- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Kiderítettem mitől indul újra és fagy a gép. A végleges rivatunerrel monitoroztam a vga-m és ez a progi okozta mindig a jelenséget, már 1 hete, hogy letöröltem és azóta semmi gond nincs a géppel és főleg nem a vga-val. Nehéz szülés volt, már kezdtem beleőrülni
A kártya nagyon jó, én nagyon meg vagyok vele elégedve. Elég nagy erő van benne szóval kellemeset csalódtam. (köszi Herzz mégegyszer)
-
ArmanD.
őstag
Szevasztok
Nekem a 7.3 van fent, de cod2-be vagy nem enged be a kövi hibaüzivel vagy kilép belőle. Ez a driverhez kapcsolódik vagy directxhez?
Finished recovering lost device.
Direct3DDevice9:resent failed: Driver internal error
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
Egyenlőre úgy néz ki, hogy ez a VPU recovery szúrt ki velem. Most 600/600-on gond nélkül megy eddig. Az Ati Tray tools-ot pedig mindenkinek nagyon ajánlom, mert különböző profilokat tudsz beállítani 2D/3D-re sőt még a feszeket is változtatja, ha a profilhoz rendeled így, 2d-ben nyugodtan mehet alapon, 3d-ben pedig húzott fesszel és clock-kal
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
Azt kérdezném, hogy az Ati Tray Tools overclocking menu-jében mi a különbség a low level és a driver level overclocking method között?
-
ArmanD.
őstag
Az miért van, hogy húzom a karit pl 560/600-ra és game megy hibátlanul kb 20-30 percet majd egyszercsak újraindul a gép
-
ArmanD.
őstag
600/600-on 1,25v/2.05v-tal 73/80 fokos a gpu+feszstab. Ez még elmegy?
-
ArmanD.
őstag
Úgy néz ki megtaláltam a nekem megfelelő progit méghozzá az atitraytool-s személyében. Feszültséget is lehet állítani és persze húzni is és mindezt profilba elmenteni, amit ugye betölt win induláskor, szóval ezt a progit ajánlom mindenkinek. Igazából most próbálom és tesztelgetem 600/600-zal.
Ezeket a samsung 2.0ns-os ramokat mégis meddig lehetne húzni?
Wint újra kellett tennem, mert minden hibázott meg mindennel gond volt. De most rendben van minden sőt még jobban is megy
Még egy kérdés, hogy i/o feszt is húzni kell a memó feszével szinkronban?
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
Sziasztok
1800gto-hoz windows xp alá melyik drivert javasoljátok? Többnyire cod2-zőm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- N€T0X|N: SSD cserék
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Parfüm topik
- HBO Max
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest