- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aginor
veterán
Teljesítményük kb ugyanaz, csak szürőkkel eszi meg reggelire a 7600-ot..
A tunning, 7600-ban 10-12% van benne, ami ott kb 6-8%-os teljesítményjavulást eredményez. Az 1800gto-ban nálam alapfeszen kb 20%(500/500 ->570/620), ami biztos hogy több mint 15% plussz teljesítményt jelent.(nálam 10% tunning 9% teljesítménytöbletet jelentett). -
aginor
veterán
A mag 1.1v-on jár, az xt-ké meg 1.3 vagy 1.4-en, tehát nincs nagy kocházat szerintem, kiegészítő tápcsatival én csak azért szívtam mert nem volt a dobozban-de nem baj gondoltam, majd veszek egyet számtekboltban, csakhogy sehol nem lehet külön kapni, muxi-muxi sietett a segítségeme, nélküle nagy gáz lett volna.
-
HERR Z
veterán
het.hu-n van teszt, ott összevetik a 7600gt-vel is...amúgy gyorsabb nála, tuningolni meg ugyebár mind2-t lehet csak ittmég megvan a +4 pipeline bekapcsolhatóságának lehetősége is...
márkába azt vedd amelyik a legolcsóbb, nagy különbség annyira nincs, elvileg his moddolható de annál meg egy c3d x1800xl olcsóbb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Óvodások homokozója
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Nintendo 3DS és DS topic
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest