- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Vista egyenlőre kuka, minden kiadott verziót + bétákat is használtam(om) de még dolgozni nem lehet rajta + extra cuccokkal még nem barátkozik.(Vista-t pedig több szála irták ,lehet azért köpte le a 3ghz-s proccot)
Alaplap: elöször nehezen indult, utánna tuning nem ment ,ezután hálókari meghalt ,aztán se kép se hang. Ez kb 1 hónap lefolyású dolog volt...
Tehát dupla mag csak nyers erőben több a vga számára..
Felhívás:
Keresek olyan embert akinek ilyen karija van és szintén kíváncsi a softares crossfire előnyeire....
Eljönne hozzám a karijával és pár sör mellett (sok fér a hűtőmbe) megvizsgálnák gyakorlatban a karik teljesítményét....
-
ricsi99
addikt
Ja, megpusztult ez is, tuningot kivéve nagyon vigyáztam rá ,szünetmentes, minőségi alkatrészek stb... úgyhogy anti Dfi-s leszek, az utódja Asus a8r32-mvp deluxe, 2 satával kevesebb de eddig ugyan azokal a paraméterekkel megy mint a dfi
sőőt a hálóchipp a pci-expressre van terhelve, holnap esek neki az igazi tuningnak..
(adhatsz x2-őt ,a mostani helyett... az is tőled van)
Videokariba meg xt biost tettem és kész ,alapórajel gyorsabb ,tuningolva meg lassabb ,látszik az xt-nek gyengébbek a ram időzítései. Fesz emeléssel egyre gyorsul a kari ,ez a max amit rá mertem tenni... viz meg hűti
Biosban csak a gpu fesz ét tudom állítani a ram-ét nem...
Tesztelt már valaki 1800-cf -et?
Videokártya meghalytó progija ki tudja használni a 2 magot vagy csak a nyers erő több a gépben? Xp tudtommal 1 magos op-rendszer ,a win2003 meg nem igazán game barát....
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
Hát alaplap elhalálozása miatt egyenlőre crossfire állmok is leszáltak... ,viszont találtam xt biost a neten ,a mostani (xl) biost modosítottam az alapján igy 600/700 as órajeleken ketyeg. Ram feszültségét bios szinten nem lehet modosítani? nekem alapból 2v . Ati tray tols al húzom most 1,5v /2,25v igy 700/650-en elmegyeget
, létezik hogy ehez már kevés egy 2800mhz vagy 2970mhz-re húzott prockó?
-
ricsi99
addikt
X1800 as karit rakott már valaki össze crossfire-ba? ,mennyiben lassabb a softwares megoldás?
-
ricsi99
addikt
ArmanD. Ilyen a kari és a hűtése : [link]
Shkiz0 Nekem sajna nem vált ve se az ati tools se at x1800 overlocker, mind2 progi rögtön lefagyasztja a gépet ha elindítom. Eddig bios szinten próbálkoztam a tuningal de most találtam egy ati tray tools nevű progit amivel tudom huzni a vga-t, viszont érdekes ha visszakapcsolom alap fesz ,ill órajelre, rögtön kifagy. -
ricsi99
addikt
Azzal most jót szoptam. Letöltöttem egy Powercolor xt bios-t. rendesen meg is irta és következő restart óta nem bírok felrakni egy drivert se, azt irja ki hogy nincs ati kártya a gépbe. Ugyen ez a winflash, atiflash ,flashrom, progi is ,nem bírok beleirni semmilyen biost. Mindig azt irja ki hogy nincs ati kártya a gépben.
Létezik valami olyan progi amivel felül tudom irni a biost?
HELP ME! -
ricsi99
addikt
Üdv
Nincs valakinek Sapphire x1800gto2 512Mb karija? Épp probálkoztam különbözö biosokkal és sikeresen letöröltem az eredetit.... Valaki nem tudná nekem elküldeni e-mail ben?
Thx
Ricsi -
-
ricsi99
addikt
Most lekaptam a hűtőt hogy rá nézzek a ramokra
K4J55323QG-BC12
ez a tipusszáma
Ez szerinte ez a leggyorsabb és 800mz-re van hitelesítve
http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/GraphicsMemory/GDDR3SDRAM/256Mbit/K4J55323QG/K4J55323QG.htm
Szal csak nézek ,sima hűtéssel most 710/500 on megy -
ricsi99
addikt
Üdv
Én is beléptem a táborba......
1 kérdésem lenne His 1800Gto Iceq 3 kártyát vettem.
16 pipe megy core tuning (700) megy ,viszont a ram on 1 mhz-nél többet se tudok húzni... ha megpróbálom lefagy az egész vagy kék halál... van erre megoldás? Vagy létezik az hogy 2ns ramok lennének rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Videós, mozgóképes topik
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest