- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
lipido #17100 üzenetére
És alapból nem fogyaszt többet a tuning miatt...
Én tegnap kaptam meg a Sapphire 6870 Dirt3-at; egy full hd monitor van csak, de azon hasít
1.1 mindig lekésem a válaszokat, mert nem frissítem az oldalt
A Dirt3 kód elvileg még működik, de három napja várok a visszaigazolásra. Basszus be kellett scannelnem az utalványt, csak végbéltükrözés nem volt eddig AMD-nél, annyira biztonságosak a fiúk...
-
d@minator
addikt
válasz
lipido #16751 üzenetére
Szerencsére nem sokat fogyaszt az a kártya így egy minőségibb 400W-os is bőven elég neki. Sajnos azok is 9-10e-be vannak. Amúgy is venned kellett volna ha a régi 7-8 éves.
Ha már OFF-olunk: a kártyához adott Dirt3 kupont ez évben kell felhasználni. Ha utána eladnám a kártyát el tudom vele adni a Dirt-öt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest