- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Itt egyelőre te állsz Fatality-re, mert tényekkel jöttem elő, hogy a Hynik gyárt T2L memóriát. És még én kreálok urban legendet ... ugye "miszter sosem került gyártásba a T2L".
Mind a négy kártya, amit linkeltél TPU review.
Gondolom kizárt, hogy a partnerektől kapták.
Átnézted az összes piacra kerülő terméket? Hú várj ez már haladás. Tehát elismered, hogy létezik a T2L? Eddig azt mondtad, hogy nem is gyártják.
Vagy csak félreértem és a Hynix dokumentumának a dacára is azt állítod, hogy nem gyártják? Titkon én is úgy gondolom, hogy csak fals adat, hogy rendelhető. De ezt ne árult el senkinek.
Persze én ködösítek ... és a T2L sem került gyártásba.
(#5716) petike2014: Semmilyen program nincs erre. Ezt csak a gyártó tudja ellenőrizni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Rocket te másoltad bele a hozzászólásodba amit írtam. Olvasd már el, hogy hol került elő benne a feszültség.
Enyhe üldözési mániát vélek felfedezni.
Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy a Hynix kategorizál hét különböző memóriát, de amikor rendelnél, akkor azt mondja, hogy az nincs, vidd ezt.
Azért ennyire nem amatőrök ezek a gigacégek. Az AMD-nek pedig nem kell elérhető mennyiség. Nem tudom, hogy feltűnt-e már, de az AMD nem gyártó, hanem GPU tervező.
Mi az AMD teszttermékével teszteltünk. Ennek köze nincs a referenciatermékhez. Szintén ott a linkelt kép, ahol le van írva, hogy Channel Only. A teljes doksit nem adhatom oda, mert ennek még nekem sem kellene, hogy meglegyen. Még a végén eljutnak a céges szivárogtatókhoz.
Lebukni szeretne a legkevésbé. Elhiheted.
Egyébként a kvalifikációs adatok vannak benne.
Nagyon zsír, hogy a review-eken szép T2C memóriák vannak, de mi van a kereskedelmi termékekkel??? [link] - ajánlom figyelmedbe ezt az írást. Nem VGA, de jól mutatja, hogy a kereskedelembe nem az a termék kerül, amit az újságírók és a tesztelők megkapnak!
Egyébként nem a T2C memóriával van gond, szerintem a T2L a ludas, mert abból van két verzió ugyanarra a sorozatszámra eltérő paraméterekkel.Ezt megnézheted a belinkelt Hynix listából. A T2C memória ott van a HD 6870-en, nuku probléma.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igen a Q jelöli a feszültséget. De én mit írtam? ...míg az utolsó a hőmérséklet és a fogyasztási adatokat jellemzi... A C-s lapkák feszültsége 1,5 és 1,6 V lehet. Ez a fogyasztás miatt van így.
Pontosan a T0 és a T1 olyan modul. Minek is raknál a HD 6850-re egy 5 GHz-re hitelesített memóriát, amikor 4 GHz az alapórajel. Csak a pénzt szórod. A lapkákat a Hynix adatai szerint minimum 8000-es tételben kell rendelni. Még a legkisebb különbség is komoly eltérés a végösszegen.
A HD 6850-ből nincs referenciakártya. Ez egy AIB termék, vagyis az AMD a gyártóknak meghagyta a NYÁK egyéni kiépítését. (a megkötések csak a fő- és a kiemelt partnerekre vonatkoznak)
Második oszlop második sor. Board: channel only.Az MBA jelenti azt, hogy van referenciamodell, de az csak a HD 6870-nél van megemlítve.
A terméket ami mi kaptunk az AMD építette, de sajtópéldánynak készült, vagyis nem meglepő, hogy raktak rá egy T2C-s ramot. A kvalifikálás már a T0C és T1C memóriákra zajlott. Ez nem meglepő. Ki az a hülye, aki 5 GHz-es memóriát illeszt a 4 GHZ-es követelményhez.És a tesztelt termékeket nem a gyártók adják az újságoknak? Válogatnak, hogy minél jobb tuningeredményeket érjenek el. Aztán kereskedelmi forgalomba már más kerül. A Giga kártyákkal sem volt baj a tesztekben. Vajon miért?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Akkor nézzük a Hynix GDDR5 felhozatalát.
Az 1 gigabites lapka a H5GQ1H24AFR jelzést viseli. Ez X32-es konfigurációban kapható T0C/T1C/T2C/T2L/T3C/R0C besorolással. A három szám közül az első kettő a sebességre utal, míg az utolsó a hőmérséklet és a fogyasztási adatokat jellemzi. A C jelenti az általános hőtűrést és a normal 1,5 esetleg 1,6 V-os fogyasztást, az L szintén általános hőtűrés, de a fogyasztás alacsony (1,35 V).
A besorolásban a T a középszintre tervezett megoldás az órajelek és az időzítések szempontjából. Az R a gyors verzió, míg létezik az N is, ami az alacsony órajelet jelenti. A betű mögötti szám a családon belüli teljesítményszintet jelzi.
A fenti hat megoldás közül mindegyik 170 tűs BGA tokozású, vagyis jó a Radeonokra.
Ami a Hynix esetében probléma, hogy a T2L verzióból kétfajtát specifikál egy 5 Gbps-ost és egy 3,2 Gbps-ost. Az egyiket a mobil, míg a másikat a desktop kártyákra. A feszültségük is eltérő, valószínűleg itt csúszott be a hiba. Nem kvalifikálták az eladott terméket mindkét órajelre, ami végül a gondot okozhatta, amennyiben valaki 3,2-es T2L verziót akar használni magasabb órajelen.
Itt a Hynix teljes Q4-es rendelési listája. Mind a hét revízió benne van és rendelhető az általad említett egyetlen létező memóriából.
Az AMD egyébként az AMD a T0C és a T1C memóriákkal kvalifikálta a terméket. Ezek egyébként időzítésben is megegyeznek. A HD 6870-es termékeken T2C memória van.
Ennyit az urban legendről és a marhaságokról. -
///Krisz\\\
senior tag
ebbe lehet valami igazság: Nem enged akkora fesz emelést mint az előző. De még akkor is inkább ezt venném, mert gondolom nem mernek úgy kiadni egy új kártyát, hogy ez is BS-ezzen.
Hagynánk már, de egyelőre nincs jobb/más magyarázat a BS hiba (no signal crash) okára.
(#5701) polonic:kösz, javítottam.
-
alibaba78
őstag
"Vegulis nagy gond nincs mert a feszultseg ugyanugy 0.95volt idleben"
Igaz, csak eleg zavaro. Ennek kovetkezteben a venti is 13%-on porog alapon 10 helyett. Es amit Moci is irt, felugrik a gpu hasznalat masodpercekre. Mintha az energiagazdalkodasban szurtak volna el valamit. Ha ilyen problemak vannak idle-ben, mi lehet load-ban?
Es hogy a kenkoves menkube nem vettek ezt eszre 3 drivernel sem? Legyen csak botrany! Az ideig-oraig helyrerakja a dogokat.
mod.: En, marha, megrendeltem a masodik 6870-et is, de driver, az nincs.
(#5010) wittman: Helyes! Remelem az asztalra csapsz!?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
És ebből rögtön következik, hogy a kereskedelmi forgalomba került termékeken ez a memórialapka lesz? Még számos lehetősége van a gyártóknak.
Az AMD maximum azt tudja csinálni, hogy saját szervizükön belül kicserélik. Ugyanúgy el kell küldeni nekik a kártyát. És ez semmivel sem jobb, mint a bolttal intézni a dolgot, mert két hónapig garantáltan kártya nélkül leszel. Az illetékes szerviz hamarabb kicseréli.
#4971: Mert a gyártók állandóan változtatják a kártyákon a memóriákat. Amelyiket megkapják olcsóbban elv érvényesül, főleg akkor, ha nem kell az OEM teszteken átmenni. Amit látsz a tesztelt termékeken, az a kereskedelmi verziókra már nem biztos, hogy igaz.
-
rocket
nagyúr
Lejart a szerkesztesi ido, egyebkent ha igaz amit az egyik felhasznalo allitolag kimert, hogy ezek a modulok 1.6volton mennek, akkor talan azzal lesz a gond.
Viszont teljesen erthetetlen miert mennek 1000mhz-en 1.6volton a gyarilag 1.5volt 1250mhz-re hitelesitett modulok. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Összehasonlítottad az összes termék memóriájának sorozatszámát, hogy ezt ilyen biztosan állítod?
Mivel kötelezzék? Az nem jó, hogy ha nem cserélsz, akkor legközelebb nem kapsz GPU-t. Ezzel az AMD magával szúr ki, mert kevesebb a megrendelő, kevesebb az eladott termék. Amivel lehetne őket büntetni, az a legalacsonyabb partneri fokozat, de a Gigabyte így is ott van. Egyéb ötletek?
Megírom neki, akkor.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Legalább tízféle memória van a specifikált komponensek listájában. Ezenkívül még több terméket kínálnak a gyártók. A Hynix egymaga legalább 10 szériát kínál az 1 GHz-es GDDR5-ös lapkákból. Ezek különböznek a feszültségben, a tokozásban és az alkalmazható I/O konfigurációban. Az, hogy Hynix van a lapkára írva semmit sem jelent.
A Hynix tuti nem adott el rossz szériát. A Sapphire-t kérdeztem erről, de nem tudnak ilyenről. A Hynix kínálatában lévő 1 GHz-es lapkák közül a legfrissebb nyár óta érhető el. Azt már fél éve alkalmazzák az OEM kártyákban. Ha hibás lenne, akkor már előjött volna, a gond. És nem csak a Gigabyte-nál, akik nem is OEM beszállítók.
A fő probléma abból ered, hogy a VGA-piac egy haldokló üzletág, és ha a Giga most elkezd egy visszahívást, akkor az csúnyán megtorpedózza az amúgy sem rózsás üzleti eredményeket. Egyébként nyilvánvaló, hogy ezt fel kellene vállalni, és úriember módjára segíteni a felhasználóknak.
Mit csináljon az AMD? Fejtsd ki, hogy ők mit tudnak tenni? Ők is ki tudnák cserélni, mert nekik is van főleg OEM szervizük, de oda is el kell küldened a kártyát. Ha a bolt a hibát látva sem cserélte ki, akkor nem fogja később sem kicserélni.
Akkor sajnos egyenesen Gigabyte-hoz kell fordulni.
Az AMD-nél már nem dolgozik magyar alkalmazott. A legközelebbi hozzánk Szerb. Ha akarjátok írok neki, de ő PR. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Akkor sem megoldás, hogy ülsz és várod a Gigabyte csoda-BIOS-át. El kell mondani a boltnak, hogy mi a problémád. Akár a gépeden bemutatni. Mivel ott vetted a terméket, így a boltnak kötelessége ezt meghallgatni, a hiba reprodukálását végignézni. Előre nem kérhet anyagi ellenszolgáltatást sem. Miután megnézték a hibát, azután ki tudják próbálni egy másik gépben, ahol a kártya ugyanannál a tesztnél jó eséllyel kifagy. Ezután a boltnál a laszti. Ők ugyanezt végigcsinálják a nagykernél, és így tovább, majd a rossz kártya visszajut a Gigabyte-hoz. Természetesen mindenki megkapja a garikártyát. Akinek ebből anyagi vesztesége van, az a Gigabyte. Mivel a termék még csak pár hónapja van a piacon, az sem lehetséges, hogy valamelyik ügyfélnek a sorban már lejárt a garanciája.
-
Kloss
őstag
Szerintem az, hogy nem a "halkabb" bios van benne, még nem jelenti azt, hogy ugyan arról a sorozatról van szó.
Én úgy tudom, az utóbb kijött sorozatok verziószám a rev 2.1 lett. Kíváncsi vagyok, aki hibásat kapott, milyen verzió számmal rendelkezik?
Én tavaly év végén vettem, akitől vettem, felhívta a figyelmem, hogy ez újabb verzió, már lehet a bios is újabb. A bios maradt a régi, de szerencsére nekem nincs fekete képernyő. Eddig. Kopp-kopp -
wittman
aktív tag
Már ezt megírtam nekik, de azt kérték tőlem, hogy segítsek kideríteni a hiba okát és kértek legyek türelemmel. Mivel elég sok paramétert megkaptak tőlem, meg pontos hibaleírást így most azt nyomozzák, hogy a Flaming Cliffs 2 miért dögleszti be a kártyát.
Meg a Furmark, meg a FarCry2. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A Gigabyte az AMD-nek eleve nem kiemelt partnere, vagyis olyan alkatrészt választ a termékre, amilyet akar. Ezzel az AMD nem tud mit kezdeni. Nekik kell megoldani. Az AMD-nek a fő és kiemelt partnerekre van hatásköre, ők csak a Certified Components listából állíthatják össze a kártyákat.
Az aktuális partnerek státusz szerint:Főpartnerek (zárójelben kiegészítettem, hogy a név kiket takar):
PC Partner (Sapphire)
TUL Corp. (PowerColor és VTX3D)
PINE Tech. (XFX)
Hightech Corp. (HIS)
Diamond MultimediaKiemelt partnerek (őket is szabályok kötik, de nincs rendelési kötelezettségük, mondjuk drágábban is kapják meg az árút, de ez legyen az ő bajuk):
Asus
MSI
Club 3D
VisiontekIdáig terjed az AMD hatásköre. Más, egy referenciamodellel nem rendelkező termékek esetében úgy barmol, ahogy akar.
-
wittman
aktív tag
A cég neve: Hardverker
Azt hozzá kell tennem, hogy a szervizes akadékoskodik, a céggel semmi bajom, sőt jó üzleti kapcsolatot ápolok velük már 2 éve.
A helyzet az, hogy most már 2db gigabyte HD6850-et viszek vissza nekik, mert mindkettő rossz. Az biztos addig nem jövök el, amíg nem garanciázzák le!
-
polonic
félisten
Igen, ő írta. De csak jártasabb az ilyen dolgokban, ha már kapcsolatban van a gyártókkal.
Egyébként a gariban egyetértek én is, vissza kell vinni vagy már rögtön az elején vissza kellett volna vinni. Nem valószínű, hogy biosokkal megoldják ezt a gondot.(#4288) trekkes
Nem értem a te jelenségedet. Előtte rendesnek kipucoltad a rendszert, mondjuk driver sweeperrel?
Ez meg azért van, amit a képen mutatsz, mert az avivo nincs feltelepítve. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Hogyisne. Kezelik BIOS-szal, aztán megúszható a gari. Úgyis csak egy kis szelete ez a sorozatnak. A cégek mentalitása kb. ez.
Helyes. Vigyék vissza a kártyát, hogy kapjanak egy jót. Nehogy már a Giga meg a többi spórolós bagázs olcsón jöjjön ki ebből.
Ezzel az új BIOS-szal még a végén ők lesznek a hősök, hogy korrigálták a hibát, a felhasználó pedig pezsgőt bont. Lásd fentebb.
-
wittman
aktív tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez nem így működik. A szervizesnek kötelessége megnézni ott a problémád, ahol előjön. Nem utasíthatod vissza a segítséget, ha eladtad a terméket. Ellenkező esetben a fogyasztóvédelemhez fordulhat az ügyfél.
Amikor szervízben dolgoztam ott is voltak x-aktás esetek. Olyankor bekértük a teljes gépet, sőt valamikor megkértük, hogy hozza elő a hibát. Mindig kiderítettük mi a baj. -
pete_21
addikt
Nem a pánikot szerettem volna kelteni. Én sem játszom jelenleg olyannak, ami problémás lenne, így meg vagyok elégedve a kártyával, 1 dolgot leszámítva (lásd a hsz végén az utalást
). De én sem aggódom igazából. Ha nem tudják szoftveresen javítani, úgy is visszahívják a kártyákat. Vagy majd csak lesz valahogy. Nem hinném, hogy közlik, hogy akkor az az x számú ember így járt, és bocsi, de megszívta.
A kérdésem hozzád: Neked ezelőtt is ATI kártyád volt? Nem tudsz valami megoldást arra, hogy nálam főleg a Win7 leállításakor miért lassul be? CCC.exe-re, és MOM.exe-re hivatkozik. Itt leírtam részletesen, mivel van gond. Van, aki ugyanígy csinálta a kártyacserét, és megy, van akinél nem megy. Légyszi vess majd rá egy pillantást, és ha tudsz valami okosat, akkor oszd meg velem.
Köszönöm! -
pete_21
addikt
Főleg, hogy más gyártók karijával is produkálja a hibát. Én pl. simán el tudom képzelni, hogy azért a Gigabyte-osoktól érkezik sok panasz, mert a többség ilyen kártyát vett.
Én még biztosan nem viszem vissza gariztatni, csak meg tudják valahogy oldani a gondot. Ha már kiderül, hogy tényleg hardveres hiba van, gondolom úgy is visszahívják a kártyákat. De erre még van ~3 évünk, addig biztosan történik valami. -
takix
csendes tag
Hello Rocket
Nálam az eredmény 6870 Sapphire kártyával 19/36/54. A proci 4000Mhz-re húzva, a RAM 2GB 800Mhz. Neked több jött ki átlagra meg maxra, pedig ha jól emlékszem neked 6850 van. Kevés lenne a proci? (Core 2 Duo E8500, WIN 7 Ultimate 32 bit) Vagy a RAM kevés?Vagy jó ez az eredmény? Kártya alapon van. (alaplap Gigabyte EP35-DS4)
Üdv. takix
-
scaleo
csendes tag
Elnézést csak a nagyon messzi kontinensről hívtak és még csörögnek újra.
Nem is figyeltem de majd megszorongatom őket.
Néztem körbe és ez is jó lehet!?Megint csörgetnek.
Köszönöm az eddigi segítséget holnap még visszatérek, hogy segítsetek egy kártyát találni. -
Vasinger!
nagyúr
Szerintem ez globális probléma. El is mondom miért.
Eddig nekem sem jött elő, pedig nem egy napja van meg a kártya. Tudod miért?
Mert eddig csak x különféle játékkal játszottam, ma feltettem a x+1.-et is. A X játékkal nem jött/jön elő, de a +1-kel meg igen. Lehet, hogy a többi ember nem játszik olyan játékkal ami előhozza a problémát.
De ettől függetlenül én is írok a gigának már csak azért is...lsc: Látom nem olvasol figyelmesen. Olvass vissza hogy kezdtem:
Várható valami megoldás erre?
Nem azt mondtam oldja meg az AMD vagy miért nincs megoldva, teccik érteni?kop8: +1
-
scaleo
csendes tag
Most beéget az agyamba ez az összeg de meggyőzhető vagyok.
Váltani hát az nem az én profilom és mivel jeleztem nem a játék hanem a munka a dolga így tovább lesz képes szolgálni így a gari az ha nem is utolsó de nem létkérdés.
Úgysem a gari időn belül halnak meg a cuccok hanem néhány napppal a gari lejárata után. -
Vasinger!
nagyúr
rocket:
Ezt most te sem gondoltad komolyan, mert akkor sírok a röhögéstől. AMD nagyon is tud a hibáról, hiszen ez nem egyedi és mind az kiderült régebben, hogy nem csak egy márkánál fordult elő. 4 millió+1 ember küldött már levelet, most én minek küldjek?Kérlek ne oszd már be az időmet és ne személyeskedjünk mert ennek nem a fórumon a helye.
Ha ölbe tett kézzel várnám, hogy megoldódjon, akkor nem jöttem volna fel ide sem.
Először is Te kezdted a lekezelő stílust, én meg ugyanúgy reagáltam rá.A felháborodásom az elején nem Nektek, hanem az AMD ellen szólt, de ezt mindeni magára vette valamiért, amit nem értek. Ha így jött le, akkor elnézést!
Egyedül egy bajom van a kártyával: nem működik megfelelően. Ezt szerettem volna megtudni avval, hogy kérdeztem. Erre jön a lecseszés hogy mi a sz@rt írogatok ide. Köszönöm.
-
scaleo
csendes tag
Respect
Nyílván nincs az ATI-nál egy ember aki a PH-t olvassa.
Ez nem is kérdés és nem is elvárható, az viszont való igaz, hogy a supporthoz érkező jelzések számukra a fontosak és értkelhetőek, melyet aztán ha adott problémára több jelzés is érkezik készteti őket a felderítésre.
No ez így szépen is hangzik de ahhoz igen sok azonos jelzésnek kell érkezni, mely az eladott darabszám tükrében válik általuk problémává illetve feladattá. -
scaleo
csendes tag
"-Az ATi nem tud mit kezdeni az alaplapi BIOS es a Win7 problemajaval-"
Erre a mondatodra lettem figyelmes.
Én mint hozzá nem értő kérdem én, hogy akkor az egyéb ATI kártyákkal mi a helyzet.
Nem kötekedésből kérdezem hanem tényleg érdekel.
Épp az előbb ajánlott egy fórumtárs egy 5850-es kártyát.!!!???Vagy csúnyán félre értettem valamit?
-
Vasinger!
nagyúr
Még mindig nem az a célom, hogy tájékoztassam a céget a hibáról, hanem azt kérdeztem a kedves fórumozóktól, hogy várható e valami fejlemény ezzel kapcsolatban a jövőben.
Milyen alaplapi BIOS-ról és W7-ről beszélsz? Mi köze ennek hozzá? Ha kicserélem a VGA-t megoldódik a probléma.
-
-
-
wittman
aktív tag
Mivel ezen a fórumon én jeleztem a problémát eslőnek, rá pár nappal már írtam is az AMD Feedback-nek.
Miután engem nem hagyott nyugodni a dolog, hogy mi lehet a hiba oka, így több tesztelés után az általam használt játékban(Flaming Cliffs 2), ahol a black screen hiba jelentkezett rájöttem, hogy a fák kikapcsolásával megszűnt a hiba win 7 x64 Catalyst 10.10e driverrel. Ezt is megírtam az AMD-nek.
Aztán mivel kijött a Catalyst 10.12 driver, nekem meg is szűnt a Flaming Cliffs 2-ben a hiba.
Teszt jelleggel feltelepítettem a Crysist és gyönyörűen fut, de a Paradise Lost pályán(jeges pálya) az árnyékok okozzák a black screen hibát. Smith ügynök jött rá, így ha kikapcsoljuk ezen a pályán az árnyékozást a hiba Catalyst 10.12-nél sem mutatkozik már.Itt kérdezném meg tőled, hogy Neked ezen a pályán nem jelentkezik ez a hiba full árnyékokkal? Egyszer már kérdeztem, de nem válaszoltál. Fontos lenne a te teszted is, mivel eddig még magyar honból csak te mondtad, hogy nálad nem volt még black screen hiba. Kíváncsi vagyok, hogy ha nálad az említett pályán jó-e. Ha nálad jó, akkor esetleg támpontot adhat a hiba kiderítésének. Amúgy mind az AMD fórumán, mind itt ennél a pályánál jelezték a hibát csak! A Crysis Warhead-ben is van ilyen fagyos pálya és ott ugyanez a hiba. Mivel nekem nincs meg a warhead én nem teszteltem, de a többiek tesztelték.
Csak érdekesség képpen megemlítem, hogy XP-n szépen elbaszták a 10.12-es drivert és most a Flaming Cliffs 2-ben csinálja a hibát. Ha kikapcsoltam a fákat, akkor megszűnik a hiba. Ekkor jutott eszembe Smith ügynök megoldása és így a fákat visszakapcsoltam, de az árnyékozást kikapcsoltam. Láss csodát Win XP x86 Catalyst 10.12-ben sem jelentkezett a hiba.
Így egyértelművé vált számomra, hogy az árnyékok megjelenítése hozza elő a hibát a win7 x64 Crysis jeges pályáinál és Win XP x86 Catalyst 10.12-vel Flaming Cliffs 2-ben és a Crysisban is persze 32bites módban. Szóval itt nagyon a driverben van elbaszva valami.
A röhej az, hogy XP-ben 10.10b-vel nincs black screen hiba...Akkor, ha lehet kérnék tőled egy ilyen tesztet, ha nem probléma.
Win 7 x64, Crysis x64-ben indítsd és dx10-es mód. Felbontás tulajdonképpen mindegy, viszont a grafikát húzd fel fullba!Most pedig írok egy kis szösszenetet a Gigabyte-nak is meg az AMD-nek is.
-
HANDO88
senior tag
Ki kellett volna írnom a játékok teljes nevét vagy mi?Egy előző hsz-ben pedig leírtam hogy az előző 4890-es karimhoz beállított játékokban szaggat,élvezhetetlen.
Ha video karit újít az ember úgy próbál választani hogy jobb legyen,tehát egyértelműen jobbat vár az ember.És elméletileg jobbnak is kéne lenni.Az meg hogy egy másik lapban megy csak egy dolog,engem nem boldogít és a gyártót sem menti fel.Főleg így hogy egy gyártótól való a két cucc.
A pénzemért jó cuccot akarok kapni és kész,azt tudja és azzal legyen kompatibilis ahogy reklámozzák és ajánlják.Ha erre nem képesek akkor az nagy gáz.
Ha egyedül mondanám itt hogy valami nem oké akkor azt mondanám hogy kifogtam egy hibás darabot,de nem egyedül vagyok.Ha szétnézel külföldi fórumokon ott is találsz elég panaszost. -
HANDO88
senior tag
Hogy adsz el valakinek bármit amiről nem vagy meggyőződve hogy tökéletesen működik?
Ez érdekes .
Arról meg nem tehetek hogy ilyen idióta vagyok hogy pont a 6850-es fórumon akarom kitárgyalni a 6850-es kari problémáit.Légyszi nézd el ezt a kis bakit nekemMelyik kérdésedre nem válaszoltam?
-
HANDO88
senior tag
Nem vágom hogy neked mi a vicces abban ha emberek 40-50 ezer forintot adnak ki annak reményében hogy egy hibátlanul működő cuccot vesznek aztán otthon meg szembesülnek a valósággal.Mégpedig azzal hogy a minél nagyobb profitot hajhászó cég már megint egy félig kész cuccot dobott piacra.
Ha a te kártyád se menne akkor valószínűleg a te szád is habzana. -
Biga123
addikt
Én abból vontam le a következtetést amit itt olvastam , És magamat nyugtatom hogy a Sapphire karimmal nem lesz gond...Hozzáteszem még nem is volt.. bár hosszan még nem játszottam vele. De tényleg az hogy mondjuk krízisben 1 pályán behibázik máshol meg jó a 10.12-es driverrel , és hogy mark ban xx pontal máshogy teljesít (ami nagyban függ a komplett rendszertől pl instabil tuning , nem teljesen ok magfeloldás , rendszermemória stb.) az nem teljesen mérvadó.. Hameg tényleg bizonyíthatóan a karikkal van gond akkor irány a bolt és garancia.. szerintem..
-
alibaba78
őstag
Meg nem probaltam, de ugy nez ki, nem is fogom.
Gugliba beirtam, de sehol sem talaltam a 3.0-t (azt hiszem, ez a legfrissebb), ugyhogy beregisztraltam, mert kenyszeritett a zafir. Kattintok ujfent a letoltesre, erre keri a kartyam serial-jat. Ennyire ne legyunk mar '#][';09[]'#]'#]p.
-
lee732
tag
Hi!
Igen bocsi, igazad van, nem a csuszkát, hanem a rajzot kell nézni.
A problémám az volt, hogy egyszer csak magától 50% lett minden windows indításnál, anélkül, hogy ehhez a képernyőhöz bármikor is hozzányúltam volna. Miután megtaláltam ezt a helyet, még rá kellett nyomnom a lakatra, hogy vissza tudjam venni az értéket. Utána megjavult.
Szóval valószínű most minden ok, de azért elég gáz, hogyha nem akarok semmi tuningot, akkor is hozzá kell nyúlni az itteni beállításokhoz.
-
kop8
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest