- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
-
FeRRaR1
őstag
válasz
janos666 #30650 üzenetére
Annyi h a ccc ben meg tudod adni TE hogy minden játék hogy fusson, de lehet alkalmazás függő, ált disableden kell ill CF (x) hez is disabled kell, de pl single VGA val és CoD 4 nél jobb az Enabled....
Ill ha valamelyik játékba nem megy az élsimítás, mert össze akar az árnyékolással v valamivel, akkor lehet a ccc ben qfaa, v Edge detectessel, el lehet érni 24x esnek megfelelőt, pontosan nem ismerem a technikát, de 1 frameből 2x vesz mintát, így gyorsabb és pontosabb, meg sok érdekes dolog van ott csak jó lenne mindet pontosan ismerni
Szal hagyd disableden ill Application settings en, kivéve ha valami játékkal gondod lenne...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
janos666 #25388 üzenetére
nekem két monitorom van (2x1280x1024, tehát 2560x1024ben nyúzom), szóval csak a supreme commanderről tudok nyilatkozni, az támogatja ezt. 2xFsaa 16AF mellett tökéletesen fut.
viszont a tomshardwaren volt egy szép cikk: [link] innen indulnak a játékok, 9800gtx teszt, 1650 és 1920as felbontásokkal... és láss csodát, a 3870es bírja. szóval engem sikeresen meggyőzött, hogy annál nekem nem kell erősebb (mondjuk az Nvidia nekem kiesett a filmnézési szokásaim miatt).
-
katt777
félisten
válasz
janos666 #25388 üzenetére
Mennie kell mindennek, mert alacsonyabban sem a felbontás, hanem a szűrők fogják meg a megjelenítést. Igazi DX10-ben ne is reménykedj, semmilyen mai játékkal, full grafikával, ekkora felbontással, éppen nemrég teszteltem Vantage-dzsel. Szűrőkkel már 1680-ban is 0-7 FPS volt.
-
szitaati
aktív tag
válasz
janos666 #19422 üzenetére
Hát, nemtom. Én most váltottam 7évnyi Ati után 88GT-re. Tulajdonképp kurvajó kártya, csak valahogy a driverekkel nem vagyok kibékülve, pl. egy-két progi úgy nyílik meg, hogy a fele a monitoron, a fele a TV-n... aztán az Ati-knak eleve szebb volt a TV-n a képük (nem vészes, csak ne lennék maximalista
)
Én azt mondanám a helyedben,hogy várjál egy picit még: egyelőre az a GTS sem olyan gyenge kártya, annyira a 3870sem erős, hogy megérje a váltást, ráadásul jönnek ugye az új karik. Ati-nak is lesz egy teljesen új generációja (nem ilyen X2-re gondolok) május körül, szóval addig sztem csak ráfizetnél a cserére. -
katt777
félisten
válasz
janos666 #18622 üzenetére
Kérdezt az nV tulajokat, miért akarnak visszaváltani 3870-re (lásd a topicban). A sebesség csak 1 dolog. X2 veszettül nem drága ahhoz, hogy alig 3k-val drágább most egy 3870CF-nél, esetleg Elrondtól megérdeklődheted: 44k-ért kapsz HIS-t, 45k-ért Sapphire-t (inkább ilyet vegyél).
Ha mindig a következő generációra vársz, nem lesz gyors karid, másrészt az új generáció sem lesz olcsó, ha most az X2 drága neked (pedig a teljesítményéhez mérten nem az most éppen 93k-ért).
De bocs, hogy kicsit másról írtam, csak ez "ATi Radeon HD 3690 / 3850 / 3870 / 3870 X2" topic.
Azt se feledd, hogy az áreséssel a mostani karid ára is esni fog... -
Sutty66
tag
válasz
janos666 #18625 üzenetére
Az új ATI kareszokról itt érdeklödj. Van érdekes infó egy pár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest