- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
HANDO88 #4503 üzenetére
Ha visszanézed miket írtál egy asrock lapban sem volt jó a kártya /Te írtad nem én/, ezek után elég hihetetlen hogy nincs a kártyával gond. Mindezt csak azért mert én is aprón nézelődök /igaz sapphire-t keresek/ és mintha ismerős lett volna a nicked, mintha megpróbáltam volna segíteni.Na vannak újabb fejlemények.A haver Asrock lapjában a kártya hozza teszt programokban a tőle elvárható teljesítményt,játékokban is. Viszont hosszabb játék idők alatt újra indulgat a gép.
Röviden elég érdekes "hibátlan" kártya ez.Ennyi, nem igazán idevaló a dolog.
-
Vasinger!
nagyúr
-
kisJack
aktív tag
válasz
HANDO88 #2941 üzenetére
A jelenlegi konfigból nem sok minden fog megmaradni, a ház, a vinyók és a táp.
Utóbbin még gondolkodtam hogy cseréljem-e, de itt a PH-n néztem a kártya tesztjét és a teljes rendszer áramfelvétele maximális terhelés alatt sem érte el a 300 Wattot, úgyhogy marad a mostani.
Nem tudom pontosan hogy milyen gyártótól fog származni a kari, de ha referenciák, akkor őszintén szólva nem is igazán érdekel. -
Pala
veterán
válasz
HANDO88 #2862 üzenetére
Sajnos én is elég sok panaszt olvasok, gyakorlatilag már teljesen letettem róla, hogy 68x0 AMD-t vegyek. Marad inkább az 5850/70, az legalább kiforrott széria, vagy GTX570. Vagy még meglátjuk, mi a helyzet a reszelgetős karikkal.
Engem is ért már inkompatibilitási átok, anno egy Sapphire 9600XT egyszerűen nem akart normálisan működni az akkori nforce2-es Asus lapomban (hol adott képet, hol nem; 3 másik lapban kipróbálva tökéletes volt, ill. az én lapomban is tökéletesen működtek más videokártyák)...sem akkor, sem később nem sikerült megfejteni, miért, de végül adtak egy másikat (ugyanolyat!), ami meg teljesen jó volt és boldogan használtam hónapokig...x-akták ez, kérem szépen.
Szerintem vidd vissza, mondd el a problémádat és cseréltesd ki...de inkább egy GTX460-ra, vagy valami másra.
-
rocket
nagyúr
válasz
HANDO88 #2860 üzenetére
Ugy ahogy te is, meggyozodnek, hogy masik gepben nincs problema, ha lenne akkor lehet vinni gariztatni.
Amit te csinalsz az sajnos nem kitargyalas, hanem hiszti. (raadasul a fo szal egy szintetikus 2006-os teszt programrol szol.)
Olvassal vissza hanyan probaltak segiteni, de normalis valasz nem erkezett.Itt egy pelda:
#2703-ban irtak neked:
"Látom csak nem írod le pontosan a gondokat, a játékok nevét. Pedig már az a kolléga is kérte, akinek most válaszoltál."Erre ezt valaszoltad a #2705-ben:
"COD,MEDAL,BORDERLANDS"Ez aztan nagyon informativ valasz volt.
Mivel masik gepben mukodik normalisan a kartyad (te magad irtad a belepo hozzaszolasoddal) ez azt mutatja a problema mashol van, nem a VGA-nal.
Divat lett rogton mindenert a VGA drivet szidni, termesztesen egy minden felesleges programmal osszeszemetelt OS nem lehet hibas.
-
rocket
nagyúr
válasz
HANDO88 #2855 üzenetére
A vicc az amit eloadnak egyesek a hozzaszolasaikban altalanositassal.
A masik vicc, hogy egy magyar hardver forumon frocsognek, ahelyett hogy megirnak a problemat az AMD-nek.Neked is sikerult ebben a hozzaszolasban osszehoznod egy altalanositast ("Mégpedig azzal hogy a minél nagyobb profitot hajhászó cég már megint egy félig kész cuccot dobott piacra."), hiaba irtam mar le mar parszor, hogy nalam nincs gond.
Nem habzana a szam, eladnam a termeket ami nem azt nyujtha amiert megvettem, ilyen egyszeru a tortenet.
#2853:Cyrix
#2854:Nem kell nyutatgatni magad, nem kell foglalkozni vele ha nalad nincs gond.
Mivel nalam mukodik nem erdekel a problema, de ettol fuggetlenul megprobalok segiteni annak akinek problemaja van, vissza is lehet olvasni amikor probaltam segiteni (meg kesobb mar masok is), es a kerdesekre nem tudott valaszolni az emberke, hasonlo a szitu most is ha visszaolvasol lathatod, hogy aki segiteni probal hiaba kerdez, meg osztogat tanacsokat, tobben elsiklanak felette mert habzo szaju (nem en hasznaltam ezt a jelzot) write only modban mukodnek.
-
wittman
aktív tag
válasz
HANDO88 #2807 üzenetére
Szerintem ez nem a gigabyte sara.
Win7 x64 Catalyst 10.10e black screen hiba, 10.12-ben nálam megoldódott a black screen hiba.
WinXP-ben a 10.10b-vel tökéletes, de 10.12-vel viszont black screen hiba van.
Gigabyte HD6850.
Szóval mint látod driver egyik verzió jó, majd a másikban elbasszák.
Az a baj, hogy a ilyen szar drivereket régen láttam az Ati-nál, ami most már nem is az. Szóval az AMD most tehet nekem is egy szívességet, pedig több mint 8éve AMD procit és Ati vga-t használok.
Nézd meg ezt: ez képminőség!!!
1920x1080-as felbontás, 4xAA 16xAF, no SSAA. Így kell valaminek kinéznie 2010 képminőség javító eljárások mellett?
Ha bekapcsolom az SSAA, akkor az sokat javít, cserébe nagyobb városoknál már nincs FPS... Szánalmas.
X1950XTX és HD4850-el SSAA nélkül sem csinálja ezt.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
HANDO88 #2763 üzenetére
én megvárom a végleges bioszt meg a januári catalyst-ot és ha semmi javulás (nem változás) akkor megyek vissza a boltba és addig cseréltetem vissza a karit amíg jót nem kapok vagy meg nem unják és ide adják a pénzt. én nagyon sokáig tudom játszani ezt a garanciába vissza vivős dolgot, mert van integrált videokártyám + 3 év garim és sok sok sok türelmem.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
HANDO88 #2751 üzenetére
semmi baj. csak már nagyon belendültem, mert ezt várom már mióta.
(szerintem a gigabyte is/vagy sáros ebben a stand by-os hibával kapcsolatban. nagyon gyanús, hogy másfél hónappal a béta biosz (ami elvileg csak a venti szabályzással babrál) megjelenése után még mindig nincs végleges. talán még azt is meg merném kockáztatni, hogy az AMD csinált valami "gyors hegesztést" az új driverrel (nem az összes játéknál tűnt el a stand by), hogy lenyugtassák a népet és megtalálják a hibát ami lehet, hogy a bioszban van. de ez csak az én magán véleményem.)
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
HANDO88 #2748 üzenetére
ez nem új. az F3_B már 11.03. óta kint van csak úgy látszik a magyar oldal még csak most ébredt fel. ez ugyan az
-
wittman
aktív tag
-
Biga123
addikt
válasz
HANDO88 #2724 üzenetére
Na most lehet hogy butaságot írok de nem lehet hogy kevés áramot kap a vga?
Ezt arra alapozom hogy nekem a procituningnál adtam + feszt és 500 + pontot kapott a cpu pontszámra vantage ban... összességében tuti elég a seasonic tápod de esetleg megpróbálhatod másik 12V ágra dugni a vgat hátha.. -
alibaba78
őstag
válasz
HANDO88 #2721 üzenetére
Akkor tobb, mint valoszinu, hogy az mb chipset nincs joban a giga vga biosokkal. Feltetelezem, masik gyarto 6850-e hibamentesen fog szaladni a gepedben. Azert en cserelnek kartyat egy par napra az asrock lap tulajaval, es utana megprobalhatod gariban kicsereltetni a tiedet, hatha megertik, hogy jo a kartya, csak a te gepedben nem megy.
kop8: Tisztan emlekszem, hogy talakoztam mar ezzel a problemaval, de nem jut eszembe, hogy oldottam meg.
-
alibaba78
őstag
válasz
HANDO88 #2718 üzenetére
Tudod az az erdekes, hogy a gpu-z teljesen normalis kepet ad a kartyarol, megis kb fele annyi pontot kaptal a vantage-ben, mint kapnod kellett volna (ez lehet mas okbol is). Haverodnal mar kiprobaltad a kartyat, es normalisnak tunt. Nem tudod kolcsonkerni az ovet, ill. nem tudsz egy masik kartyat is kolcsonkerni egy napra (mondjuk 5xxx, 4xxx)?
mod: Nem tudom, probaltad-e mar, a bios-ban a gyari beallitasok visszaallitasat, vagy a cmos clear-t?
kop8: Milyen hibat ir ki?
-
alibaba78
őstag
válasz
HANDO88 #2714 üzenetére
Vmi nagyon visszafogja a vga teljesitmenyet. Ahogy elneztem, szerintem alkalmazastol fuggoen 60-70-80%-on teljesit.
A hang persze relativ......, majd 5000-et porog a vga ventije percenkent. Nem tudom, fogja-e befolyasolni a teljesitmenyet a bios flash(valoszinuleg nem), de nem artana felrakni az ujat.
mod.: Kozben szerkesztetted, igy ertem.
mod2: Allitottal vmit a vantage-ban, mielott elinditottad?
-
martin66
senior tag
válasz
HANDO88 #2647 üzenetére
Hi!
Toljál egy Bios rezetet az ismerősömnek meg oldotta! Load Optimize Defaults, erre kattincs szerintem megoldja a problémádat! Sőt nekem is voltak bajaim és rá mentem erre meg oldotta! Viszont utána mindent újra be kell állítanod! De mikor megnyomtad a resetet utána futtasd le a progikat alapon és ha úgy se jó, akkor már nagy gáz van!
Szvszerint, Várom a válaszodat, hogy sikerült-e? -
arnoldito
senior tag
válasz
HANDO88 #2656 üzenetére
Hando88 itt egy kép tőlem is: 3DMark2006
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
HANDO88 #2639 üzenetére
A kártya jó órajeleken fut? Mert volt rá példa, hogy a régi kari órajelei volt bennt pl ccc-ben.
Bár, most látom, hogy új rendszerrel tolod. Nincs esetleg vmelyik progival belőve aa? Nekem egyszer att-el sikerült ez és gyengének tűnt a kari míg rá nem jöttem, hogy ki kéne kapcsolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest