- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Nálam is ez volt a helyzet. Bár nekem nem ment rá egy teljes napom. Egyik délután/estefele tűnt fel, hogy rosszabb, mint dxva nélkül, aztán kérdezgettem, próbálkoztam, és másnap reggel már meg is találtam, hogy a CCC beállításainál kell keresni a hibát. De azt tényleg nem értem, alapból miért így van beállítva... Elég sok emberrel kicsesznek így. Nem hinném, hogy mindenki azzal kezdi CCC telepítés után, hogy kiszedi ezeket a beállításokat.
k.rudolf: PhysX meghajtó nem is fog felmenni, mert hogy az nVidia kártyákhoz megy fel. Mafia 2 nem megy, ha nincs feltéve a PhysX?
-
pete_21
addikt
Igen, nálam is jóval homályosabb, elmosódott lett a kép. Ezek alapból neked is be voltak kapcsolva? Meg a többi baromság is, lásd bőrtónus korrekció, automatikus dinamikus kontraszt és stb? Nem értem, miért kellett ezt automatán bekapcsolni!? Aki meg nem is jön rá, az meg nézi a szarabb minőséget...?
Arra lennék még kíváncsi, hogy aki a CCC-t nem telepíti fel, annak nincsenek is bekapcsolva ezek, így megkíméli magát ezektől, vagy pedig be van kapcsolva ugyanúgy, csak még ki se lehet kapcsolni...? -
pete_21
addikt
Én még nem próbáltam ki, hogy csak a zajszűrést engedem a speciális szűrőkből, de majd megnézem, hogy csak azt 100-ra rakom, köszi a tippet. Megnéztem, hogy mind a 4-et engedtem, és talán kicsit rosszabb lett a kép. És valahogy máshogy dekódolta az MPC-HC, mert úgy már más framet mentett ki, hiába adtam meg neki, hogy mit mentsen...
speed3456: Szerintem a mostani prociddal se nagyon lenne gáz, főleg, ha 4,4 Ghz-en tolod. Szvsz nincs még sok játék, ami 4 magot használna, de javítsatok ki, ha tévedek. Főleg, ha magasabb felbontáson használod, ott már kevésbé van CPU limit, inkább a VGA-ra támaszkodik a játék.
-
polonic
félisten
Szia!
MLAA beállítást a CCC-ből tudsz állítgatni.
Sapphire trixx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Gainward RTX 4080 Phoenix 16GB - 12 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest