- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
jozs6200ax #18442 üzenetére
Dehogynem, engem pont az bosszant, hogy nem tudom kifúvatni a gépet néha.
-
válasz
jozs6200ax #18440 üzenetére
Próbáld. De szerintem a VGA hibás, ez olyan 70%
. -
Alister71
nagyúr
válasz
jozs6200ax #18440 üzenetére
A kompresszorral érdemes olyan 7-8 bar nyomással, koncentráltam fújni a gépet, különösen a ventilátorokat.
-
válasz
jozs6200ax #18438 üzenetére
Külön kéne megnézegetni őket, akkor hátha kiderül. Bár én a VGA-ra tippelek, szerintem memóriahiba, és garanciás javítás/csere lesz belőle.
-
priti
addikt
válasz
jozs6200ax #10538 üzenetére
Ebbe az "elbírja" dologba inkább ne menjünk bele, mert egy orbitális faxság az, hogy ha egy táp védelme nem kapcsol le, akkor az a táp el is bírja a terhelést normál élettartamon. Azt is jól tökönszúrnám, aki azt a PH-s "mit bír 400W" cikket írta. A tápegységet túl kell méretezni, nem 80+ -os 400-ast venni tizenezerért, baromság. A gyártó ott csak azt garantálja, hogy a hatásfok nem esik 80% alá és nem azt hogy az élettartam nem csökken. Ha túlméretezed a nagyobb táp hatásfokgörbéjén ugyanaz a terhelés 90+ lesz bakker 80+ minősítés nélkül is dupla akkora élettartammal, de áhh, hagyjuk. Majd ha betojik és úgy kell újat venni, hogy a régiért egy vasat nem kap az illető akkor elgondolkozik, hogy megérte e.
-
priti
addikt
válasz
jozs6200ax #10536 üzenetére
Annyit pontosítanék, hogy rosszúl emlékeztem otthon. Ezekben még 350W-os táp van, a másik 20db-ban van 400W-os. A pontos típus FSP ATX-350PNF, na ilyen tápot ne, mert úgy pusztúlnak, mint tavaszi hajtás a mínusz tízben, ennél még a Mercury is jobb bakker. Úgy amúgy felteszem sorozathiba így a 400-as akár még jó is lehet, de én nagyobbra cserélném. Egyrészt mai viszonylatban gamer gépbe nem nagy de kicsi, folyton korlátok közé kerülsz VGA választáskor, másrészt olyan kevéske a különbözet, hogy gyakorlatilag megtérül a villanyszámlában ha nagyobbra cserélsz, mert a hatásfokgörbe miatt kevesebbet fogyasztana a gép egy nagyobb táppal. Azért a 400-as gondolom már melegszik egy mai külső VGA-s konfigtól rendesen és azt az elektromos energiát amit eldisszipál ugyanúgy kifizeted a villanyszámlásnak, szóval nem éri meg tartogatni.
-
priti
addikt
válasz
jozs6200ax #10534 üzenetére
Bú, belenyúltál a tutiba. A házad kicsi és ahogy a neten nézem nem is adnak hozzá gyárilag ventit mindenhol, feltétlen tegyél elölre és hátra is ventit ha nincs, hogy legyen benne kereszthuzat, tehát éretelemszerűen a hátsó a házból kifelé fújjon, az első a házba befelé fújjon. Az, hogy az alaplaphoz nem nyúltál nem jelenti azt, hogy nem is kell, ebben a kis házban nyáron nagyon meleg van . Lépj be a BIOS-ba és ha van ilyen hogy turbo mód vagy hasonló állítsd standard-ra. A tápegység peches 20db ilyen táppal szerelt gépet tartok üzemben szeptembertől oktatási célra egy tanévet mentek gond nélkül, ez a második már baljós még nincs itt a tanév vége és már 4 kiment. Ritka gyenge eresztés. Ha win7-ed van a VGA-hoz majd töltsd le ezt a drivert és ezzel telepítsd, ne a gyári CD-jével.
-
priti
addikt
válasz
jozs6200ax #10530 üzenetére
Azért ez a dupla nulla már gyanús. Körül kéne nézni a hardverkörnyezetben. Nincs véletlenül valami csodás automata tuning beállítva az alaplapod BIOS-ában? Nincs túl kicsi házad? Szellőzik rendesen? Pontosan hogy szokott fagyni? Csak játék közben, vagy véletlenszerűen? Újra is indul vagy csak megfagy? Tápegységed mikori, milyen?
-
szasanyi
félisten
válasz
jozs6200ax #10530 üzenetére
Van ilyen de ez csak annyit jelent, hogy peched volt, nem többet. Én is hasonlóan jártam az új, Sapphire HD6870 kártyámmal, viszont a második már hibátlan és még halk is.
-
polonic
félisten
válasz
jozs6200ax #10524 üzenetére
Nem volt egyszerű értelmezni, mit szerettél volna.
Aztán a linkelést legközelebb normálisan csináld meg.
Én, személy szerint, a sapphire-t javaslom, főleg, ha még olcsóbb is egy picivel. -
válasz
jozs6200ax #10526 üzenetére
Én is szoktam ilyeneket tolni, nem para, de azért legközelebb olvasd el még egyszer az egészet egybe
-
válasz
jozs6200ax #10524 üzenetére
Lehet bennem van a hiba, de mintha fordítógéppel írtad volna ezt a hszt. Magyar vagy?
ON: Sapphire-t válaszd
Remek, megbízható gyártó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Interactive Brokers társalgó
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest