- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Gorneck #3300 üzenetére
amcsiból, nov 25 körül érkez"hetne"...ha unokatesóm ráér vásárolgatni kicsit...így max a gari nem tudom hogy lenne...gondolom kint érvényes csak, ha gond van akkor via by air mail
...de mivel hetekig nem lesz itthon kapható, így sztem ha tudna hozni néhány darabot biztos "megtudnék szabadulni tőlük"
mod: de estére már többet tok mondani
-
m4rc!
őstag
válasz
Gorneck #3083 üzenetére
Ez a GeCube OC Version kari tényleg szép darab, kár, hogy órajeleket egyenlőre nem ír az oldal..
Egzee: lődd má le magad
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Gorneck #2708 üzenetére
holnap elvileg kiderül fLeSs-ék tesztjéből, bár néha túllihegik a zajszintet
Én azt mondom, hogy 40 körül egy 512-es HD 3850 nagyon jó vétel lesz a karácsonyi szezonban. 1280-ban biztos, hogy elviszi a mostani cuccokat, tuningban pedig láttuk, hogy egy 10% pluszt simán ki lehet hozni belőle, ezt is bele lehet kalkulálni.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Gorneck #2705 üzenetére
hangerő függvényében olyan 6-7 ezer forint. Az a baj a 3870-nel, hogy majdnem ugyanannyiba fog kerülni, mint a legolcsóbb 8800GT, alig pár ezer forinttal lesz olcsóbb nála (a beszerzési árról beszélek természetesen), így elképzelhető, hogy a kiskerek két legyet próbálnak majd meg egy csapásra ütni azzal, hogy 60 alatt nem árulnak majd GT-t, a 3870-et meg adják 52-53 körül. A 3850 tuningolva a 85-90%-át kipumpálja a 3870 teljesítményének és egy 10-essel tuti olcsóbb lesz nála, ideális X1950Pro utódnak tartom jelen állás szerint.
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Gorneck #2104 üzenetére
Aki az egykártyás rendszernél marad annak tökéletes lesz a 3870 az bizonyos,2900XT teljesítményét tudja fele árban,mi az ha nem tökéletes választás.
Számlával,garival CF alaplap,a tesztben is ezzel ment a 2900XT.
Asus P5W DH Deluxe Wifi i975 Remote Control : 34.900
Azért ez közel sem 50,mint amit te mondasz! -
rocket
nagyúr
válasz
Gorneck #1946 üzenetére
Leirtam a lenyeget ezzel kapcsolatban mar parszor, az a gond osszekeverik a sarc nelkuli "en vagyok a nagyker isten" Pistikeken keresztul, a "nemetbol hozatom a cuccot rendeld meg 10 nap mulva talan megjon" arakat a kisker arakkal ami ugye az alap lenne ha lenne kartyajuk, de amig 10 darabosaval erkezenek kartyak a disztribuciohoz addig nem is erdemes szot fecserelni ra, ez a hiszti keltes ami folyik itt ar ugyben mar unalmas, mikor volt olyan utoljara, hogy egy ceg a lassabb termeket dragabban adta? .
-
Armando_19
őstag
válasz
Gorneck #1849 üzenetére
Igazából csúcskat szeritnem felesleges jelen esetben. Úgyis 8800GTX/ultra viszi a prímet, nagy lépéselőnyben vannak. Inkább dobjanak olcsó középkat kártyát, amiből lesz kb tripla profit a csúcskarikhoz képest. Ha ezt csinálják, igen okosan cselekednek. De 42.000 ft körüli ár egyáltalán nincs kizárva a kisebb tesóra, szóval lehet bizakodni.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Gorneck #1837 üzenetére
Persze majd vársz arra is mint a 2900XT driverekre ami már fél éve gyártanak hozzá nem!
Igazság szerint a 2900-as szériának is csak az kellene egy jó driver,csak hogy még nem sikrült kiadni hozzá.
Miböl gondolod hogy a 3870-hez lesz egyböl,amikor a régebbi karikhoz sem tudtak még csinálni. -
Komplikato
veterán
válasz
Gorneck #1827 üzenetére
Az is érdekes, hogy van aki azt vágta le a diagramokból, milyen sz*r AA alatt, én meg azt milyen jó. Mások az igényeink? Minden esetre egy olcsó HD3850-el nem feltétlenül csak 1280 alatti felbontások lesznek játszhatóak, magyarán itt van a középkategória.
Ha meg véletlenül igaz is ami a tesztben van, akkor tényleg úgy van, ahogy ... célzott rá. ;)
-
Komplikato
veterán
válasz
Gorneck #1744 üzenetére
Na basszus. Rámjött egy kis nosztalgia és rákerestem T2K-ra. Így első blikkre Xtremsystemen leltem rá, elég érdekes konfigja van
Anno én is sajnáltam, hoogy kirúgták a fórumról, ellenben azokat akik ehhez "kemény munkával" (éjjel nappali oktalan zaklatása T2K-nak) hozzájárultak, azok megúszták ejnyebejnyével. És ma is soxor hülyeségeket írnak. Na mindegy. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Gorneck #1627 üzenetére
Oké duffy, semmi gond. Csak, gondoltam, hátha tudsz valamit, amit én nem. Tanulni sosem késő, ugyibár. És tőled még el is fogadom..
Amugy, nekem, miota megvan a moncsim, csak szűréssel jáccom. Volt, hogy kikapcsoltam, de egyből recés lett, eléggé látványosan, ergo, vissza mindent és ez azota is vegetál nálam. Jó, persze, kártya kell hozzá. Ha te x300se-vel tolod, még mindig, akkor érthető, miért nem erőlteted a natívban a szűréseket. -
Armando_19
őstag
válasz
Gorneck #1617 üzenetére
Hát ha XP-t használsz, akkor egy darabi szeritnem elég lesz. Nálam most X1950GT-n Crysis demó 7.9-es catalystel, 1024 medium grafikán nagyon szépen fut.
NFS Pro Street 1280 Minden high-on, 4X-es szűréssel már kicsit megingatta néha.
Ha ennél több mint 2X erősebb lesz a kártya, nem hiszem hogy a 256mb V-ram annyira korlátozna.Bár ha nem sokkal drágább az 512, akkor egyértelműen azt kell venni. -
leviske
veterán
válasz
Gorneck #1195 üzenetére
"Szal hogy ki mennyire hisz nekik azt maga dönti el!"
Már mint az oldalaknak, vagy az ATi-nak?
Amugy kár, hogy nem adták ki a karikat még az ősziszünetbe...MOD: sajna, ha a realitások talaján akarok járni, nekem is rákell jönnöm, hogy az nV-át csak a következő generációnál (R700) tudják leelőzni, G80/G92 túl erős ellenfélnek bizonyult.
#1198: este van, lassan vág az agyam
-
Oliverda
titán
válasz
Gorneck #1047 üzenetére
Példa:
Az AMD jelenleg aktuális CPU árlistája szerint egy 6400+ CPU 1000 darabos rendelés esetén $220/db. 220*175 (aktuális dollár deviza árfolyama) = 38.500. Most még hozzájön a +20% áfa, akkor kijön egy 46.200 forintos bruttó ár. [link] , [link]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Remélem nem változtatnak rajta semmit. Ez úgy jó ahogy van. Az xBox360-nál is ezt az irányt álmodta meg a Microsoft, ez lesz jó a D3D10-re is. Valami ilyesmit vártam az nV-től is, de ha nem hát nem, jó lesz az AMD-től is a kari. Úgyis rég volt már ATi karim (asszem a R8500-volt az utcsó).
Amúgy maximum annyit változtatnék rajta, hogy a Textura blokkokban megdupláznám a szűrők számát. Ezzel a jelenleg használatos szűrési eljárásokban erősödne a rendszer. Az árnyékokhoz használt D32 Filter pedig eddig is nagyon feködt a rendszernek. -
Macka
veterán
Igen, és az X800 széria után nem is nagyon terveztek újat.... Azt nem értem, hogy miért nem kötnek szerződést az AC-vel, és pakolnak rájuk módosított Silencereket... Lehet, hogy butaságot írtam, de majd kijavítotok....
A GT-nek pedig nagyon hűvösnek kell lennie, ha azt akarják, hogy ez a pöcsköszörű lehűtse. Ilyen kis izét utoljára a 7300 GT-n láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest