- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi86
senior tag
-
FeRRaR1
őstag
ZK ne vidd el az erdőbe
A te kártyád 2x512 es, ami most nem egyenlő az 1 GB vel, mert a tied 2 GPUs, felbontás függő h mennyi ram kell, 1280x1024és 1440x900, és alattuk elég a 256 Mb, felette nem árt az 512, nagyon extreem felbontásokon pl Full HD v felette, nem árt az 1 GB, de ott jó eséllyel már a kártyád lenne gyenge!
Oda már HD 48xx as kéne
-
- = Zk = -
félisten
nézd...kaptam olyan infót h az én egész gépem nincs kihajtva(proci limites állitolag),..de volt olyanis aki megmutatta,miért is van eza konfig kihajtva...!
én 1280ba játszom mindent,fullon amit csak tudok fellövök maxra...(mivel csak 19es monitorom van) és megvok vele elégedve...!
az álltalad feltett kérdésre válaszoljak,nemtudom!ezt te hol veszed észre?miben látod? -
- = Zk = -
félisten
jah értelek..
HIS jó karikat gyárt,ahogy szoktam figyelni PH!-t,..nekem zafírom van(igaz 3870 X2,....DE ZAFÍR) asusnak is jó karija van....sztem mamár csak az ár az ami határt szabhat egy 38** széria vásárlásánál....!
HIS csavarhúzórol meg nemtok nyalatkozni...nemvolt soha HIS kártyám!(pedig akartam annó) -
edipqe
senior tag
rézre festett alu valójában. nincs benne tudtommal heatpipe, de jobb a venti, és ráadásul itt az egész karira tolja a levegőt. Ha jobb is sztem nem lehet sokkal jobb. googlebe írd be:
asus 3850 cooler test, és kattintsd át képre hátha egyből kiköp egy használható táblázatot.
-
3850-ből Sapphire esetleg, mivel referencia hűtőt használ, nem drágább az átlagnál, 1024-ben pedig mindent visz és előre láthatóan fog is egy darabig (most még talán sok is hozzá). Alaplap esetleg egy Gigabyte, Asus, végülis 12 körül nincs túl sok különbség köztük.
yakuza.tora: persze, lehet élvezhető fps-eket elővarázsolni a Crysis-ből, de sok játék ugyanazon a felbontáson 2x annyi FPS-t produkál, ezért gáz kicsit az a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest