- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
....sajnos ez tortenik ha bakit bakira halmoznak a gyartok. Nekem 80\% ban Ati kartyaim voltak es soha nem volt bajom veluk(eddig) .Soha nem egett le kartyam es soha nem kellett garanciahoz folyamodnom.Nvidiaval volt gondom de ettol meg nem haragszom rajuk csak egyszeruen inkabb a pirosoknal keresgeltem.Amugy nyilvanvalo hogy ez barmikor osszejohet barmelyik gyartonal csak akkor van igazan gond ha keleteuropai vagy....
B barmilyen normalis orszagban ezt udvariasan diplomatikusan lerendezik.
Ha rakeres az ember akkor leginkabb szerb, magyar, roman, bulgar forumokon latt ekkora balhet, nem nehez kitalani miert.Az a baj hogy nekem ez a Giga kartya mindezek ellenere szimpatikus( en igazn nagyot nem szivtam vele nalam csak a regebbi biosal doglik) es nem szivesen cserelnem egy GTX 460ra ami kb azonos arfekvesen van, mivel azoknak joval nagyobb a fogyasztasuk.Pedig a vegen meg lehet erre kenyszerulok
-
lehel22
tag
szerintem nics baj a kartyaddal igy ahogy elmeselted
gratula es komolyan oszinten orvendek , hogy van aki hasznlahatja gond nelkul.Es meg en is a szrencsesebb esetekhez tartozom mert nalam az F3_C ugy nez ki hogy lmegoldotta.Hogy meddig nem tudom
lehet a majusi jatekokat mar fekete feherbe nezem majd ( feher nelkul)
Viszont vannak egy joparan akiknek ez az utolso BIOS sem mukodik. Radasul mar mindent kiprobaltak, undervoltolas, subclock stb
A laggolas mega tobbi leteh barmitol ( en roszzleszek es drivert suttogokde jo hogy nem tapasztalod azt hogy monitor kikapcsol meg nehany mp. hang, aztan az is elszall es johet a reset gomb.De gratula az elso 3 koze tartozol
Leglabb egy jo hir a mai nap
-
lehel22
tag
F3_B vel nekem is lement a far cry2 teszt, sot a furmark is birta.Mar majdnem megnyugodtam hogy minden ok , de aztan a crysis annal a palyanal ahol a koreai cirkalot kell felrobbantani, szepen nyomott egy black screent
Milyen jatekokkal jatszol amugy? A problemask kozul valamemlyikel? NFS Shift, Crysis, C-Warhead, COC Black OPS, Two World2 , ? Es foleg ,milyen beallitasokka l? Alltalaban nagy felbontas mellett produlkalja 1900x1080 8xAA Anisotrop szures, textures high , shadow high, dir x10 WIN 7.Sajnos ez sincs leszogezve mert volt mar XP panasz is.(pl nalam is a NFS Shift XP SP3 alatt szepen kifekudt) Es fontos kiemelni a GPU homersekletenek latszolag semmi koze az egeszhez.
A NFS Shift mikor BS produkalt, akkor az AIDA 64 es MSI afterburner szerint a GPU kemeny 56C volt ...
Mondjuk nem is a GPU ra gyanaksznak mint hibaforras hanem pont a VRam --ra amirol nem sokat tudni.Azok homersekletet es egyeb oparametereit "mezei " szoftverrel nem igazan lehet merni( ha tevedek homalyositsatok fel) es vannak mindenfele pletykak miszerint allitolag 1,4 von kene mukodniuk de egeys meresek szerint 1,6 on muzsikalnak. Vajon miert ...?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Konteó topic
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- GTX 1660 6gb Super /1660/1650s/1060 Videókártyák Jótállással!
- Zotac RTX 3080 10GB GDDR6 GAMING AMP HOLO Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest