- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
Terheles alatt a 60-62 C az nagyon jonak szamit . Gigabyte 6850 775/1005 Load 68- 74C kozott mozog. ( Dragon age II , Witcher II, Dirt3 - szobahomerseklet 28-30 )
Ha kicsit alulfeszeled a kartyat akkor nyerhetsz nehany fokot.
1,49 rol ha visszaveszed 980 mV ra akkor kb 5C lesz huvosebb. Nagyon nagy melegben jol johet . -
miresz
veterán
Hát mint írtam már régebben is mert ez mindig ilyen visszatérő kérdés itt, volt szerencsém ilyen,ill.i7 2600K-hoz én nem voltam lenyűgözve tőle játékok alatt.Semmi különbséget sem éreztem a mostani phenomom és a szandy között.Viszont munka alatt pl. HD videó konvertálás alatt jóval gyorsabb. Emelet szerintem az ár/ teljesítmény arány el van túlozva. Nem ér annyit amennyibe kerül.
-
Madmax81
aktív tag
-
lehel22
tag
Ha mar ugyis instalalod akkor szerintem megeri hogy fussal nehany kort, mert ez a "jo e vagy sem" nagyon szubjektiv .Tenyleg attol fugg ki mit var el tole. Ha a regi (arkados ) NFS stilust varja az ember, ahol le lehetett jatszni a jatekot anelkul , hogy tudnak hol a fek
, akkor ez nem fog tetszeni , mert itt azert van sulya a kocsinak es egybol kisodrodik a jargany. Nicsenek rendorok (...szerencsere
..mondom en
) es a kocsik sem 500 km/h szaguldoznak s nem ugy veszik be kanyart mintha magnesvasuton kozlekednenek .Ismet lehet az autot fejleszteni.Aki szerette ezt a funkciot az most is elvezni fogja.Ismet megvan az a hangulat ,hogy "csak meg ezt a futamot nyerjem meg es akkor van eleg penz , hogy jobb felfuggesztest vasaroljak" .Grafikaja szerintem egyeltalan nem rossz de ez ismet izlesfuggo.
Ja, hogy ne legyek teljesen offtopik, egy alapfrekvencias HD6850es egy C2D 3Ghz vagy hasonlo CPU, 1900 felbontasban siman viszi. -
pete_21
addikt
Én nVidia kártyával nem tapasztaltam ilyet, vagyis ilyen mértékben emlékeim szerint nem, legalábbis amikkel játszottam. Márpedig az évek alatt jónéhány játékkal volt dolgom. Ahogy ATI kártyám lett, ez egyből feltűnt, szóval nVidiánál nem volt ennyire durva.
(#6893) ///Krisz\\\: Nekem 8800 GTS 512 volt, és azzal tényleg nem tűnt fel. Maximum pár másodpercet kellett várni, de 7-8-at biztos nem. Mindegy, most ez van, ezt kell szeretni.
(#6905) wittman: Örülök, hogy megoldódott a cseréd! De tényleg nevetséges, hogy 2 rossz kártya cseréjére 1 hónapot kell várni, és még a gyártótól igazolás is kell, hogy valóban rossz. Mintha a garanciális ügyintézők ezt nem tudnák megnézni, ellenőrizni...
És az egy hónapig adnak legalább csere-vga-t, hogy tudd használni a gépet?
Arról én le is maradtam, hogy a Gigabyte küldött igazolólevelet, hogy rossz a kártya. Azt hogy sikerült kiharcolni? Addig vagyok képben, hogy írtál nekik, hogy az F3C nem oldotta meg a gondot, erre ők nem válaszoltak, te meg komolyabb hangvételű levelet írtál nekik. Utána egyből jött az igazolólevél? -
pete_21
addikt
Az egér széteséssel kapcsolatban erre jutottam. Nekem így még sikerült reprodukálni, de változó, mikor jön össze. Van, hogy így is alig jelentkezik, de van, hogy gyakrabban. Már bejelentettem, próbálkozzanak csak vele. Ha az új driverben nem lesz javítva, írok még egyszer.
Az idle+BSOD kérdésedre: ha egyre gondolunk, akkor nekem is jelentkezett. A monitor kikapcsolt, és utána nem kapcsolt vissza, valami ilyesmi okozhatta a BSOD-t (természetesen nem a monitor hibájából!). Nekem a dump file erre hivatkozik: atikmdag.sys. Viszont ez úgy BSOD, hogy fekete képernyő jött, nem a kék kép fogadott...
Nézd meg te is, de szerintem neked is ugyanerre hivatkozik!
Itt írtam ezzel kapcsolatban: [link]. Kikapcsológombot röviden megnyomva egyből kikapcsolt (nem szabályosan, hanem mintha a tápot elvettem volna).
Te is ugyanebbe futottál bele? -
-
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
egy kicsit olvass vissza pont erről beszéltünk pete_21 kollégával egy pár oldallal ezelőtt. neked hol jött elő, mert nekünk flash videók lejátszásánál illetve film nézésénél különböző lejátszó progiknál? (egyébként driver hibára gyanakszunk és ha tudjuk reprodukálni jelentjük is)
(#4695) Mozzarella: nekem még ilyen nem történt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Black Myth: Wukong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged