- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
wittman
aktív tag
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy csak pár játékkal van baja és csak win7-ben. Azt mond meg nekem, hogy ugyanazzal a dx9-es játékon (Flaming Cliffs2) Xp 32bit miért nem csinálja? Nem volt semmilyen új rendszer telepítés és miért is kellene, mert egy vga-t cserélek. Driver uninstall majd takarítás elég volt eddig is. Azt ne mond, hogy a win7 ennyire primitív, hogy vga csere esetén(HD4850-ről HD68550-re) újra kell húzni.
Volt aki ezt is megtette és ugyanúgy megmaradt a hiba.
Az egész vga a hibás teória ott dől meg, hogy XP-vel senkinek nincs ilyen hibajelensége.
Azt nem tudom, hogy jött össze neked az AMD Catalyst 10.11 a HD6850-re, amikor fel sem ismeri...de meglehet, hogy csak keverted a 10.10-el egy mondatban.
Az jó hír, hogy viszont neked működik mindkét kártya! Win7-et használsz Te is?
Azokat a játékokkal játszol Te is, melyeken a hibajelenség előjön?
Az az érdekes, hogy pl STALKER: Clear Sky és Metro2033 is tökéletesen fut, semmi hiba windows 7 alatt is.
Mindenesetre beszéltem már a nagykerrel, hogy van egy ilyen hiba a 6850-el és tudnak róla, mert több viszonteladó jelezte, már hogy garanciába cserélni kellene. Viszont a bevizsgálásoknál egyértelműen kimutatkozik a hiba csak a win7 oprendszer használatakor jön elő és csak pár játékkal, XP-n futtatva ugyanezen játékokat nincs ez hibajelenség.
Remélem előbb-utóbb lesz megoldás rá, mert ettől függetlenül, amivel én játszok a Flaming Cliffs 2-őn kívül nincs semmilyen hiba. A Flaming Cliffs 2 egy harci rep. szimulátor. Ott például a fák kikapcsolása megoldott a problémát, amit már jeleztem a z AMD Feedback-nek, de mondom XP-n fákkal együtt tökéletesen fut.
ARMAII OA, STALKER Clear Sky, Metro2033, StarCraft2 tökéletesen futnak full HD felbontásban full grafikán a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mini PC
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Goddess of Victory:Nikke
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest