- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
katt777 #28261 üzenetére
"fizikának köze nincs a valóságoshoz, ráadásul a játék csal is"
Dehogy nincs...pont a need for speedbe nincs jo fizika...mert az csal rendesen... 200al bevenni a derékszögű kanyart...ne is reagáld le,rajtad kívül mindenki egy igen jó játéknak tartja,szerintem porold le a DOOM3at az kell neked -
bakosgabor57
őstag
válasz
katt777 #28261 üzenetére
Venti frdulatszám 70%.És akkor?Miért nyomjan 860/1200-on(talán kétszer fordult elő valami sok óra után,ami emlékeztet egy lassított felvételre),így is tökéletes.Nem tudom mi bajod a fizikával?Van jogosítványod?Én 35 éve vezetek,sztem más játékokban sincs kirívóan jobban eltalálva.Összességében nekem teccik,ha neked nem az a tiéd(Ennyire jó az Oblivion,hogy hónapokig elvagy vele?.
-
butcher eu
senior tag
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #28206 üzenetére
innen szedtem le a biosokat, a felső kettőt próbáltam tegnap. az oc nem volt jó. de a másik sem. szedjek le minden ati progit, restart, vinflash, restart, install catalyst, és elvileg jó?
próbálkozzak az oc-vel szerinted vagy a sima is jó?
Normális az hogy induláskor 100% on megy a venti? és csak akkor esik vissza ha rivatunerben visszaveszem? -
serito
senior tag
válasz
katt777 #28162 üzenetére
Most ott tartok, hogy csináltam tesztet alapon... gyalázat 10k volt a vége!!!!
Még 1 VGA-val is 14K fölött teljesít! Most próbálom @4Ghz-en de itt még nem futott le a teszt mert mindíg kifagyott.
Azt hittem nem lesz ilyen komplikált egy tesztet lefuttatni két VGA-val!
Az miért van, hogy az egyik GPU Crossfire enabled a másik meg dasabled?
CrossFire Enabled/Disabled -
edeleny
őstag
-
serito
senior tag
válasz
katt777 #28141 üzenetére
hali!
Megtörtént!!! Összekötöttem de még nem tudtam tesztet futtatni mert mindíg kifagy a 3Dmark06. Viszont a pillanatnyi FPS-ek szinte semmit sem változak!!
Az a gyanum , hogy nem megy rendesen a CrossFire. A 4 GPU-ból a GPU-Z szerint kártyánként csak 1 enabled a 2. diabled, pedig engedélyezve van a CCC-ben.
Mi lehet a gond? -
Kelvin
őstag
válasz
katt777 #28145 üzenetére
Hát....köszönöm a jókívánságokat de egy hardwares tűzfal és egy jól optimalizált linux rendszer alatt ezektől nem kell annyira aggódnom
De ha te tudnád, h a vistád mennyi adatot küld az ms-nek és a különböző adatgyűjtő csoportoknak kihullana a hajad...
És a védelmet nem neveztem hüleségnek....ne mondj ilyet -
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #28122 üzenetére
Én a PC Gearból rendeltem, red towernek nem működött a web shop ja, v is az igen csak az oldal nem de jó áraik vannak!
4000 Körül láttam 8 Cm es ben de 92 es be nem volt noctua
Ilyet rendeltem S1 re, (házba világíthat nem érdekel, de ennek a legjobbak a paraméterei
)
Látom már jó az oldaluk
és náluk van 92 es be is
De S1 es nincs náluk csak 2 es sajna
De 1-2 terméknek érdekes ára van
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #28117 üzenetére
Ok értem már akkor
Én Aero Cool ventit rendeltem S1 re, mert ennek volt a legmagasabb a légszállítása
61CFM a légszállítása az Kb 105 M3/h 19,58 Db a mellett, de a ház ventiket én is inkább a halkságra alapozom, csak a VGA nak fújja rendesenXilence ventiket vettem házba, mert olcsó relatívan, és az az arany középút, mert közepesen halk, és közepesen sok levegőt fúj a többihez képest, viszont occsó
Noctua a leg jobb az tuti csak nagyon drága
-
FeRRaR1
őstag
-
illusiON
őstag
válasz
katt777 #28044 üzenetére
akkor témához
szerintem szar ez a codemasters motor amit a DiRThöz csináltak meg a gridhez, egy kis játék után már egekbe szökken a hömérséklet más játékhoz képestvagy ez proci helyett inkább vga-t tekeri? elég idegesitő főleg mivel baromi hangos a sapphire hütője ha dolgozik
-
s1ru2
aktív tag
válasz
katt777 #28003 üzenetére
Egyszer ennél másszor annál. CPU nál csak egyszer szállt el húzás alatt, de az a fesz miatt volt az én hibámból. (1.216 azért kevés volt neki 4200on
) Nem akarok én csúcsokat döntögetni, csak kíváncsi vagyok rá mit tudhat még az x2, mert ugye azzal mindneki tisztában van, hogy korántsem használhatjuk ki rendesen. Egyelőre semmiben
" Egymásra várnak " - Nem hinném, mert akkor pl., hogy született meg az abszolút csúcs 2db3870x2vel meg egy 5,6 os Quaddal... de nagyon bosszantó, hogy egy darab tesztet sem enged végig. Csak egyetlen 1x és olyan boldog lennék, hogy ihaj.
-
Foglalt név
addikt
-
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #27955 üzenetére
Nem nem..
A ramot lefele nem engedi, felefelé igen. Mikor 2D-ben leakartam vinni bios-ban, és beállítottam 520Mhz-re akkor az alap órajal alá nem engedte. Hiába volt a bios állításom 520. Csak CCC-ben toltam meg 900-ig a magot. Az a plafon. Biosban nem mertem így húzni...főleg azok után, hogy bios állítással 850-ben labilis volt, de mint kiderült a ram miatt, mert azt a húzást (ramban) akkor nem csípte.
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #27918 üzenetére
ergo joez igy ahogy van,a CFX-et meg felejtsem el...?!
hát most meglepődtem,de ugyérzem maradok igy és nem változtatok.maradok a Phenomnálk(hamajd lesz jó)
am sztem nem használom ki a 2.GPU-t....
lehet ha ezeket az infókat előbb tudom,ilyen rendszert épitek...hm!de sztem ezzel is jol jártam... -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #27837 üzenetére
jogos az off,detudod a Manualban semmi ilyen nincs hogy 6+8 pin...namármost amit még mellékeltek azis csak 6+6 pines....és még az enermax tápomon is 6+6pines van....
bocs,hogy nemtudtam mire és mért van ott 8pin....
ennyi volt a csomagomban...(pakk)Đ@n!:voltaképp akkor mi értelme a 8pinesnek?
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #27750 üzenetére
Szia Katt
"Alapon nálam a 3870 a 3.0 GHz-en járatott E8400-zal 5600-5700 között teljesít, tuningolva (860/1200) 6100-6200. Proci tuning (3.8GHz) természetesen az összpontszámot már 6300 fölé tornássza (és ez még csak 2 magos), miközben a GPU marad. Szóval ez a belinkelt pontszám felejtős, marhaság."
miből adódhat a különbség?
ha nekem minden alapon van(3870 a 3.0 GHz-en járatott E8400-zal), 4200 pont ha húzva (cpu:3,81GHZ video kari:860/1260) 4990pont kb
MI LEHET A HIBA
-
alien_
őstag
válasz
katt777 #27768 üzenetére
Innen veszem: "a HIS 3850 IceQ3 turbo ennél jóval komolyabb kari."
Egy 3850 IceQ3 TurboX lenyom egy széria 3870-et? Nem hinném. Az általad említett tesztet szerintem nézd meg mégegyszer. Maximum hozza a szintjét.. Qrva jó ár/érték arányú kártya, az tény, nagyon megéri, de nem kell úgy túllihegni, hogy veri a 3870-et -
alien_
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest