- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Érdekes, mert először tényleg semmi baja nem volt... Aztán jött az, hogy nagy riktán ilyen bevillanások voltak játékok alatt, de kiléptem, újraindítottam és nem volt gond. Aztán ilyen fehér és piros pöttyök jelentek meg elég elszórtan, főleg ott látszódott, ahol sötét volt (Skyrimben pl. a barlangokban a falakon). Most meg már iszonyatos...
Akkor gari lesz ebből, úgy látom...
-
-
Ez így ebben a formában akkora hülyeség hogy a fejem verem bele a falba. Most komolyan, a színvonal esik vissza, vagy csak mindenki szid mindent és egymás vérét szívják jelen fórum négy fala között!? Szóval a Gigabyte, mint gyártó nem is olyan rossz, sőt az egyik legjobb. Mint mindenből, előfordulnak itt is hibás darabok/termékek, úgy mint más gyártónál is! De az már biztosan nem igaz hogy rengeteg hibás darab van náluk, inkább csak annyi mint más cégeknél, de mivel van garancia, általában kicserélik és akkor gond megoldva. Nekem volt már nagyon sok "kék gyártó féle" termékem, egyikkel sem volt gondom, utóljára egy Giga 6850-es kártya volt a tulajdonomban, sajnálom hogy eladtam, bár most Asus DC 6850-es ketyeg a gépben, de nem azért cseréltem le mert Gigabyte volt ráírva, hanem mert nem fekete nyákra épült, más esetben mai napig hűen szolgálna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged