- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
Nagyon tetszik nekem ez a kártya! Már majdnem gondolkodóba estem, hogy a 3870X2 mellé vegyek egyet!
KillBorn: Meglepne, ha átvernének, mert én vettem ám tőlük egy-két dolgot, de a megrendelés és átvétel közötti - hétvégi - árcsökkenést is figyelembe vették, szóval mély hódolatom nekik!
-
katt777
félisten
Ezekben sosincs. De nekem nincs gondom a 8.6-tal.
Ha letöltöd, telepítés előtt pucold ki a csomagból az idegen nyelvű fájlokat (mert multilanguage mindegyik), és akkor nem pakol potyába vagy 50MB-ot a rendszerpartícióra, ill nem szemeteli tele az idegen fájlok hivatkozásaival a registry-t.
Mindamellett a méret ellenére megéri, hogy minden egyben van, driver, CCC, Avivo, HDA, WDM (ez pl. az individual letölthetővel ellentétben megint friss, ha valakinek kell), Hydravision.Minden nem olvasónak: Nem b.sznátok meg végre az iPon-t, vazze? Már totál sorminta itt. Persze ezt sem olvassák...
A többiektől bocs az illetlen kifejezésért.
-
katt777
félisten
Hát még 3D2000-rel milyen eredményt kaptál volna!!!
A High Definition Audio-t kaptad a VGA-val. Drivere a lemezen, vagy a 8.6-os teljes Catalyst-csomagban, amelyben minden eddigi ATI driver frissítve van. Linkje az oldalamon. HD filmnézésig nem igazán van rá szükség, mert a Windowst kicsit megkeveri. Hangkezelőből persze helyre pofozgatható.
Kimonitoroztad a hőmérsékletet, vagy csak úgy megnézted tesztek után?
MarioAna: Mod, és törlöd. Legfeljebb hagysz egy .-ot, vagy írsz valami épületesebbet.
-
katt777
félisten
Pont ezt nem lehet felénk kapni, Sapphire szerint meg kifutott modell. Tudnám, miért futtatták ki. Egyébként iPon-ban láttam érdekes (és jó) GB VGA hűtőt ehhez hasonlovat, vajon miért nem tesznek ilyesmit a saját VGA-ikra?
Đ@n!: Ezzel a szarral lejárattak minden "paranormális" jelenséget, de legfőképpen a jó öreg Uri-t. Mondjuk értelmes ember úgysem dőlt be az "élő" műsornak (meg a többi átverésnek, amit tévesen műsornak neveznek), amelynek a tartalma és eredmény (döntő) már a műsor előtt 1 órával fent volt a neten, mivel a webszerkesztőnek fontosabb dolga akadt az este folyamán.
-
katt777
félisten
Nekem 1 hétig volt Galaxy 8800GT-m. Alapból lazán sokkal hangosabb a 3870-nél, aztán meg az ember csak tuningolja, úgy meg 3D-ben is közelített az ATI túlhajtásos hangjához. TX2-nél tényleg halkabb, ezt tudom igazolni, bár fullon pörögve már elég szépen muzsikálnak sztereóban.
GT-vel egy 8-35%-kal gyorsabb VGA-t kapsz (default mód és nagy felbontás, max szűrők közt), ATI-val egy fejlett energiagazdálkodású, alapjáraton csöndesebb, DX10.1-et tudó (csak már jönnének ezzel játékok, nem csak játéknak látszó programok), gyors videokódolási képességgel, theater-móddal (csak pár kattintás) bíró karit. Innentől te döntöd el, hogy magasabb képminőséggel fussanak a játékok, vagy fontosabbak az extra szolgáltatások. Tudtommal egyébként nV-hoz is van valami segédprogram, ami kiteszi a video-jelet, de az mégsem ugyanaz, ahogy a 2D/3D váltások és egyéb ATI extrák is hiányoznak belőle.
Hatásos hűtésről a tesztoldalamon ill. logouton találsz cikkeimet, vagy ha még halk is kell, legyen, akkor a legegyszerűbb Tomboy1986 megoldása: Coolink GFX Chilla 6.3k-ért. -
FeRRaR1
őstag
Szerintem mindenképp cseréltesd a Sapphire Ati HD 3870 es re, sokkal fejlettebbek a 2. lagos képernyő képességei, és hidd el a játékokba se lenne gondod!
Ráadásul video ki és bemenet is van azon a verzión!
Rosszul nem járhatsz vele!
És Ati = szebb kép
Ráadásul a Full mellé jár HL 2 Black Box!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest