet, azt tesztelted? Tweakforce is csinálja? Swap-file-t kikapcsoltad? Mert nekem az a legelső dolgom. De csak tippjeim vannak, mert működnie kéne a cuccnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest