- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyi WRX
csendes tag
Az a baj hogy a srác akitől vettem mondta hogy nincs kipróbálva mert ez egy bontott valami és ő ilyenekkel foglalkozik viszont mivel 20 font volt ami kb 7-8 ezer forint csak a benzinkölcségem lenne annyi manchesterbe ugyhogy nem nagyon éri meg foglakloznom vele
bevállaltam és ráb...tam
mindegy legközelebb csak ugy veszem meg ha látom működni
érdekelne a gto csakhát annyiért ugysem adnád oda amennyiért itt kapok plusz lehet csak jövöre megyek haza az meg késő
azért kössz mindent -
Speed®
titán
Őőő, hát most lehet meg leszek kövezve, de ha CSS a cél nagy többségben, akkor add el a GTOt és szerezz egy 79GSt az egekig húzhatók közül..nVnek jobban fekszik a CSS valamiért. De az XLel is maradéktalanul elégedett leszel, mitöbb,a GTO is tök jól elviszi ha meg van tépve..momentán nem próbáltam még, 1.5 óta nem CSzek..
Megvagy MSNen, de nem vagy letiltva, egyszerű MSNcsömöröm van
Akárhányszor fellépek, letámadnak 120an, kissé terhes már ez nekem..
A nagy ventit sikerült már beépíteni/megy még, nem csapágyas? ->privi -
Speed®
titán
Kizárólag szemrevételezéssel lehetsz biztos benne kód alapján. Tippelgetéssel úgy jársz mint én a GTOval. Mikor túllépte az 1200at a memó tuningban, azt hittem 1.67es. Mikor 1500hoz értem, kezdtem azt hinni, hogy 1.2es. Mikor megnéztem mivan a borda alatt, rájöttem, hogy 2.0ás az állatja
Szóval ne legyen lusta az illető ha el akarja pattintani. Újrapasztázás amúgysem árthat neki, győzd meg ezzelAmúgy ha pusztán a tlejesítményt nézzük, alapon hozza az XL azt, amit a GTO 650es tuninggal, szóval mindenképpen fejlődés lesz.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
XL 16/8pipe 500/1000Mhz és 256MB/256bit. Ha szerencséd van, akkor egy 256os XTvel egyenértékű. Ha 1.67ns memó van rajta, esélyesebb az XT szint. Persze 1.2nsel a tuti, de az nem valószínű... Mennyit érdemes rádobni? Lévén alapon 33%kal gyorsabb, mint a GTO (12 vs 16 PS), azt mondanám, hogy 6-7k.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Ha kicsit visszaolvasol, láthatod, nálam is van egy 1800GTO, megy is szépen.
Most az AccS1el 750/1500 megvan, de nem hoz sokat sebességben 700/1400hoz képest, nem is forszíroztam tovább, eszement feszeket (<-remek) meg nem akartam már ráengedni. Egyenértékű a Proval ha nem számít a +24 árnyaló.
Gaboman
Bioshock és Airborne alatt szépen szalad a Pro a GTOhoz képest, XT nincs a környezetemben jelenleg, hogy összehasonlíthassam.
OFF: a régi nickedet nehogymár ne lehessen megoldaniPantherD/ Parci?
joshua7
Ha találsz valakit aki Zalmis/X2es 1950Pro 512MBot ad 35 alatt, szólj.
Mert annyiért vagy hülye, vagy ég a zsebe. Az XT512 meg nem 45kt ér..
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
ha cserélsz akkor csak x1950pro-ra cserélj mert:
-a most megvehető x1900gt-k is ugyanazt a nyákot használják ergo feszt csak moddal emelsz rajta
-az x1950prok magját és ramját IS tovább lehet húzni
-értelmesebb hűtőkkel is árulják
-és alig drágább
ha meg tudod oldani maxx 5-8 ruppóbol, akkor szerintem megéri fejleszteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest