- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bali27 #32176 üzenetére
Ha gyárilag 5 ös az időzítése, ekkora órajelen csak nagyon nagy volt töblettel tudnád lejjeb venni, ha gyárilag CL 4 es akkor talán érdemes....
annyit vennél észre h KB semmit
De jó érzés lenne
Inkább a procit húzd még, tedd szinkronba a rammal, és akkor gyorsabb rendszert kapsz
( A PciX clock ot tedd 100 ra mást ne bántsál ott!)
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #32058 üzenetére
Esetleg még kártya-hiba, de másik ATI karival kéne megnézni (mod idő lejárt).
Ja: és a stb. Na, azokat nem teszem én föl sem XP-re, sem Vistára, mert több dolgot szarnak el, mint amennyire jók, aztán ezeket a hibákat javítják újabbakkal, még több hibával, elég volt párszor kipróbálnom (tűzfal és vírusvédelem meg van). A rendszereinkben szoftveresen frissiben csak ez a különbség.AMD-nek nem a DC optimizer-t kellene frissítgetnie, hanem csinálnia egy jó processzort, amelyhez nem kell ilyesmi.
FeRRaR1: Elfelejtetted készenléti üzemmódba kapcsolni?Sokkal kevesebb energiát fogyasztana...
- = Zk = -: A torrent sem kalóz önmagában, a DCopt pedig publikus (próbálnák meg pénzért adni
). Amúgy ennyiből be is linkelhetted volna AMD-seknek, de nekem mindegy, mert ma már nincs ilyen gondom, hogy a reklámszlogent idézzem.
-
danntora
tag
válasz
Bali27 #32039 üzenetére
Én direkt nem emeltem feszt mert azt olvastam több helyen is hogy így is stabil marad. Az meg hogy ennyi a különbség arra nem tudok mit mondani. De egyébként az Everest különböző verziói más-más eredményt adnak a proci hőmérsékletére, kézzel megfogva a bordát még a procihoz legközelebb sem érzem melegnek.
Ferrari: Azért nem tetszenek mert én azért vettem az S1-et hogy passzívan müködjön ne ventivel. A 7950 gt-men passzívan nem érte el terhelés alatt a 60 fokot sem. Neked is ugrál a vga hőfoka?
-
TomBoy1986
veterán
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31584 üzenetére
Ház, az IceQ3 turbo biosom tuti OK, és a Sapphire is. Ha azokkal is ezt csinálja, akkor biza Riva lesz a hunyó. Anno, amikor vissza kellett tennem a partíciót, én is kiirtottam mindent, nyomát sem találtam se a vinyón, sem a registryben, mégis szar volt. Esetleg tedd föl +1x, és nézd át újra, kapcsolj ki mindent benne. Van egy olyan a ventiszab.-nál eldugva, asszem 2. fülön, hogy alapból kiválasszon ventiprofilt, és azzal szokott szórakozni tetszése szerint. Nálam a 8800GT-vel bolondult meg.
De próbálj biost, mert ha azok jók, akkor ezzel nem OK valami.
Kötelező: Sokan irigylik a problémádat!
De ált. ref. Catalyst-tel csinálja ezt, míg gyárival nem. Bizonyos esetekben. RBE-ben vagy hexa editorral átírhatod.
Skacok, megyek a P5Q-ért, szurkoljatok nekem!
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31580 üzenetére
Vagy igen, vagy nem. A low-level hűtés fülön nézd meg, nincs-e valami beállítva neki, az előszeretettel módosítja maga. Nem biztatni akarlak, de volt, hogy partíciót kellett visszaállítanom RivaTuner után. A bios bellítás amúgy jó. Másik bios-szal kéne megnézned előtte.
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31577 üzenetére
Oda van írva CB editorban. RBE-re én még mindig nem fogadnék (abban clock state-ek vannak, és ha lent kijelölöd, ki is színezi, mi micsoda), az előbb azzal csináltam olyan biost, amellyel minden rendben volt, driverek és szoftverek is, csak a rendszer mégsem látott ATI VGA-t (miközben ott volt az eszközkezelőben hibátlanul).
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31574 üzenetére
Zérdekes. Neked van ott még valami a Rivából, az tuti. Nem írtad át a low 3D-t magasabbra? Csak mert annak is 2D értékeken kell lenni.
Nekem a HIS is ment, most fent van a friss Sapphire az oldalamon, az is szépen kapcsolgat föl-le.DigitXT: Megtisztelő a figyelmed, de ne a konkrét kiragadott példákon lovagolj. NFS-re természetesen az ősre gondoltam. 2 is jó volt, 3-4 már csalt (utóbbihez is van XP patch, csak 3D módot nem tud, amióta ATI kártyáim vannak, vazze, tényleg nV kéne), 5.-ben már csak Porsche volt, és hihetetlen lqrt külső nézettel, amit nem használtam, de a videókon kissé hülyén festettek az 1/4 sávnyi autók. Próbáltam még a virtualPC-t, abba meg csak S3 szintű VGA-k vannak, VirtualBoxot tervezem kipróbálni egy ideje. De Vista alatt pl. már a FEAR sem megy nekem. Onnan installáltam, mert a balfasz program mindenáron a rendszermeghajtón keresi a helyet, hiába adok meg mást, aztán XP alól játszottam. És ez még nem is régi. De haverom még mindig ME-t használ, annyi progija van, amelyek sehogy nem mennek XP alatt. ÉS ha bedöglik a gépe, cseszheti az összeset. MS op rendszer mind, és mégsem tehetem meg, hogy egy 5 évvel ezelőtti programmal játsszak a legújabbon. Erre mondják, hogy szánalmas. Mellesleg C64 emun sem megy normálisan a C64-es progik 3/4-e, pl. aminek joystick kell, ha USB-sed van, de nekem még a Log. Force3D-m is beszart össz. alig 3 havi használattól, 13k-ért, csak közben lejárt a gar, mert én hülye nem a szimulátorokat, hanem az FPS-eket nyomtam, mondván: fasza kis joystickom van. Maximalista vagyok, és rühellem, ha valaki még csak meg sem próbál megfelelően megcsinálni valamit.
NFSISE-t elküldhetnéd priv, hogyan megy XP alatt, mert nekem sehogy. -
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31489 üzenetére
Nekem meg porszűrős házam van. Kodegány, állítólag, de nekem jó. 1-1 Noctua 8cm-es fért elölre beszívásra, meg hátra ki, az oldalsó és fölső házventi befelé szív hűst (meg van egy 5cm-es az NB-en). De így elvagyok 40°C alatti VGA-val, vinyókkal, alaplappal. A Mass Effect ugyan rendesen hevítette az alaplapot (48°C), de hamarabb került a kukába, semhogy beleélhesse magát.
Azért csak figyeld a hőmérsékleteket, aztán ha rendben marad, akkor OK minden. -
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31483 üzenetére
0%? Hát azzal tuti nem 47°C lenne (megnézted, áll a venti?). Szerintem inkább csak a RivaTuner nem méri jól. 40-re állítottam a minimumot. Kivéve, ha az IceQ-t tetted föl, nem azt, amit küldtem, mert az képes lekapcsolni. De ha OK, akkor minden rendben. Egy GPU-CV-t azért megnézhetnél. Nálam gyári hűtéssel, tuninggal ment el 95°C-ig, viszont anno nálam akkor még csak 90%-on forgott a venti.
Oops: Rivatunert ne is indítsd, ha nem vetted ki totálisan a ventivezérlést (még a setupból is).
Órajeleket tudod állítani? -
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31480 üzenetére
Nem hát. Azért csináltam. Nálam sem ment már bios mod után. De a monitorozásd azért futtathatod tesztek alatt, az biztosan megnyugtatóbb.
Aztán ha látod, hogy elvan 85°C alatt GPU-CV fur renderinggel, akkor igazán nincs okod tartani a túlmelegedéstől. De a 95°C-os max-szal szerintem addig sem fog melegedni.
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31418 üzenetére
UVD a videolejátszás. Azt hagyd a 3D értéken, mert a legtöbb lejátszó használja a hardveres gyorsítást.
010.067-es szívás! Mindenképpen szedd le legalább a 071-est, vagy megpróbálhatod az IceQ-t, de az már modolva van NEKED az oldalamon. Egyébként a 071-es ref. biosok is 25%_ról indulnak, 073-asoktól emelték ezt 40%-ra. IceQ viszont képes leállni is szükség esetén. -
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31414 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy 73°C-nál kezdi emelni a hűtést. Tedd 45-re vagy 50-re. De ha ilyen régi, még OC lockos is lehet. Van TPU-on OC javított, a 010.071-es verzió. Ha neked is ez van, akkor elég a hőmérsékleti határértéket levinni.
Órajeleket, feszt meg úgyis látod, az elég egyértelmű. 2D és low3D-t 1.1V köré teszed, órajeleket meg 300/700-ra, és már meg is vagy. Már a szerkesztéssel. -
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31410 üzenetére
RBE eltolja a feszeket, azt meg kell még néznem angol beállítású rendszerrel, mert úgy állítólag OK. De a másikat kipróbálhatod.
Van egy alap fordulat, amelyet CB Editor nem állít. RBE igen, viszont azzal a fenti gond van. Majd meglátjuk. De tégy rá egy Chillát, és semmi gondod nem lesz. Vsz 2D-ben nálad is hibás bios okozza a melegedést (nincs 2D módod).
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31408 üzenetére
TechPowerUp
Most tettem föl NEKED az IceQ biost, ez lejjebb kezdi a hűtés-emelést. Többi beállítás az oldalon. Mivel az alap fordulatot nem lehet így szabályozni, majd írj hőfokokat. Esetleg megnézem majd RBE-vel, mert abban lehet, csak azt WinFlash nem mindig fogadja el.
Néztem: RBE-vel meg lehet adni alap fordulatot is (az 0-n van, szóval vagy nem olvassa jól, vagy ez az IceQ miatt van). Megnézek egy sima HIS biost is. Annál is 0% a min fan. Szóval próbáld ki, aztán meglátjuk, mit kell módosítani még.Miért nem jelölöd ki az Aero Glass-t a megjelenésnél?
Az elég egyszerű sztem.
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31406 üzenetére
Mit akarsz ezzel az uxtheme-mel? A patch már XP-n sem működött, és arra is csak azért kellett (volna), mert az SP-k kikapcsolták a skinnelést. Aztán letöltöttem egy fájlt, az meg valami norvégra írta át az ablakot a képernyő-beállításoknál. Végül fogtam egy SP2-es uxtheme.dll-t, bemásoltam Vista alól az XP partícióra (máshogy nem hagyta), és azóta megint rendben vannak a skinek.
Megnyitod szépen CB bios editorral, és módosítod a frekiket. De mindjárt csinálok egyet csak neked.
(Leszedem TPU-ról a simát, és módosítom.) A turbos azért jó, mert ha mégis tuningolsz, feljebb lehet hajtani, mint a simát. Vagy csináljak egy olyat is?
nygma: mindenki visszatért XP-re.
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31400 üzenetére
1. FreeWebről néha eltűnnek állományok. Biztos valami III/3-as beavatkozás.
Feltettem újra.
2. Na hallod, a Sapphire ref. karimon is rendben van. Mivel a HIS bios normál órajelekkel indul, aztán meg 2D módba vált, nem száll el a rendszered. CCC-ben csinálhatsz egy 780/1130-as profilt, és használhatod ezt, de én csodálkoznék, ha egy HIS kari nem bírná a 850/1200-at. Persze lehet. Én mindenesetre Sapphire profillal használom, aztán, ha kell (Oblivion) átváltok HIS-re (vagy tuningra).
3. ATI Winflash, ott a linkje a honlapomon, de még a használati útmutató is hozzá.
4. Ha gáz lenne, egy másik karit teszel az 1. VGA slotba, ezt meg a 2.-ba, és WinFlash-sel visszaírod az eredeti biost a 2. VGA-ra.
Uxtheme.dll 2 is van a Vistában. System32 könyvtárban és SysWOW64-ben is, értelemszerűen az x86 és az x64 verzió. 64 bites rendszeren a winsxs könyvtárban is van pár belőle (AMD és WOW).
Most jó, hogy ilyen okos vagyok?Vistás topic már újkorában is gázos volt, amikor a "szakértők" osztották az "eszet". De azért, amilyen hülye vagyok, az én Vistám gyorsabb.
Itt is megkaptam, hogy pedig Vista alatt a 3D06 CPU-score leesik, de nálam csak nem. Vagy kifogtam egy hibás Vistát.
Jaj, mindjárt elszállok magamtól, be is fejezem... -
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31222 üzenetére
Bill Gates-t...
Pagefile-t, hiberfület, aut. frissítést, vinyólekapcsolást kilőni, energiaprofilokat beállítani, valamint sok apró gyorsítás elérhető Vista managerrel (látom, nem kerestél rá). Számítógép-kezelésnél letilthatod a szükségtelen rutinokat.
Új ATI driver 19-e után szokott. Ha a DNA-ra gondolsz, azt nem tudom. -
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31117 üzenetére
oops, ez kimaradt: Írtam már Vista beállítást itt is, meg tegnap pl. 4850 topicban, mert ott is jobban tudták páran, milyen szar a Vista. Lényegében a fölösleges rendszerfolyamatokat kell kiiktatni, ill. Vista Managerrel beállítani a finomságokat.
Mondjuk megjegyezni kívánom, hogy talán nem az egyszeri user-nek kéne szórakozni egy OS beállításával, hanem annyi pénzért, amennyiért adják a bug-csomagot, talán a gyártó is tehetne valami. Viszont SP1-gyel ereszkedik alább az SM3 pontszám, viszont a játékélmény még így is folyamatosabb, mert kisebb a kilengés a min/max FPS között. GPU-CV XP-n 94-99%-on terheli a GPU-t, Vistán meg 99-100%. Nem mindegy. -
Kötelező
senior tag
válasz
Bali27 #31120 üzenetére
köszi de én konkrétan erre a verzióra gondoltam: SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E Dual Slot Fansink SP (Sold out)
Erről tudna valaki valami infót?? Órajelek stb... Neten nem találok róla semmit.
Mi az hogy Sold Out a honlapján?
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #31114 üzenetére
Én 48xx topic-os Vista vita miatt pont néztem tegnap: SP1-gyel az SM3 pontszám 150-nel alacsonyabb (DX9), mint XP-n, XG, ATI, és DNA driverrel is. SM2 és proci rendben van. Ők mondjuk azt mondták, hogy 150-200-at esik a proci pont, de én mondtam, hogy attól, hogy 20-an nem tudják beállítani a Vistát, még nekem van igazam.
És úgy is van.
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #30716 üzenetére
Már csak valami 3.5GHz-en ketyegő proci, és egy nagy felbontású monitor kell, hogy ki is használhassuk (a hűtés meg ref., ez elég gáz). Egyébként nagyon ON volt... Mindenesetre ezek szerint az olcsó 4870-ek is mennek majd ennyit.
lsc: Az tényleg nem rossz bolt.
whited: Viszi az. Igazán soxor volt már szó erről a topicban.
-
sereeff
aktív tag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bali27 #30687 üzenetére
szerintem ebből is látszik h kurvár@ nem éri meg, a 3 kártya se hoz 2x es teljesítményt.....
valahol nem is működik..... PH! sok azért jobban a mélyére nyúlnak a dolgoknak sztem.....
450-500 as tápnál kisebbel nem erőltetném az X2 őt...
Nekem Asus VGA m van és addig is 3800 series volt, mindegyik driverrel
meg az előzőek is asszem
Csibor
pixmaniaból 1 ik se ha csak nem akarsz garival kockáztatni, és Franciába postázgatni......
Sapphire hez jobb a támogatás...biosok meg minden de sztem mind1 ik re felmegy...
PowerColor meg egyedi hűtéses amivel lehet h jobban járnál azonos áron....
-
janos666
nagyúr
válasz
Bali27 #30678 üzenetére
Az ami miatt a driver elkészült, megpróbálták fokozni a képminőséget a gyáriéhoz közeli teljesítémény mellett.
Én már nem hiszek az ilyenekben. Volt időszak mikor rengeteg rejtett apró opciót be lehetett kapcsolni a driverben, meg volt rajta mit finomhangolni, de manapság már mindent kihajtanak a gyártók is a kártyákból a szoftvereikkel, nv driverekből asszem 1 éve nem is nagyon jött érdemleges tweakelt driver, az ATI-nál még ma is megérheti, de sokat nem kell várni tőle.
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #30621 üzenetére
Nekem jó a kép a TV-n, csak én nagy ravaszul tuner-kártyát használok PC-monitorral.
Nem próbáltad CCC egyszerű módból a képernyő varázslót? Megadod, hogy 2 különböző monitor (nem klón mód), a 2.-ra megadod a theater-módot, ill. rákattintasz a kis képre, hogy teljes képernyős legyen. Nálam ennyi volt, amikor teszteltem, de nem TV-vel.'Asus4850est, 44 ezerér.. Sztem picit drága, a tudásához képest.. '
-
Lacpac
őstag
válasz
Bali27 #30581 üzenetére
A közelebbibe kell, az az elsődleges.
Sima s-videó-RCA átalakítóval működnie kell, nálam is azzal megy, gondolom szinházmód be van pipálva.
Sajnos (vagy nem) a CCC-t nem ismerem, kb három napig bírtam elviselni.
A színrendszert nem lehet állítani a ccc-ben? (PAL, NTSC) Lehet ez miatt fekete-fehér.
Itt biztos tudnak segíteni. -
katt777
félisten
válasz
Bali27 #30188 üzenetére
No, akkor letöltöm én is, ha addig élek, úgyis HIS kari a Sapphire-öm.
Kár, hogy egybe csomagolták a különböző verziókat (x86 és x64), meg a nyelveket, de Orbittal egész szépen jön (77 és 62 kb/s egyszerre). Nekem amúgy azt mondták, hogy nem OK, és a 3750 sem volt az, amiben az a csúcs, hogy olyan VGA-juk nincs is.
zozoz1: Linkeltem az újat. GPU-Z is van új.
Thrawn: Tök jó, hogy ez a 3DMark probléma lépten-nyomon ismétlődik.
raskolnikoff: Szólj modkerbe, vegyék ki.
TomBoy1986: ATI szerint AI OFF műxik a CF. Nálam tök mindegy volt, mindennél ugyanúgy ment, mintha más AI-t állítottam volna be. És mindben szar volt (kivéve 3D06
).
Blaze71: ATI-nál sem feltétlenül kell a driver-pucolás, csak óvatosak vagyunk.
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #29850 üzenetére
Egy rakat teszt van erről 4850 topicban, de nézd csak meg Guru3D-n (játék tesztekkel). A 4850 véletlenül sincs egy szinten a 3870-nel, sokkal gyorsabb annál. A 3870-nél kisebb 3D pontszámok egyértelműen a tesztkonfiguráció processzorának harmatgyengeségére utalnak.
MarioAna: A kihajtatlanság miatt lehet, hogy kevesebb FPS-t kapsz majd. Láttam én olyan konfigokat, amelyekben egy 3850 gyengébb eredményt produkált, mint egy 1950Pro. De végül is olyan kártyát teszel a gépedbe, amilyen neked tetszik, csak az én véleményem szerint ez merőben értelmetlen. Játékokra ugyanúgy vonatkozik a kihajtatlanság, nincs olyan, hogy 3DMark-ban nem hajtja ki a VGA-t a rendszer, de játékban meg aztán menni fog, mint állat, mivel a játékokat is 1280-ban játszod.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bali27 #29275 üzenetére
igen.énis hallottam ilyesmit...
meghogy az nV ÁLLÍTÓLAG szépen pénzelte/pénzeli a játékfejlesztőket hogy az ő VGA jukra optimalizáljanak játékokat..
hm!
nemigazán akarom elhinni hogy egy méltán híres cég(ATI/AMD)nemtud felmutatni semmit...pláne ennyi év után...nemakarom elhinni.... -
katt777
félisten
válasz
Bali27 #28786 üzenetére
Drivert nem tudom, mert nincs a 3870-hez (3750-hez van), és amúgy sem töltögetném 5-6 óra hosszat. Viszont a bios jó, ráadásul VMod-dal sem veszik el az órajelek állításának lehetősége. Most már csak azt kéne kitalálnom, mivel tuningoljam 890MHz fölé a GPU-t, mert a HIS bios csak 900-ig engedi (ami gyakorlatilag 890). ATT nem kezeli a powerplay-t, RivaTuner szintén. Vagy hagyon 890-en (az sem rossz), vagy ha tuningolom, csak arra kapcsolom be RT-t. Mindenesetre egyelőre csak 1.325-re vittem föl 1.3V-ról a 3D feszt.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bali27 #28147 üzenetére
50% feletti lesz de ugyanúgy Dx 10.1 és SM 4.1 es lesz... először még 55nm en készül majd az tuti!
Gyakrabban raknak rá Display portot majd, ill továbfejlesztett támogatások, pl HD videó gyorsításnál, meg 1 új szériába általába mindent újjítanak (atinál)
Tehát szinte minden fejletteb lesz!
De pontosat majd megjelenéskor addig csak pletykák!
De a Shader 1 ségek teljesítménye is nagyobb lesz, és 2x annyi textúrázó egység lesz benne 16 helyett 32!!
Nagyon jó lesz az tuti
4870 512 / 1024 Gddr 5 ös rammal lesz 850 Es mag órajellel 1050 es shaderrel
3,8 Ghz s rammal, tehát azért a GPU ban is lesz bőven változás + erő tartalék
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #27728 üzenetére
Nagy felbontásban csak DX9-en vész el az nV előnye, és csak magas összetettséggel, DX10-ben éppen, hogy nő. De már írtam soxor.
A csodadriver sem tüntette el a hátrányt, miközben gyorsabb nV karik olcsóbban kaphatóak a 3870-nél.
Azért megint félrevezető a PH cikke, hogy a dupla GPU-kat vették 100%-nak, így azt nem látjuk, hogy adott játékban/VGA-val a CF/SLI 70-80%-ot gyorsul 1 GPU-hoz képest, vagy csak 10--20-at, esetleg semmit (és amiben aztán végképp nem mondható kiegyensúlyozottnak az ATI sem, de ezt nyilván zavaró lett volna elismerni a nagy ATI-örömködésben.
Na, ezért jobb, ha az ember maga tesztel, már ha van mivel.
Ha elfogult lennék, biztosan boldogabb lennék... -
katt777
félisten
válasz
Bali27 #27586 üzenetére
Itt hányan rám ugrottak, amikor szidtam az ATI-t a gány driverek (és a lassúság) miatt a 8800GT-vel szemben, ott viszont sosem szólt be senki azért, mert össze mertem hasonlítottani a 2 karit. Lehet, azért visszanézek még oda.
Azért lássuk be, 2008. május 21-ig rohadtul igazuk volt, azóta meg csak kicsikét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest