Új hozzászólás Aktív témák
-
TecK
tag
válasz
Agyzuzo #18253 üzenetére
Mivel nekem zsinórban ez a második giga karim ami selejtes, inkább visszaviszem és becseréltetem egy másik gyártójú 6870-re.
Nekem nem játékban,hanem inkább 2D alkalmazásokban és asztalon, netezés közben műveli a szemetelést,villognak össze vissza a fekete meg színes kockák...elég idegesítő tud lenni.
Sajnos azon is csak a gari segíthet.
-
-
TecK
tag
válasz
Tothgera30 #18233 üzenetére
Én is azért írtam hogy ne vegyetek giga karit, mert mostanában nemtudni mivan vele de eléggé gyengélkedik!(említettem is hogy volt giga lapom nem is egy és semmi baja nem volt sosem)
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy kifogok egymás után 2 hibás darabot...
-
TecK
tag
Na megyek kihajtom még a lelkét , rontani már úgysem tudok a helyzeten vele ha játszok (remélem) aztán ha sikerül akkor szereztetek egy nem giga 6870-et.
-
TecK
tag
válasz
#21346560 #18216 üzenetére
Igen,én is arra tippeltem...de nagyon nem érdekel, hogy mi baja van, hanem hozzanak nekem egy hibátlan kártyát mert ez már kész vicc komolyan mondom...sosem volt gondom a gigával (jó,nem volt sosem giga karim) de azonkívül volt lapom nem is egy és tökéletesen tették a dolgukat,nem tudom mostanában mivan a gyártóval
-
TecK
tag
Nah, csak hogy lássátok, mit szokott művelni (ég mindig csak asztalon, netezés közbe stb) az én kis GIGABYTE HD 6870 SOC-om
Párszor megfogja is idetol nekem ilyeneket,aztán odahúzok egy ablakot,eltűnik,aztán látni az ablak kereténél is,meg random helyeken néha feltűnnek ilyen kis kockák, néha színesek,néha nem...
Már szóltam annak akitől vettem, hogy nekem ebből a Gigabyte-ból egyszer s mindenkorra elegem van,hiába a három ventis hiper szuper hűtás ha ilyen sz*rok a kártyáik...ez a második hibás darab ami nálam van
Sajnos igaz a mondás,rengeteg a hibás darab köztük,senki NE vegyen giga kártyát mert megjárja vele,mint én!
-
TecK
tag
Sziasztok!
A következő lenne a gondom.Van egy Gigabyte r687oc-1gd kártyám ( legújabb ccc-vel) és az a gondja,hogy az asztalon vagy ha valami csinálok (játékon kívül) akkor néha véletlenszerűen megjelennek ilyen színes vagy fekete kockák és ha odahúzom az egeret vagy az egyik ablakot, eltűnnek.Folyamatosan ezt műveli és nemtudom hogy miért.Játékban, akármelyikben tökéletesen működik, de észrevettem,hogy a menükben vagy ha megsebesítenek és előjön a 2d-s bevérzés akkor előfordul csomószor hogy ott is kockák jelennek meg.Hallottam valami olyasmit, hogy ha állítok a profilon a ccc-ben akkor elvileg meg fog javulni,de nemtudom hol lehet másik profilt készíteni.
Megjegyezném , hogy egyszer már kiírta hogy ati driver stopped responding and has recovered.
Vélemény?Segítsetek légyszíves!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged